Nie jesteś zalogowany.
Hej
Chciałem się dowiedzieć jakie braki zauważyliście w swoich wydaniach. Nie skończyłem czytać jeszcze 1 tomu (braku czasu) a chce sprawdzić czy mam kompletne pozostałe tomy. A na FB od Kotori pisali ludzie że są braki lub jakieś błędy (ktoś pisał że w 3 tomie ma spis treści z 2 tomu).
Ostatnio edytowany przez Allshock (2015-04-01 22:27:31)
To błędy w wydruku też mają? Nieźle. No ale czego innego by od nich oczekiwać
W 1 tomie kilku osobom brakowało stron, pokazywali zdjęcia nawet na lewej stronie była 7x strona a na prawej strona 8x, a tekst tak jak powinien być na danym numerze strony. A rozdziały tam są krótkie to może nie być jednego rozdziału. Nie wiem czy było coś nie tak w 2 tomie. W 3 tomie spis treści ktoś ma z 2 tomu i tekst przebija na druga stronę na ~10 stronach około 170 stronie. Czekam jak dostarczą mój 3 tom i chciał bym od razu sprawdzić czy z moim wszystko w porządku.
Zajrzałem do komentarzy pod wpisem o 3 tomie i jakoś nie mogę znaleźć by ktoś wspominał o złym spisie treści... więc proszę o linka .
Już nie wspominając o tych brakujących stronach .
Po pierwsze: na cholerę osobny temat do tego tworzysz?
Po drugie: pytasz o jakieś błędy w druku, które się pojawiają w wydaniach każdego wydawnictwa (JPF mi ostatnio przysłał tomik, w którym nie były rozcięte prawie w ogóle strony)i o które powinieneś tam pytać (zgłaszać) lub na fb wydawnictwa.
(...) Czekam jak dostarczą mój 3 tom i chciał bym od razu sprawdzić czy z moim wszystko w porządku.
Ja bym kupiłbym drugi tomik i porównał. Ale ja to ja.
Dwa tomy to za mało by uznać to za wiarygodne porównanie ..
Jeśli w drukarni ewidentnie coś sp... to idziesz do sprzedawcy a on wymienia ci na dobry egzemplarz, ot cała historia.
GG: 1677958
Jeśli to wina drukarni, to powinni zmienić drukarnię - już raz przecież tak zrobiły po niewłaściwym wydrukowaniu okładki.
O ile większość tomów jest wadliwych... bo jakbyś zmieniał drukarnie z powodu kilku wadliwych egzemplarzy, to daleko nie zajedziesz .
Wadliwe egzemplarze się trafiają. A czytałem o tym na fanpage'u na FB i na Kotori też było ale raczej Kotori pousuwało.
Wadliwe egzemplarze się trafiają. A czytałem o tym na fanpage'u na FB i na Kotori też było ale raczej Kotori pousuwało.
Wczoraj* czytałeś ?
Aha, czyli to twoja pierwsza książka jaką kupiłeś/masz w ręku i pytasz jakie potencjalne wady mogą wystąpić w druku masowym?