Nie jesteś zalogowany.
Kontynuacja legendarnej serii Super Dimension Fortress Macross. Ze starej ekipy pozostał jedynie: Exsedol Folmo, Maximilian Jenius i Milia Fallyna Jenius. Dalsze losy epickich walk z obcą rasą przy pomocy muzyki. Głównymi bohaterami są: ekscentryczny lider zespołu – Nekki Basara, jego kumpel – Ray Lovelock oraz córka znanych z pierwszej serii postaci – Mylene Flare Jenius (+ Feaze Veffidas, ale ona dużej roli nie odegra, pomijając tę na perkusji xD). Będzie dużo muzyki, trochę walk i sporo komedii.
Tytuł: Macross 7
Gatunek: muzyczny, science-fiction
Typ: seria TV
Ilość epizodów: 49 (49 x 25 min.)
Rok: 1994-1995
Tłumaczenie: ~martinru
Korekta i inne bajery: Hunter Killer
Upload: Allshock
Dane techniczne:
Wideo: 1440×1080 x264
Audio: AAC
BD-box I (1-29)
Okładka:
BD-box II (30-49)
Okładka:
UWAGA! Linki tylko dla użytkowników animesub.info oraz strony maszyniscisub.wordpress.com!
Prosimy ich nie rozpowszechniać bez naszej wiedzy i zgody!
Informacyjnie:
Nasz hardek to mux naszych napisów i wydania znalezionego w sieci.
Cztery kolejne odcinki dostępne
Nie wiem, co bierzecie, ale też chcę.
Hunter Killer napisał:Cztery kolejne odcinki dostępne
Recepta:
- walić timing,
- walić dopieszczanie napisów,
- dać napisy na ANSi, niech wyłąpią błędy za ciebie, potem usuń suby i wstaw hardki.
Profit.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-09-19 19:54:19)
Czyli nie przejdzie.
bodzio napisał:Hunter Killer napisał:Cztery kolejne odcinki dostępne
Recepta:
- walić timing,
- walić dopieszczanie napisów,
- dać napisy na ANSi, niech wyłąpią błędy za ciebie, potem usuń suby i wstaw hardki.Profit.
a. Bzdura, timing był robiony przy wydawaniu napisów od zera, więc tutaj automatycznie pasował.
b. Tutaj też sobie wypraszam, dla przykładu w endingu są dodane napisy informujące o ludziach podkładających głosy + przeglądałem napisy (więc coś tam robiłem)
c. Nie usuwaliśmy subów, do większości odcinków nikt nie zrobił wypiski (do tych wydanych na pewno). Wstawiamy napisy na ANSi między innymi po to, by zostały wyłapane wszelkie niedociągnięcia i hardki były już odrobaczone (tutaj niestety rozczarowanie/sukces, bo nikt nie wypisał - pewnie pierwsza opcja) - zamiast wydawać hardki z możliwymi błędami, których poprawiać mi się nie chce/nikt do hardków nic nie zgłasza, "bo to hardki".
Co do recepty -> w ostatnim czasie pracuję 9h dziennie, po pracy (i przed) rower, programowanie, robienie napisów, coś poczytam lub pogram i w kimę. Jestem wyspany itd - organizacja czasu przede wszystkim.
w ostatnim czasie pracuję 9h dziennie, po pracy (i przed) rower, programowanie, robienie napisów, coś poczytam lub pogram i w kimę. Jestem wyspany itd - organizacja czasu przede wszystkim.
Nie widać, bo nie załapałeś żartu.
Tę receptę kierowałem do bodzia. Nie nawiązywałem do was, tylko do jego podejścia. W ten sposób wydawałby hardki 95% szybciej.
A że pierwsze dwa punkty przypomina napisy na ANSi, co zresztą sam robię (broń Boże hardki), to taki gratis.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-09-19 21:27:08)
Ale tempo sobie narzuciliście
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Gratuluję wydania całości . Jedziecie dalej z kolejnym Macrossem, czy robicie sobie płatny urlop
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-10-17 19:59:55)