Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
poszukuje generala daimosa ( ripy z poloni 1 avi 220mb okolo )
chetnie sie wymienie za inne anime lub za czyste plytki lub ewentualnie za rozsadna cene zakupie
nie musi byc caly ale cos okolo 40 ep wystarczy
jakos nie che mi sie wierzyc ze nitk nie ma
Ja nie mam
Imperare sibi maximum est imperium
hehe watpie czy ktos bedzie mial , byla kiedys na stronie http://www.daimos.prv.pl i byl tam jeden moderator co mial wszystkie epy ^^ ale wiesz skonczylo się...
Mój kolega ma całego Daimosa z Polonii1:) Jak wróci z pracy to dowiem się od niego wszystkich szczegółow, jak narazie wiem że ma to na 2-3 DVD i według jego opinii jakość db+.
Jak będę coś wiedziała to napiszę:)
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Ja mam Daimosa. Brakuje 5 epków, jeden jest po włosku. Jakość pozostawia trochę do życzenia, ale w tym wypadku nie ma się co dziwić Zajmuje 2 płytki DVD.
Ja tez mam daimosa, brakuje mi na razie 6 odc ale je ściagam, zreszta wysyawiłam uploady ale niestety nie na wszystkioe odc na forum Tsubasy. Chetnie sie wymienie seria Daimosa lub Tsubasy Na Gigi La Trottola jak ktos ma
Ta jak ktoś chce to podeśle link na torrenta. Odcinki: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22, 23, 24, 25, 30, 44.
A pojedyńcze to: 30, 29, 25, 26, 24, 23, 22 i 20
Eh te to mam, brakuje mi 11, 27 i 28 odcinka
Big_Mister mógłbyś podać wszystkie linki do torrenta? please
Strony 1