Nie jesteś zalogowany.
Tak ale podobno on nie jest prawdziwy bo prace nad tym teledyskiem są w planie... Ten został zrobiony prze jakiegoś japończyka... Tak słyszałem... Zresztą dzinwe, że w Polsce tylko można zobaczyć ten teledysk bo jakoś na zagranicznych stronach nie ma...:P
damn it co to za tandeta nie dość że nuta z koziej d**y wyciągnięta to jeszcze ta amatorsko zrobiona podróbka AMV!! błeeee.....
EDIT
di B4RT3K:
tak jak kiedyś wspomniał gracol. polak zawsze potrafi
Ostatnio edytowany przez Hatake (2006-03-16 22:28:42)
[blee][blee][blee][blee][blee]
][blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee]
[blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee][blee]
AVM kiepski ale muza łatwo wpada w ucho chociaż i tak wole OST[hehe]
tak jak kiedyś wspomniał gracol. polak zawsze potrafi
Teledysk kiepski, a muza taka sobie.
Ps.Hehe, zaczynają mnie już cytować Miło Naprawę miło
nie lubię TATU ale za ten teledysk mają +, choć i tak jakoś ich nie trawie(a lubię homo panienki mam nawet takie koleżanki)
Bo widzisz Gracol ty tu jesteś niemalże legendą (zaraz po Yangu)
Tworzę legendy
Imperare sibi maximum est imperium
nie lubię TATU ale za ten teledysk mają +, choć i tak jakoś ich nie trawie(a lubię homo panienki mam nawet takie koleżanki)
Ale to nie jest ich teledysk tylko jakiemuś japończykowi się nudziło
Ja tatu nawet lubie za piosenke nas nie dogoniat(nie wiem jak to sie pisze;) )[kombinuje] jak narazie widze pierwszy raz teledysk z mangą czy są jeszcze jakieś (nie mówie tu o AMV)moga być też tak kiepsko zrobione;)
ps. Może Britney lub Doda ma jakieś hehe
Linkin Park eksperymentował z japońską kreską w jednym ze swoich teledysków "Breaking the habbit" tak chyba zwała się ta piosenka
Proponuję obejrzeć Interstella 5555
jest to bardzo fajne anime a w tle leci muzyka zespołu daft punk. Kiedyś, a czasami zdarzy się i teraz można obejrzeć pare ich teledysków które są początkiem historii zawartej w tym anime. Bardzo polecam rzucić na to okiem
Kurde zapomniałem o interstelli 5555:D Film oglądałem i bardzo mi sie podobał A coś poza Duft Punkiem??[wstyd]
Ostatnio edytowany przez kukisek (2006-03-19 01:24:05)
widzisz gracol te słowa zapadły mi w pamięci na tak długo i chyba nigdy nie wylecą:D
ja pamietam jeszcze teledysk z ghost in the shell zespolu wamdue projekt - king of my castel:D
Arry napisał:Bo widzisz Gracol ty tu jesteś niemalże legendą (zaraz po Yangu)
Tworzę legendy
"Dłoń, która pisała legendy, sama stała się legendą" (.hack//Liminality)
Więc uważaj Kane
co do teledysku, to myslalam ze to ich oficjalny a nie zrobiony przez amatora ktoremu sie nudzilo[wstyd][baka]
a co do legend, to najbardziej mi zapadnie w pamiec Kane, bo kiedys na mnie nakrzyczal przez PM[placze]
a co do legend, to najbardziej mi zapadnie w pamiec Kane, bo kiedys na mnie nakrzyczal przez PM[placze]
Hehe, a to ja myślałem, że jestem zły
A za jakieś 40 lat będziemy mogli powiedzieć:
"Teraz kiedy sam jestem dziadkiem cóż mógłbym powiedzieć swojemu wnuczkowi jeśli nie to co powiedział kiedyś Gracol":D
pa3cja napisał:a co do legend, to najbardziej mi zapadnie w pamiec Kane, bo kiedys na mnie nakrzyczal przez PM[placze]
Hehe, a to ja myślałem, że jestem zły
ale po dluzszym namysle dochodze do wniosku, ze ty tez jestes zly:P:)