Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Ciekawe, czy w paczce będą cebule w lukrze
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Byłoby prawdziwe #cebuladeals. Ale będę musiał się zadowolić narysowanym lennym na kopercie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dostałem zdjęcie mojego zamówienia, Miya napisała, że już wysłała
Tylko się teraz zastanawiam, czy to coś z takim duszkiem to są frytki? W opisie było coś chyba o jakimś "Potato Snack"
15$ to pewnie bym za to nie dał, ale 1,75$ czemu niePokaż spoiler
Również mi odpisała, że wysłała oraz załączyła zdjęcia tego co dostane.
Zostaje jeszcze kwestia czy ten TopCashback zadziała...
Przy wyborze płatności macie opcję karty?
Bo u mnie brak:
http://postimg.org/image/iyxwj1p77/
:/
@Nesbro Wow, zamówiłeś ten zestaw powiększony za 10$ czy coś większego? ja mam mniej słodyczy :/
Dużo osób robiło już tą opcję z Topcashbackiem i fiverrem ale wtedy chyba po prostu zwracali 5$ (tyle co za logo), nie znam szczegółów.
PS. Znalazłem ją na Facebooku, nie powinna podawać w internecie danych adresowych
Ostatnio edytowany przez rutek (2015-08-21 22:57:55)
@Wolfram
Wtedy musisz podpiąć kartę kredytową do PayPala? Po za tym ostatecznie nie zamieniałem waluty z złotówek na dolary przed kupnem, a przy płaceniu samo policzyło złotówki na dolary. Kurs dość niekorzystny, ale co tam... Ma być spory zwrot...
@rutek
Wybrałem dwa zestawy po 5$. Może dlatego masz mniej, że bardziej jakościowe, więc droższe? Po za tym zastanawiałem się nad tą herbatą, że niby taka wysoce jakościowa, ale ostatecznie wziąłem drugą paczkę słodyczy.
W moim przypadku minęły 24h od zamówienia, a na topcashback nadal żadnej kwoty. Zostałem nabity w butelkę? Coś źle zrobiłem? Nie wiem.
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2015-08-22 00:01:36)
@Nesbro
Mi bardzo szybko nabiło 14$ w TopCashbacku. Rozumiem że zakładałeś dwa konta w Topcashbacku i dwa w feverr? Z dwoma róznymi paypalami? Jak nie pojawi się w najbliższym czasie to napisz do supportu, podobno często się zdarza że nie naliczają automatycznie.
https://www.topcashback.com/account/enq … ims/submit
Ostatnio edytowany przez rutek (2015-08-22 00:16:42)
@rutek
Pewnie cie zmyliły dwa obrazki, ale zrobiłem jak ty, czyli powiększyłem sobie paczkę o dodatkową za 5$. Jedno konto na TopCashbacku i feverr. Japonka miya napisała, że jeden obrazek to jeden zestaw za 5$.
@Nesbro
Heh, no właśnie nie jak ja Ja zamówiłem jedną paczkę i w dodatkowych opcjach wybrałem powiększenie o 5 słodyczy za 5$ (bez podnoszenia kosztów przesyłki). Teraz patrze i zamówienie 2 pakietów słodyczy nie podnosi ceny przesyłki.. A zdecydowanie masz ich więcej, no na to nie wpadłem ;D
http://trendyholic.com/collections
Pełno jakichś pierdółek za friko, tylko koszt przesyłki trza opłacić.
Niestesty TopCasback okazał sie scamem i polecam wszsytkim zrobić chargeback na PayPayl lub na karcie, link do info:
http://www.wykop.pl/wpis/14087773/uwaga … -rzecza-n/
Ja dostałem od TCB taką odpowiedź:
We have recently lowered the value of some transactions and this is due to a term which we listed for the offer which states you need to spend the same or more as the cashback rate being offered. If you feel this isn't the case for you then please feel free to private message me your email address and I'll take a look into your account.
Czyli wychodzi na to, że powinni nam zwrócić te 14 USD.
Ostatnio edytowany przez Wolfram (2015-08-27 13:21:20)
Niestety, tak to jest, że nie ma nic za darmo i teraz Rurek może mieć na sumieniu ludzi, którzy zdecydowali się na taką transakcję jak on.
Każdy ma własny rozum i musi się liczyć, że wszyscy chcą go wydy$$ć.
Rurek, chciałeś dobrze, a wyszło jak zawsze.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Chrya7 wyszło jak zawsze, czyli po mojej myśli
W regulaminie jest napisane że kwota cashbacku nie może przekraczać wydanej kwoty. Dużo osób to olało i chciało od nich wyłudzić prawie 9$. Firma się skapnęła i z automatu wszystkim obniżyli do 5$.
Wystarczy napisać do supportu. Ja wczoraj napisałem im przez submit support ticket że wydałem 15,75$ i mój cashback na 14$ zniknął. Postraszyłem chargebackiem na karcie i dziś już jest z powrotem 14$ na koncie i z przeprosinami.
Niech każdy napisze takiego ticketa kto skorzystał z promocji, warto zaznaczyć kiedy się transakcja z fiverr odbyła (jest to w mailu od topcashbacka) żeby te 2 tygodnie się liczyły do payable.
@Wolfram też masz już 14$ z powrotem na koncie?
Sorry za sianie paniki ale mam nadzieje że TopCashback wyjdzie z tego z twarzą i skończy się tylko na jednym dodatkowym wysłanym przez nas mailu.
@Arow niby za free ale przesyłka do Polski 10$ prawie.. Tu masz np tą samą zawieszkę z darmową wysyłką za 3,75 ZŁ
Ostatnio edytowany przez rutek (2015-08-28 02:23:36)
@Wolfram też masz już 14$ z powrotem na koncie?
Mi wcale nie zabrali. Ale trzeba czekać do 2 tygodni na zmianę statusu na "payable", a obecnie jest "confirmed".
Znacie jakiś orientacyjny czas przybycia tych paczek ze słodyczami?
8 dni
A mi właśnie zmienił się status topcashback z confirmed na payable, a kwota również uległa zmianie na 5,50. :/
@Wolfram, wyślij im coś w ten deseń przez ticketa Customer Care > submit ticket > Untracked/Missing Cashback
Hello, my 14$ cashback is missing, it has been decreased to 5$. I spend 15,75$ for fiverr deal and I should get 14$ cashback. Date of transaction on Fiferr XX.08.2015
Kind regards.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna