Nie jesteś zalogowany.
Szukam synchro do jakiegoś BD K-Project.
Tak z ciekawości, wersja BD różni się czymś od tej nadawanej w TV?
Tak z ciekawości, wersja BD różni się czymś od tej nadawanej w TV?
Porównałem pierwsze odcinki i nie widzę żadnych dodatkowych scen.
@XxBhaalxX
Zdaję sobie z tego sprawę, ale nie robiłem tak dokładnego porównania (sprawdziłem tylko moim zdaniem rzecz najważniejszą), ani nie ściągałem wszystkich odcinków.
Ostatnio edytowany przez mroni (2015-10-08 23:02:58)
Animazon napisał:Tak z ciekawości, wersja BD różni się czymś od tej nadawanej w TV?
Tv od BD rożni się a dodatkowe sceny nie musza być we wszystkich epkach, mogli dociągnąć grafikę albo ją poprawić a nawet zmienic kreske postaci rożnie bywa w BD i z reguły to finalna wersja aniem.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2015-11-02 05:58:05)
mroni napisał:Animazon napisał:Tak z ciekawości, wersja BD różni się czymś od tej nadawanej w TV?
Tv od BD rożni się a dodatkowe sceny nie musza być we wszystkich epkach, mogli dociągnąć grafikę albo ją poprawić a nawet zmienic kreske postaci rożnie bywa w BD i z reguły to finalna wersja aniem.
Wiem, że MOGLI, dlatego właśnie pytam...
Na pewno rozjaśnili efektowne sceny walk, które w TV zwykle są ściemnione.
[Saizen-Hell Fansubs] Major Season 2
[MJN] Major Season 4
[MJN] Major Movie
Jeśli ktoś ma będę mega wdzięczny
Witam posiada ktoś może synchro do Witchblade od [Zurako] (BD 720p AAC)? Będę wdzięczny za pomoc, pozdrawiam.
Ostatnio trochu ucichło - sam pisałem do wielu osób pw ale wielu z nich nie odpisało - nie znam się na synchronizacji - dla tego poniżej napiszę co mam pod ręką i jeżeli ktoś będzie potrzebował czegokolwiek piszcie - postaram się jak najszybciej odpisać i podesłać linka. Pozdrawiam
[D-YFI] Ginga Eiyuu Densetsu (BDRip 720p 10bit AAC)
[Leopard-Raws] Claymore (BDRip 1920x1080 x264 AAC)
[philosophy-raws] Basilisk (BDRIP Hi10P 1920X1080 FLAC)
[ReinForce] Akame ga Kill! (BDRip 1920x1080 x264 FLAC)
[ReinForce] Amagi Brilliant Park (BDRip 1920x1080 x264 FLAC)
[ReinForce] D-Frag! (BDRip 1920x1080 x264 FLAC)
[ReinForce] D-Frag! OAD (DVDRip 852x480 x264 FLAC)
[ReinForce] Machine-Doll wa Kizutsukanai (BDRip 1920x1080 x264 FLAC)
[ReinForce] Maji de Watashi ni Koi Shinasai!! (BDRip 1920x1080 x264 FLAC)
[ReinForce] Nanatsu no Taizai (BDRip 1920x1080 x264 FLAC)
[ReinForce] Shinmai Maou no Testament (BDRip 1920x1080 x264 FLAC)
[RUELL-Raws] Mirai Nikki (2011) (BDRip 1920x1080 x264 DualFLAC)
Samurai Champloo (BDRip 1920x1080 x264 FLAC)
Sword Art Online (BDRip 1280x720 AVC AAC)
Sword Art Online II (BDRip 1280x720 AVC AACx2)
[Anime-Shichi] Code Geass - Hangyaku no Lelouch (BDRip 1920x1080 x264 AAC)
[Anime-Shichi] Code Geass - Hangyaku no Lelouch R2 (BDRip 1920x1080 x264 AAC)
Ostatnio edytowany przez DeathNote83 (2015-10-17 22:24:53)
DeathNote83 Sprawdź pw-a
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-10-17 22:37:01)
ReinForce? Nie ma sensu pobierać ich kobył, ogromny rozmiar a jakość nie jest jakaś kosmiczna.
ReinForce? Nie ma sensu pobierać ich kobył, ogromny rozmiar a jakość nie jest jakaś kosmiczna.
To od kogo byś polecił ściągać wersję aby mieć dobrą jakość przy sensownym rozmiarze pliku??
Ja bym prosił o jakieś synchro pod BDripy Amagi Brilliant Park.
Nala_Alan napisał:ReinForce? Nie ma sensu pobierać ich kobył, ogromny rozmiar a jakość nie jest jakaś kosmiczna.
To od kogo byś polecił ściągać wersję aby mieć dobrą jakość przy sensownym rozmiarze pliku??
Ja bym prosił o jakieś synchro pod BDripy Amagi Brilliant Park.
Ja polecam wydania grup: [SallySubs], [FFF], [Commie], [BlurayDesuYo]
W zasadzie już nie ma niczego więcej do polecenia, tylko pobieraj jedynie wydania z angielskich grup, bo rawy na ogół są w okropnej jakości.
Napisałem do czego ma synchronizacje : ) wiadomo, że większość (nie wszystkie) wydań BD pasują do tych napisów.
A co do wydań ReinForce mi pasują a to chyba jest najważniejsze.
max-kun nic nie dostałem jak by co pisz na maila: marek.sikorski.gfx@gmail.com
Ostatnio edytowany przez DeathNote83 (2015-10-17 23:26:03)
No pasują, ale komu by się takie duże pliki pobierać?
No pasują, ale komu by się takie duże pliki pobierać?
Znam wielu ludzi, którzy pobierają takie pliki - jest miejsce, jest internet więc się korzysta. Dobry dźwięk robi swoje. Ale to wszystko kwestia gustu i kończę temat wydań w tym zdaniu.
a sam nadal szukam napisów do Shingeki no Kyojin rzecz jasna w jakości BD
Nala_Alan napisał:ReinForce? Nie ma sensu pobierać ich kobył, ogromny rozmiar a jakość nie jest jakaś kosmiczna.
Napisałem do czego ma synchronizacje : ) wiadomo, że większość (nie wszystkie) wydań BD pasują do tych napisów.
A co do wydań ReinForce mi pasują a to chyba jest najważniejsze.max-kun nic nie dostałem jak by co pisz na maila: marek.sikorski.gfx@gmail.com
Wysłałem ponownie, tym razem na maila + synchro do SNK
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-10-17 23:32:05)
DeathNote83 napisał:Nala_Alan napisał:ReinForce? Nie ma sensu pobierać ich kobył, ogromny rozmiar a jakość nie jest jakaś kosmiczna.
A co do wydań ReinForce mi pasują a to chyba jest najważniejsze.max-kun nic nie dostałem jak by co pisz na maila: marek.sikorski.gfx@gmail.com
Genialnie ; ) jestem Ci winny dobre, zimne piwko!!!
max-kun napisał:DeathNote83 napisał:Napisałem do czego ma synchronizacje : ) wiadomo, że większość (nie wszystkie) wydań BD pasują do tych napisów.
Genialnie ; ) jestem Ci winny dobre, zimne piwko!!!
Nie ma sprawy, udanego seansu
max-kun, też prosiłbym o synchro do SnK