Nie jesteś zalogowany.
...
Nie ma szans, nie wypali.
Za dużo tu starych wyjadaczy, którzy nie tolerują hardsubów.
ep!c napisał:...
Trudno, wraz ze zmianami przyjdą nowi którym się pomysł spodoba.
Pewnie łatwo mi mówić, ale to jest naprawdę najlepszy sposób żeby wywalić z branży siundeny i inne dziadostwo.
edit:
a poza tym, kto nie wyrazi zgody to administracja ANSI prędzej uszanuje jego zdanie, niż administracja innych serwisów. Tylko czy napewno dużo osób by nie wyraziło?
Ostatnio edytowany przez ep!c (2015-01-24 15:38:10)
Powodzenia w krytykowaniu, to wam ostatnio najlepiej wychodzi
Dzięki.
ANSI jest tylko serwisem z napisami i tak zostanie. Ogarnijcie się.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2015-01-24 15:36:12)
ANSI jest tylko gównianym* serwisem z napisami i tak zostanie. Ogarnijcie się.
Fix'd
Amen.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Ciekawe jak długo zostanie, bo jak dla mnie od jakiegoś roku zmierza to wyraźnie i dość szybko w jednym kierunku.
Dlatego właśnie musiałeś stworzyć własną stronę i przestałeś większość swoich napisów wrzucać na ansi
Ostatnio edytowany przez ep!c (2015-01-24 15:42:58)
ANSI upadnie, jak ktoś wyrżnie wszystkich użytkowników wraz z adminem, a onlajny będą masowo DDOSowały stronę albo przejmą domenę.
Oblicz prawdopodobieństwo.
Ostatnio edytowany przez Shaft (2015-01-24 15:45:51)
bodzio napisał:ANSI jest tylko serwisem z napisami i tak zostanie. Ogarnijcie się.
Ciekawe jak długo zostanie, bo jak dla mnie od jakiegoś roku zmierza to wyraźnie i dość szybko w jednym kierunku.
Dlatego właśnie musiałeś stworzyć własną stronę i przestałeś większość swoich napisów wrzucać na ansi
Nie wiem, w jaką stronę zmierza twój mózg[?] i chyba nie chcę wiedzieć. Nie mam żadnej strony.
ANSI upadnie, jak ktoś wyrżnie wszystkich użytkowników wraz z adminem, a onlajny będą masowo DDOSowały stronę albo przejmą domenę.
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-01-24 15:48:12)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Chodzi mi o ten serwis gdzie wrzucasz swoje hardki (swoją drogą dziękuję za Wilczycę i Czarnego Księcia, twoje napisy są świetne). W każdym razie jakiś serwis, a nie ANSI
Ostatnio edytowany przez ep!c (2015-01-24 15:49:03)
Jeśli myślałeś między innymi o Bodziu, to wiedz, że on wydaje same hardsuby
wywalić z branży siundeny i inne dziadostwo
to shinden dalej istnieje?
Dlatego właśnie musiałeś stworzyć własną stronę
I tell you a secret... It's a blog https://pl.wordpress.com/
Ostatnio edytowany przez Xandros (2015-01-24 15:52:27)
Chodzi mi o ten serwis gdzie wrzucasz swoje hardki (swoją drogą dziękuję za Wilczycę i Czarnego Księcia, twoje napisy są świetne). W każdym razie jakiś serwis, a nie ANSI
Masz chyba na myśli blog Besamira albo stronę Justaway
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Gorzej. Pracują nad nową wersją serwisu. Ma tam nie być uploaderów. Anime będzie mógł wrzucać każdy. I jeszcze ma to robić za konkurencje dla MALa.
Ponoć swego czasu admin shindena chciał zrobić konkurencje dla ANSI, ale nic mu z tego nie wyszło
Może odstaw używki.
Zażywam jedynie herbatę.
wywalić z branży siundeny i inne dziadostwo
Niestety.
Zazwyczaj anime z 2008 roku i wcześniejsze są jedynie na shindenie (wsród onlajnów), więc jak ktoś szuka tylko na onlajnach, to idzie na shindena.
Poza tym wrzucają ok. 1 odcinek z każdej nowej serii, co też im daje trochę wejść, a potem mają wy****ne.
Ostatnio edytowany przez Shaft (2015-01-24 16:10:20)
Tak, chodziło mi o Justaway, niech sobie będzie to czym chce stroną, blogiem i wszystkim innym, nie to jest meritum sprawy
To jest druga strona medalu Shaft. Coraz ciężej pobrać stare anime pod pasującą wersję napisów...
Ostatnio sporo się natrudziłem aby znaleźć Kenran Butou Sai: The Mars Daybreak, wkońcu wygrzebałem jakieś stare torki z jednym seedem i pobierało się 6gb z 3 dni xD
Niby można przerabiać, czasem to robię, ale sporo z tym roboty i przypuszczam, że mało kto umie.
Ostatnio edytowany przez ep!c (2015-01-24 16:16:25)
Solve napisał:+ weź mi wytłumacz, czym jest ta "kultura M&A".
Chodzi ci o definicję, czy rozwinięcie skrótu?
Kontynuuję. Chodzi mi o definicję.
Pracują nad nową wersją serwisu.
Jakieś większe info, albo źródło?
Shaft napisał:Solve napisał:+ weź mi wytłumacz, czym jest ta "kultura M&A".
Chodzi ci o definicję, czy rozwinięcie skrótu?
Kontynuuję. Chodzi mi o definicję.
Ogólnie fandom mangi i anime.
ep!c napisał:...
Co?
Oblicz prawdopodobieństwo.
Co?
Rzeź wołyńska ANSI połączona z atakiem DDOS-a dzieciaków, które mają problem z zainstalowaniem kodeków?
Witax napisał:Może odstaw używki.
Zażywam jedynie herbatę.
Któż się mógł spodziewać, że herbata w żyłę może dać taki odlot
Ty dulowaty userze!
Shaft napisał:ANSI upadnie, jak ktoś wyrżnie wszystkich użytkowników wraz z adminem, a onlajny będą masowo DDOSowały stronę albo przejmą domenę.
Oblicz prawdopodobieństwo.Co?
Rzeź wołyńska ANSI połączona z atakiem DDOS-a dzieciaków, które mają problem z zainstalowaniem kodeków?
Humorystyczny sposób na powiedzenie, że ANSI nie upadnie.
Któż się mógł spodziewać, że herbata w żyłę może dać taki odlot
Preferuję doustny sposób zażycia.
Ostatnio edytowany przez Shaft (2015-01-24 16:31:57)