Nie jesteś zalogowany.
Poszukiwane!
[b&b_justaway] Nisekoi 3-20 ???
Hellsing Coffin Preview :: Black Gema-gema SQUAD Trailer
bodzio Nekomogatari Kuro 1-2
bodzio Tanaka-kun wa Itsumo Kedaruge 1
Legend of the Condor Hero :: bodzio promo
AKB0048 1-13 DA-Strike
Black_Rock_Shooter_-_1_-_OVA_-_[DA-Strike][sub_pl].mkv
[DesuSubs] UN-GO 7-8
Gundam Seed: C.E. 73 Stargazer :: FD-Fansubs ep 2-3
[HNNL] Ookami Kakushi 10
[justaway] Gekijouban Gintama Kanketsuhen: Yorozuya yo Eien Nare
[Konasubs] Kämpfer Picture Drama 01
[Konasubs][PL][Doki] Ladies versus Butlers! 01
[Lolipop!]_KanColle_Nanchatte_PV_[WEB][HQ][Hi10p_AAC][26F58DDC].mkv
[Nisemono-subs] R-15 01 [720p][PL]
[PTH] Sono Hanabira ni Kuchizuke wo - Anata to Koibito Tsunagi.mkv
Ostatnio edytowany przez ill (2017-10-01 09:05:15)
GG: 1677958
Pokaż spoiler
[RTT] MM! Ukryta Kamerka - Isurugi Mio Edition (BD 1920x1080 h264 AAC)[FF87EB74].mkv
[RTT] MM! Ukryta Kamerka - Yuuno Arashiko Edition (BD 1920x1080 h264 AAC)[8F668ED7].mkv
To nie ma żadnych dialogów, więc możesz pobrać np. wersje angielską od [Kira-Fansub].
You don't get it, do you?
Parę rzeczy się znajdzie, muszę tylko odkurzyć dyski, ale już w folderze "Groch z kapustą" widzę parę rzeczy od Lolipopa! czy bodzia.
Co do "Hakaba Kitarou" - wrzucę to do linków hardsubowych KA, bo wcześniej mnie tylko powstrzymywała wola członków AG (mieli podobno wydać całość w lepszej wersji), więc pewnie jutro byłyby dostępne.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
[bodzio]_Kateikyoushi_Hitman_Reborn!_21_[DBC709BD][PL].mkv
[bodzio]_Kateikyoushi_Hitman_Reborn!_22_[837DD8F5][PL].mkv
[bodzio]_Kateikyoushi_Hitman_Reborn!_23_[CFF6538F][PL].mkv
[Mró-chan]_Gift_~Eternal_Rainbow~
[NOK]_Mazinkaiser_-_07_[08d08816]
Co prawda na chomiku, ale jeden gość na forum mówił że ma transfer do oddania.
Kateikyoushi Hitman Reborn 21-23 jakoś przegapiłam, kopiąc po chomikach, ale już to ściągnęłam, więc bardzo dziękuję za linka.
Gift od Mró - miał w nazwie OAV i nie sprawdziłam, że to tak naprawdę special, który już mam .
Mazinkaiser ep 7 - z tego chomika ściągnęłam całość, ale w tym odcinku wychodzi inne CRC niż w nazwie pliku, dlatego nadal tego poszukuję.
Sporo rzeczy udało mi się ściągnąć z chomika dzięki uprzejmości użytkownika Grucha00, któremu bardzo dziękuję za użyczenie transferu.
Cmentarnego Kitarou macie już tu.
I prośba, wykreślcie, co już macie, bo to oszczędzi niepotrzebnego szukania.
Nie bądź zbyt hardy...
Mazinkaiser ep 7 - z tego chomika ściągnęłam całość, ale w tym odcinku wychodzi inne CRC niż w nazwie pliku, dlatego nadal tego poszukuję.
Trochę paradoks, bo z tym jest różnie. Hamburgerom zdarza się podawać błędne CRC, więc u nas może być podobnie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A czy ma ktoś na Mega [bodzio]_Kateikyoushi_Hitman_Reborn! jakoś, że tak to ujmę legalnie dostępne czy to tylko seria dla bardzo wybranych?
Nigdy tej serii nie oglądałem a chciałbym obejrzeć.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Ostatnio edytowany przez lipa3000 (2015-11-08 15:06:48)
A czy ma ktoś na Mega [bodzio]_Kateikyoushi_Hitman_Reborn! jakoś, że tak to ujmę legalnie dostępne czy to tylko seria dla bardzo wybranych?
Nigdy tej serii nie oglądałem a chciałbym obejrzeć.
A on to całe wydał? Znajoma chciała obejrzeć, ale na ANSI były tylko wybitnie rakowe napisy. W zasadzie każdy odcinek stwarza ryzyko wizyty w poradni onkologicznej.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Znalazłem Coffin Preview pod szyldem saji-san, czy to ten poszukiwany przez was?
Plik dostępny tutaj: MEGAmix.
Nie bądź zbyt hardy...
Bodziowe KHR obejmują tylko te odcinki:
Ostatnio edytowany przez ill (2015-11-08 15:30:28)
GG: 1677958
Wrzuciłem:
[bodzio]_Nijuu_Mensou_no_Musume_01_[97DD13B4][PL].mkv
[Lolipop!]_Queen's_Blade_OVA_-_02_[BD_1080p_H264_AAC]_[2AEB5749].mkv
Pliki dostępne tutaj: MEGAmix.
Do końca dnia wrzucę też:
[Kami_Squad]_Penguin_Musume_Heart_01_[DVD][H264_AAC]_[404DBD28].mkv
[Kami_Squad]_Penguin_Musume_Heart_02_[DVD][H264_AAC][7CBDBCEC].mkv
Nie bądź zbyt hardy...
[darkstar123 i Kaires]_One_Piece_Movie_9_[720p].mkv
https://mega.nz/#!a9UTSYpa!SqiEOQWla78J … lyk_Dt_S1c
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc w poszukiwaniach. Na bieżąco uaktualniam listę i wykreślam z niej pliki, które dzięki Waszej uprzejmości i zaangażowaniu udało mi się odzyskać.
Jako ostatnie z listy wypadło [NNH] Higurashi no Naku Koro ni Rei ep01 [h.264][BDRip-720p][DD9001F4].mkv, do którego link otrzymałam od Reina
slymsc: Hellsing Coffin Preview niestety nie jest od sajii-san.
Bodziowe KHR obejmują tylko te odcinki:
Pokaż spoiler
Pozostałe, jakie posiadamy, z tego, co się orientuję, mają napisy z ansi.
Na liście nie masz 17-19(chyba leżały i nie doczekały się wydania) i 21-23, żeby nie było.
Reborn ogólnie nie doczekał się dobrych napisów w całości, a szkoda.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2015-11-08 19:53:36)
Na liście nie masz 17-19(chyba leżały i nie doczekały się wydania) i 21-23, żeby nie było.
Reborn ogólnie nie doczekał się dobrych napisów w całości, a szkoda.
No właśnie tak mi się wydawało, że ep 17-19 jakoś nigdzie nie widziałam, a ep 21-23 udało mi się dzisiaj ściągnąć
Z fansubami pl jest taki kłopot, że brak jest pełnej listy wydanych pozycji. Nawet Anfo czy f.pl nie miały danych o wszystkich wydanych hardkach. Część grup dawała informacje tylko na swojej stronie. Wielu z nich nie ma też na AniDB. Po padzie dysku miałam problem, ponieważ wtedy jeszcze nie posiadałam listy swoich zbiorów i tak naprawdę nie wiem, co straciłam. Listę brakujących tworzyłam z różnych źródeł i właściwie nie mam pewności, że to już jest wszystko. W sumie tę listę uzupełniam, kiedy natrafię na informację o czymś, czego nie mam w swojej kolekcji.