Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Chyba zlapalem jakiegos syfa ktos wie jak to wywalic? Wyczyscilem przegladarki i nic ostatnio nie instalowalem, w dodaj/usun programy nic nie ma.
"po winstalowaniu wszystko dziala samoczynnie i nie mozna tego zatrzymac..."
Spróbuj tego http://yet-another-cleaner.softonic.pl. + ewentualnie zainstalować Adblock. Mnie pomogło
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-10-29 13:25:10)
Nic nie dalo. Adblocka mam i do tego ccleaner, a ta reklama pojawila mi sie chyba dzisiaj.
Ja bym jeszcze poleciał Junkware Removal Tool tak na wszelki wypadek
Z tym Combofixem to bym uważał bo może unieszkodliwić Windowsa
Jeszcze nigdy nie wysypałem po nim systemu, nawet na automacie. Ale przy tym problemie użycie combofixa, to jak wbicie papiaka 5 kilowym młotem .
Combofixa powinno się używać pod nadzorem kogoś mądrzejszego i tylko w ostateczności
Najlepszy pakiet na problemy z reklamiami w przglądarce i nie tylko to Adwcleaner,JTR,RogueKiller
Do pobrania tutaj
Ostatnio edytowany przez mareku blade (2014-10-29 14:45:42)
Sprawdzilem: adwcleaner, Malwarebytes Anti-Malware i jrt. Pierwszy wykryl jakis wpis w rejestrze ale to zwykly smiec byl wiec nic nie dalo, drugi nic, a trzeci mi nie dziala wylacza sie po registry backup. Spr jeszcze roguekiller. Do combofixa nie mam zaufania bo raz mi pomogl a raz tylko namieszal:) Gdybym nie mial wolnego neta to nawet bym sie z tym juz nie meczyl tylko system od nowa zainstalowal:(
Gdybym nie mial wolnego neta to nawet bym sie z tym juz nie meczyl tylko system od nowa zainstalowal:(
?
Co ma piernik do wiatraka?
Poza tym robienie reinstalacji systemu przy takim czymś....
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2014-10-29 15:19:20)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Z tym Combofixem to bym uważał bo może unieszkodliwić Windowsa
Może napisz coś więcej? Jaka cześć systemu itd.? Zawsze to ludzie powtarzają, ale żaden nie umie wyjaśnić... Czyżby kolejny mit dla Kari i reszty ekipy?
rika09 napisał:Gdybym nie mial wolnego neta to nawet bym sie z tym juz nie meczyl tylko system od nowa zainstalowal:(
?
Co ma piernik do wiatraka?
Poza tym robienie reinstalacji systemu przy takim czymś....
Musze wszystkie aktualizacje i programy od nowa sciagac przez co zajmuje mi to pol dnia a tak z szybkim netem godzinka i koniec.
Sama reklama moze nie wiele robi ale za to jak wkurwia, no i skoro jest to to moze byc tez cos wiecej.
Dzieki wszystkim za pomoc bede stawial ten system od nowa.
Zamiast system stawiać od nowa, spróbuj przywracania systemu.
Z 2 miechy temu miałem podobny problem, spróbuj poszukać czegoś po rogach do kliknięcia (jak np. privacy) kliknij w to i możliwe że cię przekieruje do instrukcji jak to wyłączyć.
Strony 1