Nie jesteś zalogowany.
Wielkie dzięki za całą serię. Dziś będę oglądał nowo wydane odcinki.
Czekam na 2 sezon z waszym tłumaczeniem.
Pozdrawiam.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
dziękówa za animu
Dziękuję za napisy do całej serii
Wszystko przez te wariacje z tym ED i wstawiłem starą czcionkę. >.>
Tutaj macie patche do 09-11. Wkrótce zaktualizujemy linki. Paczkę usunę za tydzień.
https://drive.google.com/file/d/0Bzjex9 … sp=sharing
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-11-15 18:21:17)
Planujecie również wydać odcinki OVA?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Planujecie również wydać odcinki OVA?
Tak.
Wrzuciliśmy na nowo odcinki 9-11 z poprawionymi czcionkami. Wielkie dzięki za wyłapanie błędu.
Wielkie dzięki za całość. Dobra robota.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2014-11-29 20:57:25)
Pierwszy odcinek OVA dla grzecznych w tym roku do ściągnięcia.
Ja też dziękuję za napisy do tego anime.
E... Yo ma ktoś może fonty do seri? ponieważ tytuł itp. nie maja pl znaków
Wszystkie fonty znajdują się w hardkach. Chociażby do tytułu nie znajdziesz na necie, bo ręcznie edytowałem czcionkę, która oryginalnie nie ma polskich znaków, i zmieniłem jej nazwę, by się nie gryzła z oryginalną. Jeżeli nie mają polskich znaków, to najprawdopodobniej wina leży po stronie twojego odtwarzacza.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-04-11 23:54:56)
Wszystkie fonty znajdują się w hardkach. Chociażby do tytułu nie znajdziesz na necie, bo ręcznie edytowałem czcionkę, która oryginalnie nie ma polskich znaków, i zmieniłem jej tytuł, by się nie gryzła z oryginalną. Jeżeli nie mają polskich znaków, to najprawdopodobniej wina leży po stronie twojego odtwarzacza.
hm używam mpc z CCCP i nic nie grzebałem ust. fabryczne że tak ujmę.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2016-04-11 23:57:18)
marek2fgc napisał:Wszystkie fonty znajdują się w hardkach. Chociażby do tytułu nie znajdziesz na necie, bo ręcznie edytowałem czcionkę, która oryginalnie nie ma polskich znaków, i zmieniłem jej tytuł, by się nie gryzła z oryginalną. Jeżeli nie mają polskich znaków, to najprawdopodobniej wina leży po stronie twojego odtwarzacza.
hm używam mpc z CCCP i nic nie grzebałem ust. fabryczne że tak ujmę.
KCP to lepsza opcja.
W sumie Masa mógł też przez pomyłkę złą czcionkę wrzucić albo wcale jej nie wrzucić. To się czasem zdarza.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Możliwe, że czegoś nie wrzuciłem, bo już na samym początku coś tam było, ale szybko naprawiłem i od długiego czasu nikt nic nie napisał na ten temat. Ale numer epa by się przydał, bym mógł sprawdzić, i napisałbyś dokładnie, co jest źle, bo ze słów "tytuł itp." rozumiem tylko tytuł.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-04-12 00:13:01)
Hm.. np odcinek 2 - 22.20
3 -23.36
8 - 02.51
9 - 02.43
11 - 03.07
17 - 03.44
To tyle z których ktore na szybko przejrzałem. Co dziwne są tez epki gdzie występują pl znaki.
W każdym z nich znajduje się odpowiadająca za nie czcionka (kami.ttf). Wstaw screena.
Tutaj masz, gdybyś jednak nie chciał rozwiązać problemu, który może się powtórzyć w przyszłości, tylko pójść na łatwiznę.
https://drive.google.com/file/d/0Bzjex9 … sp=sharing
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2016-04-12 00:53:34)