Nie jesteś zalogowany.
Przypominam, że format mkv jest wybitnie słaby, jeśli chcemy odpalać odcinek na innym urządzeniu niż komputer... onlajny to onlajny + pliki do pobrania są w mp4.
Bardziej mobilna opcja i to znacznie.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
@up: Niestety, przypadłość typowego Janusza – nie znam się, ale wypowiem.
Kamiyan3991 jest w tym mistrzem.
Wybitnie słaby to jest avi czy mp4. Mkv to najlepszy kontener, można z nim zrobić bardzo dużo.
@up: Niestety, przypadłość typowego Janusza – nie znam się, ale wypowiem.
Dlatego w Polsce jest jak jest Każdy udaje specjalistę, a się zna w większości przypadków. Idealny przykład płynie z samej Wiejskiej.
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-12-07 12:48:28)
Przypominam, że format mkv jest wybitnie słaby, jeśli chcemy odpalać odcinek na innym urządzeniu niż komputer... onlajny to onlajny + pliki do pobrania są w mp4.
Bardziej mobilna opcja i to znacznie.
Przepraszam, ale z całym szacunkiem dla twojej osoby, lecz twój argument to inwalida.
Mkv jest słaby, jaki mamy rok, bo chyba nie 2014? Przypominam ci, że wraz z Windowsem 10 ten format będzie obsługiwany w systemowym odtwarzaczu.
Nawet idąc ścieżką mobilną, to mam np "MX Player" - darmowa aplikacja, która wspiera format mkv. Chcę obejrzeć anime na moim telefonie, pobieram sobie odcinek z horrible w 480p - na mój telefon to wystarczy, gdyż mam wyświetlacz 480x800. Taki odcinek zajmuje około 130-160 mb, do tego pobieram sobie napisy od Yeti, gdyż żaden onlajn nie wykorzystuje jego napisów i spokojnie sobie oglądam.
Program jest na tyle fajny, że możemy podmienić napisy z angielskich na polskich, a nawet pobawić się czcionkami wewnątrz programu.
Pobranie odcinka na telefonie zajmuje mi od dwóch do pięciu minut, a jeśli szykuje mi się wyjazd, to pobieram sobie większą ilość anime, zrzucam na telefon, bo nie lubię bawić się w klikanie i oglądam.
I szczerze, taka opcja jest dla mnie wygodniejsza, gdyż mobilne odtwarzacze na olnajlanch często wywalają, zacinają się i tak dalej.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
No niestety, flash zawsze był, jest i będzie dziadowski.
Ja straciłem nerwy na online np. Wieszający się flash, przycinający się player na necie 20MB itd
Ostatnio edytowany przez Witax (2014-12-07 22:42:49)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Playery nie używają javy tylko flasha. -.-
Być może jakiś player w javie by się znalazł, ale 90% to flash, reszta html5.
Playery nie używają javy tylko flasha. -.-
Być może jakiś player w javie by się znalazł, ale 90% to flash, reszta html5.
No właśnie miało być flash chyba z pospiechu ten fail
Ostatnio edytowany przez Witax (2014-12-07 22:42:13)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
90% to flash, reszta html5.
Na szczęście to dość szybko się zmienia na korzyść odtwarzaczy html5.
No, w końcu się skończą debilne krasze podczas oglądania filmów przez przeglądarkę.
http://www.anime-shinden.info/25154-yah … ru-04.html
Powie mi ktoś, czy też ma taki numer, że animu się zatrzymuje i potrafi się włączyć 30-sekundowa reklama? Normalnie kasa nade wszystko. -_-
Jeśli chodzi o player dailymotion to standardowo hosting narzuca takie reklamy w środku odcinka, co do reszty nie wiem. AdBlock może naprawi to.
Powie mi ktoś, czy też ma taki numer, że animu się zatrzymuje i potrafi się włączyć 30-sekundowa reklama? Normalnie kasa nade wszystko. -_-
Witaj na onlajnach.
Adblock i oglądasz, w czym problem?
Gdyby nie Adblock, to raczej bym żadnego Anime Online nie obejrzał, a tak to sobie na luzie można oglądać. Można powiedzieć, że Adblock jest stworzony do Anime
Miłego szukania
Mam kulturę wieśniaka. To powód do dumy?
Innostian, sory, ale nie tylko bodziowe besamiry uważają identycznie. Masz krótki staż i niewiele wiesz (pozdro na przykład dla Śledziu_w)
Dokładnie wiem o co chodzi, ale nadal dla mnie to jest nieco śmieszne.
Oczywiście. Zacznij robić napisy do całych serii z uwzględnieniem "od fanów dla fanów", a wtedy pośmiejemy się razem z Twojej pracy na onlajnach, oglądając przy tym reklamy. Plz...
Nie widzę w tym problemu, mi to akurat nie przeszkadza. To że ktoś kiedyś wziął napisy bez pozwolenia nie skreśla innych onlajnów. Co w takim razie mają powiedzieć twórcy gier czy filmów? Oni chyba są bardziej stratni niż tłumacze z nazi.
@edit
A może zbiorowy pozew sądowy? W końcu tyle milionów godzin włożyliście w tlumaczenie bajek, a jakieś złe onlajny używają i " zarabiają" na waszych napisach?
Ostatnio edytowany przez Innostian (2015-02-16 01:19:56)