Nie jesteś zalogowany.
Give Back Bundle z Groupees Oprócz Borealis na steama, jest jeszcze SanctuaryRPG na Desurę, jakaś gierka DRM free i inne dodatki, typu muzyka.
Wymagana twarzoksiążka.
Weird Worlds na Steama. - wymagane konto na Tweaterze.
Kody Steam do alfy Evolve:
MBPJ9-2YAPG-8F3QW
MBPK7-8FL8Q-XRW06
MBPL3-0GDGB-ANLX5
MBPLP-FWB8G-MPZL5
https://www.humblebundle.com/store
metro 2033
Mount and Blade za darmo na GOGu + wprowadzili "pieczątki". Trzeba się codziennie logować, kliknąć w plus, żeby dodać kolejną. Jeśli zbierze się wszystkie 7 dostanie się za darmo Wiedźmina 2 i film The Gamers.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-11-12 16:45:45)
Gra Insurgency:
... kody zużyte.
Ostatnio edytowany przez Ma3y (2014-11-12 20:39:08)
Mount and Blade za darmo na GOGu + wprowadzili "pieczątki". Trzeba się codziennie logować, kliknąć w plus, żeby dodać kolejną. Jeśli zbierze się wszystkie 7 dostanie się za darmo Wiedźmina 2 i film The Gamers.
no właśnie codziennie? Czy trzeba na tej stronie siedzieć 24 godziny przez 7 dni? Wczoraj wieczorem dodałem pieczątkę, a dzisiaj wchodzę patrzę i następną mogę dodać za 23 : 51 : 49 until next is unlocked
Raczej błąd w ich skrypcie ... spróbuj się wylogować i ponownie zalogować, ewentualnie użyj trybu incognito/prywatnego
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-11-13 16:45:44)
Dzięki, przelogowanie zadziałało
no właśnie codziennie? Czy trzeba na tej stronie siedzieć 24 godziny przez 7 dni? Wczoraj wieczorem dodałem pieczątkę, a dzisiaj wchodzę patrzę i następną mogę dodać za 23 : 51 : 49 until next is unlocked
Wystarczy się wylogować, a przy pięczątce pojawi się opcja logowania i powinna się kolejna dodać.
Edit.
Działa, ok
Ostatnio edytowany przez Devilkan (2014-11-13 16:38:28)
Nie wiem, czy to się tutaj nadaje, ale za dolara można mieć od cholery oryg. wormsów na humblu bumblu.
Co tam Wormsy - Superfrog
Commander: Conquest Of The Americas Gold (Steam)
Logujecie się i dodajecie grę, wchodząc w profil/keys.
Dzięki za kluczyk. Raczej odznaki nie będę robić, więc pewnie odeślę karty .
Drugi kluczyk do gry z hożymi dziewojami (jak poprzednio, jeśli karty będą ci niepotrzebne, wyślij mi je na konto).
Klucz steam dla Dreaming Sarah (z kartami jak powyżej).
Mam też do oddania gifta Gun Monkeys, pisać pw.
Ostatnio edytowany przez sabaton (2014-11-27 00:29:47)