Nie jesteś zalogowany.
Witam, czy ma ktoś w planach dokończyć Ro kyu bu SS, raptem 4 odcinki zostały. Oraz Sky girls, tu nieco więcej. Może znajdzie się jakiś uczynny masochista który się podejmie dokończenia tychże serii. Ktokolwiek ^^
Planuje może ktoś tłumaczenie Yozakura Quartet: Tsuki ni Naku?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Czy przetłumaczy ktoś Buddy Complex Special: Kanketsu-hen - Ano Sora ni Kaeru Mirai de? Pan yuutousei nawet nie stworzył napisów do 1 odcinka... a co to dopiero do drugiego.. a minęło dobre miesięcy już
Czy przetłumaczy ktoś Buddy Complex Special: Kanketsu-hen - Ano Sora ni Kaeru Mirai de? Pan yuutousei nawet nie stworzył napisów do 1 odcinka... a co to dopiero do drugiego.. a minęło dobre miesięcy już
Wyda, kiedy będzie mieć na to ochotę. Nie każdy siedzi non stop przy komputerze i tłumaczy. Jak tak ci spieszno oglądać, to obejrzyj z angielskimi subami
Aj tam od razu kilka dobrych miesięcy. Raptem dwa i parę dni.
Skoro w odpowiednim temacie na forum napisałem, że napisy wydam, to słowa dotrzymam. Kiedy to się stanie? Jak będę miał czas i ochotę, to do końca roku oba odcinki będą na ansi. Jak coś mi znowu wypadnie, albo postanowię, że ludzi trzeba nauczyć cierpliwości, to może przeciągnę to jeszcze jakiś czas. Tak czy siak, na moje napisy trzeba jeszcze trochę poczekać.
I shall show you how Bismarck fights!
Dzień dobry
Byłbym wdzięczny , jak by ktoś przetlumaczył psycho-pass 2. Ciągle wychodzą nowe odcinki, a napisów brak.
Z góry dziekuję
Dzień dobry
Byłbym wdzięczny , jak by ktoś przetlumaczył psycho-pass 2. Ciągle wychodzą nowe odcinki, a napisów brak.
Z góry dziekuję
Proszę przeczytać regulamin
Dzień dobry
Z góry dziekuję
Dzień dobry.
Proszę przeczytać regulamin tematu, gdyż właśnie go złamałeś.
Z góry dziękuję.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-12-07 21:13:51)
Dzień dobry
Z góry dziekuję
Jak cię interesuje to poszukaj na łonlajnach, bo mój znajomy dziś oglądał tam 7 i 8 odcinek z pseudo subami pl
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-12-07 22:47:05)
Czy podejmie się ktoś przetłumaczenia Gallery Fake, które można pobrać tu. Nixiiie przetłumaczył 14 odcinków z 37 pozostało 23.
Ostatnio edytowany przez Infernus (2014-12-09 19:06:53)
Czy podejmie się ktoś przetłumaczenia Gallery Fake, które można pobrać tu. Nixiiie przetłumaczył 14 odcinków z 37 pozostało 23.
Kończę Haikyuu, więc bym coś zaklepał, ale opis nie jest zachęcający
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Witam. Czy planuje może ktoś przetłumaczyć film z anime Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai?
Witam. Czy planuje może ktoś przetłumaczyć film z anime Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai?
My, ale na razie angielskie napisy prezentują mizerny poziom.
Edit: Jest jakieś inne wydanie, więc na razie skreślam tę ocenę.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-12-13 15:22:53)
xRammstein napisał:Witam. Czy planuje może ktoś przetłumaczyć film z anime Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai?
My, ale na razie angielskie napisy prezentują mizerny poziom.
Okey, dzięki za informacje
Może ktoś dokończyć serie Mahouka Koukou no Rettousei ?
Tak.
Ja prosiłbym o dokończenie Daitoshokan no Hitsujikai. Ostatnie napisy (drugi odcinek) są z 2014.10.19 a tłumacz był ostatnio widziany 2014-10-25.