Nie jesteś zalogowany.
Odcinki 4-5 i Special 2 do ściągnięcia. Zapomniałem przy pierwszym woluminie dorzucić małego bonusu, więc teraz lecą z obu płytek. Przy tej serii będą to menusy, bo są całkiem klawe.
MEGA mnie chyba nagle polubiło, bo poleciało 1,5 MB/s i nie zacięło się na 10 minut przy 99%. A może to po prostu znak z niebios, że czas obejrzeć kolejne cycki?
Tak z ciekawości pytanie do eksperta – dlaczego 1080p? I w sumie z tymi pasami nic nie robiliście? Nie żebym się na tym jakoś znał, ale Coalsi mają mniejszą rozdziałkę, bo bodajże coś kombinowali z tym (1920x816?).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Na twoim miejscu nie napalałbym się na dużą porcję ecchi, chyba że liczymy tylko pierwszy odcinek. Mimo wszystko seria ciekawa i tak jak wcześniej wspominano główny bohater nie denerwuje. Dodatkowo seria ma ten plus, że ma zakończenie, które można uznać za zakończenie :]
Tak z ciekawości pytanie do eksperta – dlaczego 1080p? I w sumie z tymi pasami nic nie robiliście?
Zostawiłem 1080p, ponieważ odcinki zajmują bardzo mało miejsca (jak na taką rozdzielczość), a pasów nie usunęliśmy, ponieważ daje nam to większe pole do popisu w napisach, dzięki czemu większa część obrazu nie jest zasłonięta niż gdybyśmy usunęli pasy.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-09-22 09:51:45)
Kolejne dwa woluminy do pobrania. Pozostałe odcinki są jeszcze w powijakach, więc ukażą się trochę później, ale nie powinno to potrwać dłużej niż z miesiąc. Miłego seansu.
Okej, zacząłem oglądać i jest naprawdę spoko. Ale muszę przyznać, że "zakluczanie drzwi" wpędziło mnie w totalną abstrakcję. No nic, czekam na resztę. Dzięki za wstawkę.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ale muszę przyznać, że "zakluczanie drzwi" wpędziło mnie w totalną abstrakcję.
Znak firmowy, nie mogłem się powstrzymać.
Na twoim miejscu nie napalałbym się na dużą porcję ecchi, chyba że liczymy tylko pierwszy odcinek. Mimo wszystko seria ciekawa i tak jak wcześniej wspominano główny bohater nie denerwuje. Dodatkowo seria ma ten plus, że ma zakończenie, które można uznać za zakończenie :]
Właśnie zazwyczaj tak jest, że inteligentny bohater ( który nie jest jakąś pokraką do przezywania i bicia) nie denerwuje. Fajnie jak są domyślni odnośnie zachowań innych. Pamiętam, że jak wielokrotnie oglądałem anime to aż się dziwiłem jak mogą się nie domyślać tak oczywistych gestów i zachowań ze strony dziewczyn.
Kolejne dwa woluminy do pobrania. Pozostałe odcinki są jeszcze w powijakach, więc ukażą się trochę później, ale nie powinno to potrwać dłużej niż z miesiąc. Miłego seansu.
Pokaż spoiler Wolumin 3Pokaż spoiler Wolumin 4
No to czekam na całość, a później na II sezon.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-09-22 18:50:59)
Odcinek 6, minuta 3:24, jest Nasz -> powinno być Nasza.
4
Sama bajka natomiast bardzo prawilna. Amane a waifu.
Czekamy, aż redzio znowu sypnie odcinkami z rękawa. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
To miało brzmieć trochę jak yntelygentna pyskówka. A co do łamań - możesz podesłać przykładowe buble, które znajdziesz w przyszłych odcinkach, bo śmiem twierdzić, że nie chce ci się przeglądać obejrzanych. Starałem się to w miarę elegancko poustawiać, ale coś faktycznie mogło mi się coś omsknąć przez dawny zły nawyk albo niewyczucie nawijki.
A literówek można nie wypisywać, v2 i tak nie będzie. Chyba że jakaś jedna i ta sama będzie się przewijać w paru odcinkach, to walić na pw.
Ostatnio edytowany przez reddd (2015-09-27 01:04:02)
Sama bajka natomiast bardzo prawilna. Amane a waifu.
Jak anime ci się spodobało to zagraj również w grę bo jest bardzo dobra.
Ogólnie ta seria nie jest żadnym arcydziełem jak na japońską animację (chyba, że porównasz do kreskówek zachodnich), ale na pewno powyżej przeciętnej.
Z ekranizacjami eroge nie jest tak źle bo Maji de Watashi ni Koi Shinasai!! jak pamiętam było też bardzo dobre.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-09-27 10:27:41)
Kolejne dwa odcinki i special do pobrania. Ostatnia prosta.
Zdecydowanie zbyt szybkie tempo. Zwracam się z oficjalną prośbą do kosmitów o wydanie prawdziwego czerwonego wojownika.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Odcinek 10 ok 18:36 "Bardzo możliwe, że jakiś ostry przedmiot spadł z ciężakówk" zjedliście "i".
A literówek można nie wypisywać, v2 i tak nie będzie. Chyba że jakaś jedna i ta sama będzie się przewijać w paru odcinkach, to walić na pw.
Masa myślisz, że będę czytać dwie strony postów? Wolę zrobić bardziej użyteczne rzeczy choćby podrapać któregoś z moich kotów
Ja czytam posty, w międzyczasie grzebiąc w napisach cudzych lub swoich.
Ja czytam posty, w międzyczasie grzebiąc w napisach cudzych lub swoich.
Brzmi jak zerkanie na fejsa w godzinach pracy.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-12 22:03:05)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Zdecydowanie zbyt szybkie tempo. Zwracam się z oficjalną prośbą do kosmitów o wydanie prawdziwego czerwonego wojownika.
Czerwony power rangers czuwa tylko przy monogatari. Reszta to marna imitacja.