Nie jesteś zalogowany.
Nadszedł ten czas
By o coś zapytać Was
Na rozdrożu znajomy stoi, nie działa mu GPS
Dwie serie na oku ma, a tylko na jedną może zdecydować się
Na Unhappy czy Flying Witch wybór ma paść?
Do Was należy decyzja, kochana brać
Tak więc, kochani
Niech moc Besame-mucho będzie z Wami!
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2016-04-11 20:00:49)
A głosować można do piątku włącznie.
Ranma.
Na chwilę obecną walka jest za cięta, pół na pół.
Proponuję zrobić pół litra i zaprać się za uszczęśliwianie.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Haifuri.
Super Lovers.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Zagłosowałem - choć trochę bez przekonania.
Liczę tylko, że nie wyleciałem z listy.
Jak już lista życzeń to... Macross Δ, choć wolałbym ujrzeć Ranme. Anmiu z ankiety...
Zainteresowanie spore, rób obie.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Jak już lista życzeń to... Macross Δ, choć wolałbym ujrzeć Ranme. Anmiu z ankiety...
Wierz mi, nie chcesz oglądać Macrossa na capach z Tokyo MX. Obraz wygląda gorzej niż onlajn, bo [gg] jest zbyt głupie, żeby poczekać dwa dni na cap z BS11. Żadna grupa raw też nie raczy skodzić z lepszego źródła, więc do czasu wyjścia BDków będzie tylko pikseloza.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nesbro napisał:Jak już lista życzeń to... Macross Δ, choć wolałbym ujrzeć Ranme. Anmiu z ankiety...
Wierz mi, nie chcesz oglądać Macrossa na capach z Tokyo MX. Obraz wygląda gorzej niż onlajn, bo [gg] jest zbyt głupie, żeby poczekać dwa dni na cap z BS11. Żadna grupa raw też nie raczy skodzić z lepszego źródła, więc do czasu wyjścia BDków będzie tylko pikseloza.
Doki-Chihiro robi na BS11.
Zagłosowałem - choć trochę bez przekonania.
Liczę tylko, że nie wyleciałem z listy.
Heh ja mam podobnie
Nesbro napisał:Jak już lista życzeń to... Macross Δ, choć wolałbym ujrzeć Ranme. Anmiu z ankiety...
To tylko chińska bajka. Spuszczanie się nad jakością bajek jest... śmieszne?
Chyba że byłyby cycki a ich nie ma, wtedy zrozumiem.
Flying Witch wydaje się lepszym anime.
Flying Witch wydaje się lepszym anime.
Na rany Chrystusa, niechętnie, ale zgadza się z Tomem.
Tylko potem ślij linki tylko do kilku osób, żeby był ubaw, że tylu głosowało, a dostanie garstka
To tylko chińska bajka. Spuszczanie się nad jakością bajek jest... śmieszne? Chyba że byłyby cycki a ich nie ma, wtedy zrozumiem.
Tu bardziej o artefakty mpega chodzi. Ta stacja potrafi mieć smugi po kilka sekund i wtedy mało widać. Przyjemność z oglądania żadna, bo w każdej szybszej scenie dochodzi do deformacji.
Zresztą zobacz sobie (to Kono Suba z tej samej stacji):
http://www.nyaa.se/?page=view&tid=779248
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2016-04-12 09:34:01)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Tylko potem ślij linki tylko do kilku osób, żeby był ubaw, że tylu głosowało, a dostanie garstka
Ja właśnie z tego powodu głosowałem. Będę czuł się oszukany i będzie mi naprawdę przykro, jeśli bajka będzie dostępna dla wszystkich.
Przy tego typu ankietach trzeba myśleć strategicznie, gdyż Flying Witch jest już tłumaczone przez osobę z doświadczeniem, a do Unhappy napisów brak...