Nie jesteś zalogowany.
Czekam, czekam. Odcinek 93 gładko wszedł na mój dysk i dziękuję zarazem, pełen profesjonał, nie chwalę ale to twoja norma.
Mógłby ktoś z wrzucić odcinki 27-30, 33-37 na jakiś serwer?
Mógłby ktoś z wrzucić odcinki 27-30, 33-37 na jakiś serwer?
Znalezione w sygnaturce kogoś z forum, nie pamiętam kogo, ale jest.
https://mega.co.nz/#F!SVsHzBJY!O2kI5Xdu11w-dZxuVOnicQ
Ostatnio edytowany przez usui78 (2014-01-14 21:38:15)
http://myanimelist.net/animelist/usui78 - moja lista anime ^ ^
Z związku z powyższym bodzio szuka ludzi do qc i korka - CV i listy motywacyjne słać bezpośrednio do bodzia przez tutejsze pm-y lub na bodziowym kanale irc!
O, jestem na 15 odcinku Gintamy, mam wersję DVD z bakabt i napki z ansi. Na jakość wideo nie mogę za bardzo narzekać, ale na napki... Ech, dużo bodzio wydał tych poprawionych napków?
Z justaway , mam nadzieję, że to aktualne, bo mi się sprawdzać nie chce
Wydane:
1-26 [KuA], 27-37, 51-53 [KuA], 54-55, 58-63 [KuA], 64-76, 82-85, 89-93, 139-143
+ (podobno przetłumaczone, ale bez timingu, korekty itd):
38-49, 56-57, 77-81
Hmm, tak trochę w kratkę to robił, ale teraz chyba będzie wydawał całe boxy... Taką mam nadzieję, bo chyba będę na to czekał.
Dzięki za odpowiedź Hunter, ty chyba jakoś zawsze mi odpowiadasz na tym forum. Dzięki.
P.S. Nie dawajcie mi łopaty za odpowiedź po dwóch miechach, z przyczyn życiowych nie śledzę już tak uważnie ansi i forum, ale kultura osobista nakazuje mi zawsze podziękować.
Hmm, tak trochę w kratkę to robił, ale teraz chyba będzie wydawał całe boxy... Taką mam nadzieję, bo chyba będę na to czekał.
Dzięki za odpowiedź Hunter, ty chyba jakoś zawsze mi odpowiadasz na tym forum. Dzięki.
P.S. Nie dawajcie mi łopaty za odpowiedź po dwóch miechach, z przyczyn życiowych nie śledzę już tak uważnie ansi i forum, ale kultura osobista nakazuje mi zawsze podziękować.
Są tylko 23 problemy:
1) mój brak czasu wynikający z męczącej pracy (albo raczej - wracam zmęczony i już mi się nic nie chce)
2) ogrom timingu i ts do zrobienia
3) pobierze to maks. ze 20 osób.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2014-09-13 09:38:23)
Ja chętnie bym pobierał, ale gdzie ja dorwę starsze wydania
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Jako że wyszedł pierwszy vol bd (choć zawiodłem się na jakości), poszukiwani są:
- 1 osoba do karaoke (otrzyma ode mnie wszystkie istniejące skrypty do op&end i ma w nich poprawić tm, ew. dobrać type)
- 1 osoba do timingu (z doświadczeniem - [alpha tm, scene, linking i flashing])
- 1 osoba do kodowania
- 1-2 osoby do korekty
- 1-2 osoby do qc
- distro
Zgłoszenia do niedzieli włącznie.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2014-12-24 11:16:56)
A ty co w zasadzie będziesz przy tym wydaniu BD robił? Niczym szlachcic na folwarku jedynie doglądał?
A ty co w zasadzie będziesz przy tym wydaniu BD robił? Niczym szlachcic na folwarku jedynie doglądał?
Jak to co? Pewnie dokonywał (pseudo)tłumaczenia. (chyba że wszystkie odcinki już się tego doczekały)
To jeszcze do obsadzenia kodowanie i timing.
Można się dowiedzieć jak idą prace? Chętnie bym obejrzał Gintame raz jeszcze w lepszej jakości i z fajnymi napisami
nihiho napisał:Można się dowiedzieć jak idą prace? Chętnie bym obejrzał Gintame raz jeszcze w lepszej jakości i z fajnymi napisami
Jeśli mnie pamięć nie myli, to bodzio zrezygnował
Czyli trzeba liczyć, że ktoś zrobi synchro do BD bez udziału bodzia?
Hunter Killer napisał:nihiho napisał:Można się dowiedzieć jak idą prace? Chętnie bym obejrzał Gintame raz jeszcze w lepszej jakości i z fajnymi napisami
Jeśli mnie pamięć nie myli, to bodzio zrezygnował
Więcej w temacie może powiedzieć sam bodzio, gdyby tu zawitał, ale z tego co pamiętam, sporo efektów było wtapianych w obraz i to był jeden z problemów tej reedycji BD. Czy ktoś będzie robił synchro, to już wolna amerykanka (jeśli tylko dla siebie), chyba że chodzi o wstawianie tego na ANSi, a na to bym nie liczył
Nesbro napisał:Hunter Killer napisał:Jeśli mnie pamięć nie myli, to bodzio zrezygnował
Więcej w temacie może powiedzieć sam bodzio, gdyby tu zawitał, ale z tego co pamiętam, sporo efektów było wtapianych w obraz i to był jeden z problemów tej reedycji BD. Czy ktoś będzie robił synchro, to już wolna amerykanka (jeśli tylko dla siebie), chyba że chodzi o wstawianie tego na ANSi, a na to bym nie liczył
Czyli bodzio już nie posiada samych napisów do Gintamy?
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2015-03-01 22:07:40)
Napisy posiadam i nie wiem, skąd pomysły na to, że serii nie wydam. Jakichkolwiek informacji szukać na blogu lub na kanale. Bez odwołania, bo kolejny ban w drodze, tak mi się wydaje.