Nie jesteś zalogowany.
siemano
tak jak w temacie ale troche inaczej czyli
jak anime zabiera np. 4 plyty dvd to wysylacie do mnie 8 plyty dvd cztery dla was i cztery dla mnie
wiecej info pod numerem gg:9714306
Spis anime
pozdro
wiem ze to niemoralna propozycja [szalony]ale potrzebuje plyt
pozdrawiam
Tfu, błąd. Proszę o usunięcie xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-12 23:36:39)
chodzi mi o to ze np:
anime np: Trinity Blood zajmuje jedna plyte dvd czyli wysylasz do mnie 2 plyty dvd jedna dla ciebie i jedna dla mnie
ta druga(dla ciebie) wysyllam na podany adres podany przez ciebie jak nagram w tym przypadku z Trinity Blood
Ostatnio edytowany przez faust (2006-03-12 23:37:19)
Taka zapłata płytami.
Wolę wymianę u mbella
Ostatnio edytowany przez Wanderer (2006-03-12 23:37:31)
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
po prostu potrzebuje plyt
mam dysk 400 giga i trzeba to zrzucic na plyty a kasy nie mam bo musialem kupic nagrywarke dvd
Nie wiem co w niej takiego innego już od dłuższego czasu praktykuję taką wymianę, zresztą zapoczątkował ją już kto inny. Również wymieniam się 1 nagrane dvd za dwie czyste płytki. Jak ktoś będzie chciał spis, to odzywać się na gg: 4015460.
P.S. ~Faust zobaczę co masz i jakby co to sie odezwę
napisalem tak bo
jak weszlem w dzial " Wymiana " to wiekszosc tematow to bylo Wymiana anime a ja chcialem jakos inna nazwe zeby rzucalo sie w oczy [madrala]
Ja proponuję taką wymianę. Ktoś przesyła mi nagrane już anime, a ja w zamian piszę mu własnoręcznie podziękowania, dołączam własnoręczny podpis i przybijam pieczątkę, wszystko to w pięknej pachnącej kopercie... Co wy na taką wymianę
PS. Im więcej anime mi przyślecie, tym większe będą podziękowania. Nie zwlekajcie!
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
ciekawe ale wole swoi sposobem :D
Ja proponuję taką wymianę. Ktoś przesyła mi nagrane już anime, a ja w zamian piszę mu własnoręcznie podziękowania, dołączam własnoręczny podpis i przybijam pieczątkę, wszystko to w pięknej pachnącej kopercie... Co wy na taką wymianę
PS. Im więcej anime mi przyślecie, tym większe będą podziękowania. Nie zwlekajcie!
Gdy byś był ładną panienką i dodał nagie zdjęcie może bym się skusił
czyli bedziesz potem odsyłał te nagrane płyty do adresata? jeśli tak to osobie która będzie chciała tylko 1 płytę będziesz musiał jej ją odesłać, czyli wyjdziesz na 0. no chyba, że dasz zamówienie minimalne.
to zalezy ile plyt kazdy bierze
Rozumiem ze z gierami na ps2 tak samo
jak ktos chce czemu nie :d
odswierzam temat :):D;)[madrala][kombinuje]
wiecej info pod numerem gg:9714306
Witam!
Czy ten numer gg napewno działa? Dwa razy próbowałem się do Ciebie dobić, ale jak na razie bezskutecznie.
pozdrawiam...
krzychu
Jakby ktos chcial to moge tak samo komus cos nagrac za czyste DVD bo tez akurat w potrzebie jestem
Posiadam Gry na PS2 (spis na maila) oraz duza ilosc anime
www.radekniemiec.republika.pl
Piszcie na GG:1364850
lub na maila radek666@gmail.com
yol
numer gg dziala nie wiem dlaczeog nic mi sie nie pokazalo
chyba zmienie program komunikacyjny [cenzura]gg juz mnie pare razy zawiodlo [cholera]
numer gg 9714306
Ostatnio edytowany przez faust (2006-03-15 20:37:30)
Przejzalem spis, ale nei masz w nim naprawde nic ciekawego....zeby chociaz troche rawow albo mkv/ogm bylo, że o unikatach to juz nawet nie wspomnę...
Przejzalem spis, ale nei masz w nim naprawde nic ciekawego....zeby chociaz troche rawow albo mkv/ogm bylo, że o unikatach to juz nawet nie wspomnę...
Zgadzam się tam nie ma nic na tyle ciekawego żeby dawać więcej niż dvd za dvd.