Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
W Discipline Zero pokazane jest, co się działo w szkole świętej Alcadii zanim Takuro Hayami przeniósł się do niej.
Chomik: 480p (CEN) | 720p (CEN) | 1080p (CEN)
Mega: 480p (CEN) | 720p (CEN) | 1080p (CEN)
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Wydanie z Blu-raya wypuszczone.
Co za ohydnie wyglądające postacie są w tym anime (z mega wielkimi cyckami).
Bo nie każdemu podoba się moeshit.
Shit się nikomu nie podoba. Dlatego właśnie tak oceniam wizualny wygląd postaci w tym anime.
Oczywiście wymagania się różne.
Nie rozumiem o co chodzi, przecież tobie podoba się sam shit.
Nie rozumiem o co chodzi, przecież tobie podoba się sam shit.
Jakby podobał mi się shit to "Sakurasou", "Bokura wa Minna Kawaisou", Ano Hana" czy "Hanasaku Iroha oceniłbym wyżej niż 7/10.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-03-23 19:53:44)
Są gusta i guściki. Jeden woli małe, drugi duże. Jednych kręcą chłopcy, innych dziewczynki, a trzecich narysowane postacie. Nikomu nie dogodzisz w 100% ^_^.
Kostek, mam nadzieję, że w twoim przyszłym repertuarze znajdą się jeszcze zabawne serię typu "Hatsu inu" "Arisa", bo ostatnio widzę trochę ciężki materiał (discipline, euphoria...)
Kiedyś pewnie się znajdzie czas i na nie.
Są gusta i guściki. Jeden woli małe, drugi duże. Jednych kręcą chłopcy, innych dziewczynki, a trzecich narysowane postacie.
A niektórym podobają się po prostu ładne dziewczyny i to nieważne czy prawdziwe czy narysowane. Po prostu uroda w tym drugim przypadku zależy od jakości grafiki i stylu kreski. : )
Kostek, mam nadzieję, że w twoim przyszłym repertuarze znajdą się jeszcze zabawne serię typu "Hatsu inu" "Arisa", bo ostatnio widzę trochę ciężki materiał (discipline, euphoria...)
Też nie miałbym nic przeciwko. Jednak najlepiej jakieś romantyczne. : )
Szkoda tylko, że takich prawie nie ma, gdyż zazwyczaj randkowe i normalne eroge ekranizują na zwykłe anime, więc wycinają wszelkie scenki.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-03-24 15:24:49)
Xandros napisał:Są gusta i guściki. Jeden woli małe, drugi duże. Jednych kręcą chłopcy, innych dziewczynki, a trzecich narysowane postacie.
A niektórym podobają się po prostu ładne dziewczyny i to nieważne czy prawdziwe czy narysowane. Po prostu uroda w tym drugim przypadku zależy od jakości grafiki i stylu kreski. : )
Powiało grozą...
Strony 1