Nie jesteś zalogowany.
Sezon pierwszy:
- Bakemonogatari (TBA)
Temat - MEGA
- Kizumonogatari
Temat - MEGA
- Nisemonogatari
Temat - MEGA
- Nekomonogatari
Temat - MEGA
Sezon drugi:
- Monogatari Series: Second Season
Temat - MEGA
- Hanamonogatari
Temat - MEGA
Sezon finałowy:
- Tsukimonogatari
Temat - MEGA
- Owarimonogatari
Temat - MEGA
- Koyomimonogatari (TBA)
Temat - MEGA
- Owarimonogatari 2 (TBA)
Temat - MEGA
- Zoku Owarimonogatari (TBA)
Temat - MEGA
Komplet:
MEGA
***Temat czysto informacyjny - prosimy nie zaśmiecać!***
Ostatnio edytowany przez reddd (2018-01-28 19:44:00)
I tak nie skończysz.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dzięki za zbiorczy!
Nie martw się, do emerytury powinien się spokojnie wyrobić.
Ps. Czy tylko mnie okładka kojarzy się z GTA San Andreas
Ostatnio edytowany przez max-kun (2016-05-18 22:48:40)
W ogóle Hanekawa za mała na tej grafice. Najlepszej waifu należy poświęcić dużo więcej miejsca. Cofam suba.
2/10
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Grafika jest zajebista.
Miło, że ktoś poukładał to uniwersum w sensownej kolejności, bo na pewno sam bym tego nie sprawdził.
+2 do motywacji, aby obejrzeć kiedyś całość.
Ps. Czy tylko mnie okładka kojarzy się z GTA San Andreas
- a nie Sam Andrzej? \o/
Ostatnio edytowany przez koni (2016-05-19 09:36:07)
Anime makes you stupid
Nie do końca, bo chronologicznie Kizu jest przed Bake. No i nie wiem, czy powinno się je oglądać po Bake, czy raczej po Nise. Poza tym w rozpisce brakuje Zokuowarimonogatari (tzn. jest na grafice, ale nie ma wpisanego).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Poza tym w rozpisce brakuje Zokuowarimonogatari (tzn. jest na grafice, ale nie ma wpisanego).
Była myśl, by wpisać resztę tytułów, ale na razie jednak postanowiono dać tylko te tytuły, które wydano lub mają już swoją oficjalną zapowiedź. Green-lit to jeszcze za mało.
Grafika jest zajebista.
Miło, że ktoś poukładał to uniwersum w sensownej kolejności, bo na pewno sam bym tego nie sprawdził.
+2 do motywacji, aby obejrzeć kiedyś całość.max-kun napisał:Ps. Czy tylko mnie okładka kojarzy się z GTA San Andreas
- a nie Sam Andrzej? \o/
https://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=6327 grafowa relacja serii
Grafika jest zajebista.
Miło, że ktoś poukładał to uniwersum w sensownej kolejności
Nie do końca, bo chronologicznie Kizu jest przed Bake.
Oj, nie. To nie jest jedna z tych serii, gdzie chronologicznie = sensownie. Poukładaliśmy to w kolejności emisji + Kizu wciśnięte tak, jak wyszło w oryginale. I własnie tak powinno się to oglądać - moim skromnym zdaniem.
Z Zoku czekamy na oficjalne info.
Ostatnio edytowany przez reddd (2016-05-19 12:36:52)
Ogłoszenia parafialne dla osób, które może ciekawić, co się u nas dzieje w sprawie serii Monogatari. Owarimonogatari jest już lada dzień na wykończeniu (po trzech latach od rozpoczęcia), a Koyomimonogatari ma sporą szansę na kompletnie wydanie w tym roku. Co z pozostałymi seriami? W tym miejscu chciałbym was poprosić o zdanie. Stworzyłem ankietę, która pomoże nam ocenić, jakie jest wasze nastawienie do ewentualnych kolejnych sezonów. Wiecie, nasze plany i marzenia weebowe sprzed paru lat od wydaniu kompletu serii to jedno, a spędzanie nad bajką kilkadziesiąt godzin dla kompletnie nikogo to drugie.
Link do ankiety: https://www.strawpoll.me/18349413
Dzięki wielkie za wszystkie odpowiedzi. Nie ma żadnego progu, który musi zostać spełniony, byśmy dostali kopa motywacyjnego. Po prostu jesteśmy ciekawi. I nic nie musicie pisać w tym temacie, same odpowiedzi w ankiecie wystarczą.
Pozdrawiam i kłaniam się nisko.
Sama informacja od ciebie napawa optymizmem Głos oddany.
Monogatari tylko z napisami od Katakana Subs, chociaż był komunikat, że porzucone to i tak czekam na np. Owarimonogatari, choć lata mijają, a to ulubiona moja seria. Z innymi napisami niż od KS nie warto oglądać.
Tylko Bakemonogatari obejrzałem z innymi napisami, a tak to zawsze potulnie czekam na Wasze wydanie. Nie jest dla mnie ważne, ile to potrwa.
Ja tam się zaciąłem na Owari 2nd, bo Commie tego nie wydało, a lepszych subów brak.
Jak zrobisz lepsze, to dawaj.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wiedz, że są osoby, które czekają na wszystkie napisy.
Ano czekamy...