Nie jesteś zalogowany.
Jak jest Białystok to i z Ĺodzi chyba ktoś jest Tak mi się wydaje...[baka] W kązdym bądź razie, jeśli ktoś jest ze wsi o nazwie Ĺódź niech napisze
powiedzmy ze jestem z łodzi okolic ale ucze sie w łodzi
ja też jestem z Ĺodzi
i ja jestem z łodzi:P
Ja jestem z Sieradza (godzinka pociągiem), o co dokładnie ci chodzi?
Spotkanie fanów, czy jak?
>.> Ja wiem czy spotkanie? Można by się keidyś spotkać i wymienić trochę poglądów Ja może mistrz w mandze i anime nie jestem, ale w końcu są inni (Z Łodzi szczególnie ;P) Może byśmy sobie jakieś mangi powymieniali itd. No nie wiem Dobrze by było wiedzieć, czy się ma kogoś w mieście, i ten ktoś lubi, to co ty prawda? No to ja do tego dąże Zaraz na GG do kogoś z Łodzi zagadam i teges Może się czymś wymienie (nie mam czym >_> ale spoko xD) albo coś Nie wiem, zobaczymy ( właśnie się zastanawiam, po co ja takie długoi posty pisze...AAA już wiem... Bo ja mam Flame of Recca z jakiejś strony i żadnych napisów do tego nie ma! [placze])
Ja jestem Ĺodzianinem. Z resztą w liście użytkowników można sobie zobaczyć.
A co do spotkania to można by jakieś zrobić.. tak troszkę po śniadaniu (np ok 13tej) w łikend. Jakieś charakterystycznemiejsce? np Plac Wolności (z resztą tam już czasami są spotkania )
Ta? Są ? xD Dobrze wiedzieć ;x Ja tam nie mam zresztą po co przychodzić narazie [baka]Mam tylko 10 tomów Dragon Ball xD Ale to się uzbiera przecież xD
No ja rowniez jestem z Łodzi. Przykro mi tylko powiedziec, ze Łodzkie mangowe spotkania upadly _O_. Ale mam nadzieje, ze wiosna uda sie je troche zreanimowac - i o ile pewnie nigdy nie uzyskaja takiej swietlnosci jak kilkanascie miesiecy temu, to mam nadzieje ze pojawi sie troche swierzej krwi - nie zapominajac o stalych mangowcach, z ktorymi wyruszamy na konwenty i sie zaprzyjaznilismy [tenx zioms XD szczegolnie dla Edka i Tami~]. Jezeli ktos bylby chetny na mangowe / kontakt to zapraszam z gg na cwistak@op.pl (mam ignoranta, wiec nawet jak podam GG to i tak wiadomosc nie dojdzie _O_)
Rodowity Ĺodzianin ma sie rozumiec Sa tu jeszce 3 osoby ktore znam osobiscie ale one sie cos nie wypowiadaja
no ja sie manga nie interesuje wole anime ale mozna by sie spotkac ale i tak pewnie nic z tego nie wyjdzie lecz moge sie mylic jak cos to na 100% bede pozdro
No ja jestem z Pabianic, w Ĺodzi studiuję, można mnie chyba zaliczyć do drużyny
I ja jestem z miasta wlokiennikow
Ja jestem za.. jesli tylko będe znał termin i nie będzie kolidował z pracą oraz studiami i siatkówką to chętnie będę wpadał.
Na dobry start proponuję Soboty o 13tej na Placu Wolności
Cwistak - co do nowych to jaaaa xD 14 latek mam, jak miałem 13, to wiedziałem tylko o Dragon Ball xD Ale cóż internet zmienia ludzi x]
Ps. Cwistak zapisz sobie mój num. GG : 4620275
EJ NIE ZAPOMNIJCIE O MNIE!!:(
ja teĹź oczywiĹcie z Ĺodzi - wĹaĹciwie to bliskich okolic. Jestem za spotkaniami, ale moĹźna by siÄ pĹytkami z anime powymieniaÄ(nie koniecznie na zawsze) z mang to mam "brzoskwinie", "ranme", "kenshina", "Wolf's rain"tom 1, "Full metal alchemist" tom 1.
jacyĹ zainteresowani...?
dobra mysl mozna sie wymienic za cos w moim przypadku tylko anime ale narazie jest malo chetnych na jakies spotkanie:(
No To jak Bedziecie robic jakiś zjazd to napiszcie do mnie to tez moze wpadnę miedzy wykładami[madrala].
Suchy?? Mozna by było na bronka skoczyć. Ostatnio mam dużo wolnego czasu.
Masz sporo wolnego? To pozycz trochę
Choć może by się znalazł jakis czas w czwartek lub piątek, pasuje?
Ja co prawda nie z samej Ĺodzi, ale spod ( 5 min. autobusem do znaku "Ĺódź" )