Nie jesteś zalogowany.
Witam.
Ma ktoś może namiary na żywy torrent do Full Metal Panic Complete [Exiled-Destiny]? Ewentualnie inny sposób? Przy czym wolałbym nie używać irc, jakoś nie lubię tej formy ściągania plików :/
PS. Jakby ktoś miał namiary na lepszą jakość niż oferuje [Exiled-Destiny] byłbym wdzięczny za link
Ostatnio edytowany przez Foris (2014-10-17 23:01:19)
1 sezon
2 sezon
3 sezon
ewentualnie to
to w sumie też
Tak ciężko?
@down
To już nie łaska wspomnieć o tym wyżej?
Ostatnio edytowany przez Yoda_Dzedaj_Mistrz (2014-10-17 23:13:48)
I have a hard time believing these are official subs. Each episode has at a minimum 30% of lines untranslated in the Japanese dub. I've watched through 13 episodes and it is just getting worse. One episode had almost 50% of the lines missing. If you're wanting to watch the Japanese dub of FMP, I suggest using a different group.
Jak widać [a-S] ma skopane napisy, brakuje części kwestii.
W tym "ewentualnie to" pierwszy sezon ma tylko eng dub, brak napisów, więc odpada.
Nyaa oczywiście sprawdziłem zanim napisałem tutaj.
W komentarzach pod wydaniami [a-S] na nyaa ktoś dodał poprawione napisy, sprawdź je. Zawsze na subs.com.ru jakieś są.
Dzięki, nie zauważyłem tego komentarza z napisami.
Nie wspominałem o nyaa ponieważ jakoś potraktowałem to jako oczywistość i nie pomyślałem by o tym specjalnie pisać.
Ostatnio edytowany przez Foris (2014-10-17 23:30:43)
Pytanie powinno być w temacie "poszukuję"
wsio na MEGA
wydanie BD, niestety bez napisów, dual audio (kodek WavPack)
FMP S1
wydanie BD, jakieś napisy są, dual audio + ścieżka z komentarzem
FMP TSR
wydanie BD, 4 języki napisów, 7 ścieżek audio (strasznie fajny francuski)
FMP Fumoffu
Hardki z Anfo Eventu (raczej najlepsza jakość):
mega:#F!SVsHzBJY!O2kI5Xdu11w-dZxuVOnicQ!GRljVYgD
Second Raid też powinien gdzieś być.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-10-18 00:06:26)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Co to jest? Od takich mądrych pytań jest odpowiedni temat. Zamiast gościa tam wysłać, to mu jeszcze dekle odpowiadają... Olaboga.
Hardki z Anfo Eventu (raczej najlepsza jakość)
Widziales czy poprostu tak sobie piszesz ? ostatnio ogladalem Yakushiji Ryouko no Kaiki Jikenbo z anfo eventu i od niektorych epizodow krwawily oczy i uszy
ara ara...