Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Macie jakąś ciekawą stronkę skąd można byłoby ściągnąć anime z niemieckim subem? Ja natrafiłem na www.anime-fansubs.de, a stamtąd mnóstwo linków do innych grup, np.:www.christian-mucke.de i jak pięknie pędzi, po prostu RASANT Szukam stronek, na których ukazują się po kolei nowe suby, tj. np. z anglojęzycznych subów www.fansub.tv i tejże stronki również są bezpośrednie odnośniki do archiwów grup sub[yahoo] Czyli jak macie takie rodzynki z zanadrzu po niemiecku lub angielsku to podzielcie się z nami. Trzeba być dobrym CHRZEŚCIJANINEM[shithappens]
Uuuuu te szwaby mają jakieś znajomości w sieci, bo dotychczas na łączu 256kbps osiągałem max. 26kBps, a z ich stronki jedzie równo 30kBps. To chyba nazywa się FASZYZM[respekt]
No i tym samym na parę miesięcy przerzucę się na tłumaczenie z niemieckiego, by go do matury podszkolić. Fajnie dzieki za stronkę, bo jakoś samemu nigdy mi się nie chciało poszukać.:)
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-12 12:20:45)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Nichts zu danken. Mach's gut.[kombinuje]
Strony 1