Nie jesteś zalogowany.
Post nieco na odpier**l, bo dziś nie chce mi się już wysilać zbytnio, wybaczcie.
Nawet screena nie znalazłem, przy urodzaju poprzedniego odcinka ten wypadł dość mizernie :CPokaż spoiler Zamiast screena - ending card z tego odcinka
Ten screen na pewno jest z Absolute? Cholernie mi przypomina jedną dziewczynę z Fafnira.
@down Zadowolony, spamerze?
Edit2. Gdzie ty tu widzisz offtop?
Ten temat jest do rozmowy na temat bajek, które tłumaczy Oromis. W dodatku zwrociłem mu uwagę, że złego screena dobrał, bo jest z innego animca. Nikt tu nie szerzy pedo.
No tak... Nie ma jak marudzić, bo ktoś użył średnio trafionego nazewnictwa. Zresztą to tylko bajki. Skąd wiesz, że ona nie ma 500 lat? Prawdy się nie dowiesz.
Nie, nie mogłem, mam za dużego lenia.
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-03-13 15:44:11)
"Babkę".
ed:
I kto to mówi, offtopiarzu?
Dziewczynkę.
Twoje pytanie nijak ma się do tematu o tłumaczeniu. Poza tym ja tu pilnuję, żeby nikt nie propagował bajkowego pedo.
Ale ty nie rozmawiasz o bajkach ani o tłumaczeniu... I o nie, nie, ty zadałeś pytanie, czy nie dodał złego screena.
Ja natomiast zwróciłem jedynie uwagę, gdy nazwałeś jakieś dziecko babką - słowem, które jest raczej przeznaczone dla kobit dorosłych.
Poza tym wrzucił screena dobrego. Mogłeś sprawdzi, zanim zadałeś pytanie, co nie?
Ostatnio edytowany przez dulu (2015-03-13 15:42:42)
Nie, nie mogłem, mam za dużego lenia.
I właśnie z tego powodu postanowiłeś zrobić mały bajzel, co? Spcznie.
OromisMasta, możesz zgłosić, Rain przeczyści.
Innostian napisał:Nie, nie mogłem, mam za dużego lenia.
I właśnie z tego powodu postanowiłeś zrobić mały bajzel, co? Spcznie.
OromisMasta, możesz zgłosić, Rain przeczyści.
Mały bajzel? To tylko jeden post, a ty już płaczesz. Sam robisz dokładnie tak samo. Poza tym gdybyś nie przyczepił się do nazewnictwa jakiejś loli, to byłby spokój. Nie sądzisz, że jednak to twoja wina?
Dzięki temu bezsensownemu pytaniu dowiedziałem się czegoś nowego.
Ty nie jesteś od trzymania porządku na forum, tylko Rein. Więc proszę, nie zachowuj się jakby to było twoje podwórko.
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-03-13 16:01:26)
Bezsensowne pytania są bezsensowne. Trzeba je zabijać w zarodku. Nie płaczę i nie robię tego samego, ktoś musi stać na straży porządku.
Poza tym zadawać pytanie, skoro samemu można sprawdzić odpowiedź w parę sekund... Cóż.
Loli to tylko część twojego głupiego pytania. I z góry założyłem, że sprawdziłeś screena, niestety, pisałeś dla samego pisania.
Dzięki temu bezsensownemu pytaniu dowiedziałem się czegoś nowego.
Zatem przyznajesz, że było bezsensowne, ergo - w ogóle nie powinieneś go zadać, zatem robisz offtop. Widzisz? Proste.
Ty nie jesteś od trzymania porządku na forum, tylko Rein. Więc proszę, nie zachowuj się jakby to było twoje podwórko.
A ty nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz bladego pojęcia. Więc proszę, skończ pisać bzdury.
I na Boga, pisz normalne posty, wszystko i tak pewnie pójdzie w śmietnik. Jeśli już musisz pisać. Jak jeszcze czegoś nie wiesz, wyjaśnię, mam wolną chwilę.
Ostatnio edytowany przez dulu (2015-03-13 16:07:22)
Mam do ciebie parę problemów. Zwłaszcza jeśli chodzi o twoje panoszenie się i wyzywanie ludzi od "debili" itp. Powinieneś się zastanowić nad swoim zachowaniem. Nikogo to nie interesuje, że jesteś modem. Mod to też użytkownik, który powinien stosować się do regulaminu.
O czym ty do mnie teraz rozmawiasz? Kwestię debila wyjaśniałem parę razy, przeczytałeś, nie przeczytałeś, wszystko jedno. Wszystko zostało objaśnione. Przeszłość.
Mówiłem, że mogę ci coś wyjaśnić, ale chodziło mi bardziej o twoje bezsensowne pytania i w jaki sposób się ich pozbyć, bo to zwykły offtop, który w końcu skończy się warnem. W przyszłości. Ale kwestię panoszenia się możesz rozwinąć, bo mnie zaciekawiłeś w sumie.
Ostatnio edytowany przez dulu (2015-03-13 16:35:28)
Prosta sprawa z tym panoszeniem się. Twoje zachowanie i posty wskazują, że starasz się wywyższać. Znając życie, to przez swoją rangę "moda". Z paroma osobami rozmawiałem na temat tego forum jak i również twojej osoby. Wszyscy są zgodni, że przesadzasz.
Rzuć przykład. Tylko wtedy będę w stanie odnieść się do twoich "argumentów".
Piszę o wiele "łagodniej" niż kiedyś.
Ostatnio edytowany przez dulu (2015-03-13 16:43:58)
"Ojej, kolejny zasmarkany gówniarz. Wszyscy mają w poważaniu, że ty coś chcesz, musisz albo żądasz. "
Dobrze wiem, że owa osoba też przesadziła, ale ten tekst, to już jakaś masakra.
"Widzę, że ktoś tu chce klapsa zarobić".
"Widzę, że nie ma nawet sensu czegokolwiek tłumaczyć. Jest temat o baranach z onlajnów. Idźcie tam"
Było jeszcze parę innych tekstów.
Piszę na różnych forach i to jest jedyne, na którym jakiś mod tak się zachowuje.
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-03-13 16:52:46)
Zdanie wyjęte z kontekstu. Typ domagał się tego i tamtego, bo mu się należy, on w dupie ma, nie będzie czekał na napisy. On chce już. Można było go zamknąć tak albo banem.
I wskaż mi dokładnie "masakrę". Która część?
ed:
Cholera, znowu edytujesz te posty. Prosiłem cię o coś.
To wszystko jest wyjęte z kontekstu. I musisz wskazywać dokładne położenie "masakry".
Jeśli tekst typy "dam ci klapsa" cię rusza, to och, ptysiu. Uroczy jesteś.
Ostatnio edytowany przez dulu (2015-03-13 16:55:40)
"Zasmarkany gówniarz" - raczej to nie jest twój kolega czy coś, żeby tak do niego pisać. Tak jak mówię, zważaj czasem na swoje słownictwo.
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-03-13 16:57:18)
Ale przecież tak się zachowuje. Tak się mówi do dzieci, które nie potrafią zrozumieć czegoś bardzo prostego.
I jak pisałem wielokrotnie - ja doskonale zdaję sobie sprawę, co piszę.
Ostatnio edytowany przez dulu (2015-03-13 16:58:05)
To zachowaj się jak dorosły człowiek, napisz raz, a jak to nie poskutkuje, to warn/ban. Nie widzę powodu, żeby w tak agresywny sposób.
Agresywny? Wygląda to tak, jakbym znęcał się nad jakimś debilem albo dzieckiem. Teraz proszę ciebie o odpowiednie dobieranie słów, bo ktoś to przeczyta i znów będę miał trucie dupy na pw, że ja to cham jestem. Gdybym napisał proste "dość", które poskutkowało nigdy, delikwent nadał robiłby swoje, ja dałbym mu warna/bana, on nie wiedziałby za co. Ludzie by to przeczytali i mówiliby, że dałem mu bana za nic, tak jak było to z Shaftem (tak mu było?). Muszę pisać razy parę jak dorosły człowiek, który wie, że nie każdy jest na tyle ogarnięty i nie od razu rozumie, co się do niego mówi. Bo ludziom trzeba wędki dawać, nie rybę.
Nie wiedziałby za co? Co za problem napisać pma z krótkim wyjaśnieniem? Nikt nie wiedział za co bana dostał Shaft? Nie rób sobie żartów, przecież było wiadomo.
No powiedz mi, że czasami nie piszesz agresywnie... Na dłuższą metę jest to odpychające.
Nie wiedziałby za co? Co za problem napisać pma z krótkim wyjaśnieniem?
A inny użytkownik mógłby nie wiedzieć, a do wszystkich pisał nie będę. Wolę napisać ze dwa posty więcej i wyjaśnić.
Nikt nie wiedział za co bana dostał Shaft? Nie rób sobie żartów, przecież było wiadomo.
Ja wiedziałem za co mu bana dałem, ty może też, ale w tamtym temacie parę osób narzekało, że zamknąłem typa, bo rozmowa zaczęła się robić niewygodna i coś takiego. Że dostał go za darmo.
No powiedz mi, że czasami nie piszesz agresywnie... Na dłuższą metę jest to odpychające.
Nigdy na początku. Później nie zaprzeczę, że mogę używać nieco mocniejszych słów, ale bez przesady. Teraz rozmawiamy i jest luz.
To może następnym razem na forum dawać notkę, za co gość dostał bana, żeby nie było płaczu.
I właśnie te mocniejsze słowa trzeba wyeliminować. Lepiej napisać raz, a jak to nie poskutkuje, dać warna. To samo tyczy się prowokacji. Gdybyś dzisiaj nic nie napisał, to nie byłoby tej całej rozmowy.
Ale wg mnie wyszło na plus, że ta rozmowa się odbyła. Siedzę tu już tak długo, że przesiąkłem ansi. A kiedyś wyglądało to troszkę inaczej, uwierz mi. Było o wiele większe natężenie mocniejszych słów. Teraz mogę już nie zwracać uwagi na niektóre, wg mnie już normalne, rzeczy, bo kiedyś to było na porządku dziennym i to, co tobie się teraz nie podoba, było zwyczajne. A ludzie są teraz nieco inni, jakby z innej gliny ulepienie. Tacy wrażliwi - broń Boże nie mówię, że to źle, dla mnie po prostu trochę inni. Przemyślę sobie, co mi dzisiaj napisałeś i może faktycznie czasem trochę za mocno śrubę dokręcam. Ode mnie koniec, mam do zrobienia jeszcze sporo rzeczy, dzia.
Do Reina już pisałem, że może wywalić, bo to zwykła rozmowa. Bez chamstwa.
Cieszę się, że zrozumiałeś, co miałem na myśli. Mam tylko nadzieje, że nie dostanę za to bana.