Nie jesteś zalogowany.
Jeśli ktoś szuka jakiegoś konkretnego hardsuba pl, to może do mnie napisać na pw, jest spora szansa, że mamy go z Mare w swojej kolekcji
Zanim jednak to zrobicie sprawdźcie wcześniej, czy nie jest on dostępny w jednym z postów tego działu.
UWAGA!
Ewentualne requesty prosiłbym kierować na pw.
Birdy the Mighty [RTT]
Brak Blade [lol-tan]
Cencoroll [DBW]
Cocpit [DBW]
Death Note [3xA]
Dirty Pair - Project Eden [KS]
Fate Stay Night TV Reproduction [Kami Squad]
First Squad [DBW]
Honoka [KS]
Kazemakase TV [KS]
Mahoromatic Tadaima Okaeri OAV [RTT]
Mawaru Penguindrum 1-15 [lol-tan]
Mnemosyne [AG-Mró]
Noein 1-18 [lol-tan]
ParaKiss [AG]
Samurai Deeper Kyou [Akuma]
School Rumble 1-10 [Animowcy]
Soukou Kihei Votoms TV [bodzio]: 1-26 - torrent, mega | 27-52 (mega)
Soukou Kihei Votoms OAV [bodzio] (torek).
Toradora [Atarashi]: bd (torek), tv (mega)
True Tears [Shinboku]
Tsukuyomi dvd vol. 1-4 [Atarashi]
Zan Sayonara Zetsubou Sensei Bangaichi [Animowcy]
==============================
Na oficjalnym chomiku ASG-A jest także w trakcie upladowania nasza kolekcja anime, jeśli ktoś jest zainteresowany udostępnieniem jakiegoś polskiego fansuba z niej na innym hostingu to proszę zgłaszać się na pw.
Ostatnio edytowany przez ill (2017-04-16 18:25:26)
GG: 1677958
Zacna inicjatywa, ale dla ułatwienia nie mógłbyś podać listy swoich zbiorów? Wystarczy zrobić wycinek folderów.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2015-09-25 20:55:51)
Zacna inicjatywa, ale dla ułatwienia nie mógłbyś podać listy swoich zbiorów? Wystarczy zrobić wycinek folderów.
Kiedy oni mają prawie wszystkie pl fansuby.
Nesbro napisał:Zacna inicjatywa, ale dla ułatwienia nie mógłbyś podać listy swoich zbiorów? Wystarczy zrobić wycinek folderów.
Kiedy oni mają prawie wszystkie pl fansuby.
Skoro tak, to znajdzie się Kidou Senshi Gundam SEED?
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2015-09-26 00:33:25)
Drugi sezon Mahou Shoujo Lyrical Nanoha? :>
O ile ktoś nie robił tylko dla znajomych królika, to nic mi nie wiadomo o żadnych istniejących hardkach 2 sezonu. Z pierwszego zresztą też są tylko dwa odcinki od Pazdro.
Skoro tak, to znajdzie się Kidou Senshi Gundam SEED?
Brak hardsubów do tej serii. Jedyne co można by znaleźć, to ripy z polskiego wydania dvd, ale jego jakość była dosyć marna, bo wszyscy na nie narzekali.
Na przyszłość prosiłbym o requesty subów o których wiadomo, że istnieją Jeśli macie co do tego wątpliwości to zawsze można się skonsultować z anidb.
Vividred Operation, poproszę
Właśnie leci na dysk googla
Pełna Gintama od bodzia. Wszyscy wiedzą, że istnieje, tylko nikt nigdy nie widział.
Mogę jedynie wrzucić te które mam
Czyli 1-37, 51-55, 58-76, 82-85, 98-92, 139-143 i Jump Festa 2005.
Z tym, że jeśli faktycznie jesteś tym zainteresowany to raczej udostępniłbym je przez torka.
Vivdred Operation 1-7 [Lolipop!]
UWAGA!
Ewentualne requesty prosiłbym kierować na pw.
Ostatnio edytowany przez ill (2015-09-27 18:28:35)
Hmmm, szczerze powiedziawszy przy poprzednim pytaniu nie do końca wiedziałem czego mogłem się spodziewać. W końcu konkretny sub może być tym samym, co jest dostępne na ANSI. Chodzi o te uploady, co poszły wraz z dyskiem i f.pl? Doszedłem do takiego wniosku po nazwie uploadu wyżej (Lolipop). Czy może się mylę?
Chodzi oczywiście o hardsuby pl.
Które hardsuby serie monogatari macie?
@Mammoth
Lol-tan wydał tylko odcinki 1--15, Mare ściągnęła też całą serię ze źródła zła wszelakiego, czyli Diff-anime, ale czyje napisy są tam wykorzystane to nie wiem.
@Animazon
Wszystko co do tej chwili się ukazało, tylko że od różnych grup.
Pamiętam, że ktoś kiedyś wydawał Kakumeiki Valvrave. Ale tylko dla wybrańców. Może teraz byłaby szansa to zobaczyć.
Pamiętam, że ktoś kiedyś wydawał Kakumeiki Valvrave. Ale tylko dla wybrańców. Może teraz byłaby szansa to zobaczyć.
Pewnie wersja OKW: sezon 1 oraz sezon 2.
W tym właśnie problem, że nawet nie ma po tym śladu na takim AniDb, więc po paru miesiącach za cholerę nie pamięta się, czy coś takiego w ogóle wydano, czy nie. Z gruncie rzeczy upłynęły dwa lata, więc może byłaby szansa "odtajnić" projekt?
Ostatnio edytowany przez slymsc (2015-09-28 10:24:27)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Od odoby biorącej udział w tym projekcie otrzymaliśmy info, że wbrew trol-postom Valvrave nie został zakończony.
Nie pamiętam już dokładnie o co chodziło, ale jedno jest pewne, OKW nigdy nie ukończyło tej serii.
Może głupie pytanie, ale co to jest Mare?
Prywatnie moja lepsza połowa, a jeszcze całkiem niedawno była znana z tego, że robiła korektę prawie dla wszystkich polskich grup fansuberskich
Toradora [Atarashi](torek).
Ostatnio edytowany przez ill (2015-09-28 12:24:00)