Nie jesteś zalogowany.
To ja myślałem, że to chodzi o to, że ona ma jakby tyłek z przodu (czyt. idzie w odwrotną stronę)
Też tak myślałem. Ogólnie jakoś dziwnie powykręcana jest ta postać.
Kolor ubrania w scenie nr. 1
Ranma 1/2
Ostatni nie jest błędem, a celowym zabiegiem. W wielu animcach się to stosuje, np. Nanatsu no Taizai.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-12-04 08:18:49)
Oczy kobry.
Sadamitsu The Destroyer
Sadamitsu The Destroyer
Pokaż spoiler
Japońce są tak żałośni, jeśli chodzi o to idiotyczne zmienianie o literkę lub dwie nazw firm czy programów (Google, Windows, McDonald's i inne) w anime, że chyba im się wydawało, że to również coś chronionego.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-04-05 14:30:26)
Dx51 napisał:Sadamitsu The Destroyer
Pokaż spoilerJapońce są tak żałośni, jeśli chodzi o to idiotyczne zmienianie o literkę lub dwie nazw firm czy programów (Google, Windows, McDonald's i inne) w anime, że chyba im się wydawało, że to również coś chronionego.
Czym innym jest błąd ortograficzny, a czym innym celowy zabieg
Kenshiro napisał:Dx51 napisał:Sadamitsu The Destroyer
Pokaż spoilerJapońce są tak żałośni, jeśli chodzi o to idiotyczne zmienianie o literkę lub dwie nazw firm czy programów (Google, Windows, McDonald's i inne) w anime, że chyba im się wydawało, że to również coś chronionego.
Nie oczekuj od niego zbyt wiele
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Co ty nie powiesz mądralo. Napisałem to tak przy okazji pół żartem. Nie sądziłem, że muszę wyjaśniać coś tak oczywistego. Ale widocznie ty i lamarus-chan bez tego się nie obędziecie.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-04-05 15:17:55)
KieR napisał:Czym innym jest błąd ortograficzny, a czym innym celowy zabieg
Co ty nie powiesz mądralo. Napisałem to tak przy okazji pół żartem. Nie sądziłem, że muszę wyjaśniać coś tak oczywistego. Ale widocznie ty i lamarus-chan bez tego się nie obędziecie.
Znając twoje dotychczasowe wypowiedzi, ciężko mi uznać to za żart z swojej strony .
Może jego żarty są po prostu zbyt skomplikowane, dla nas prostych ludzi
Znając twoje dotychczasowe wypowiedzi, ciężko mi uznać to za żart z swojej strony.
Nie moja wina, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i rozpoznawać zdania pisane pół żartem. Jednak zawsze z chęcią ci wyjaśnię, jeśli nie zrozumiałeś jakiejś części moich postów.
Tak w ogóle to dobrze wiesz jak Japończycy śmiesznie (a raczej irytująco) zmieniają te różne nazwy firm i nie tylko.
Tu nie ma niczego irytującego, to tylko nic nie znaczące litery.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Szopy w natarciu
Aria the Origination odcinek 05, podpowiedź: il ferro.