Nie jesteś zalogowany.
Pokaż spoiler Sionhttp://4.bp.blogspot.com/-SkXWZrvy_zo/V … ldvnew.jpg
Garrosh Hellscream przybył do LoL-a.
Epickie porównanie. Kupuję zaraz po reworku. C:
Muszę przyznać, że w końcu da się tym Sionem grać. No i ten pasyw. Jezu jakie to jest fajne.
Z kumplem ostatnio dla jaj sobie kupiliśmy, ja dostałem pharaoh nidalee i infernal nasusa( fajnie, że nimi nie gram), on dostał mafie jinx i blackthorn morgane.
Obecnie największym op ścierwem jest soraka, dali jej 3 cc i możliwość wyleczenia kogoś na 100% w krótszym czasie niż 10s, co prawda płaci za to swoim hp, ale jak walicie starcallem to się leczycie.
Muszę przyznać, że w końcu da się tym Sionem grać. No i ten pasyw. Jezu jakie to jest fajne.
Aatrox ma lepszą, bo chociaż nie zabija go.
Potrzebne będzie zastępstwo za Abyss Zone, bo jego przez tydzień nie będzie.
Proponuję zacząć ogarniać się między 19 a 20 godziną, jeżeli chcemy dzisiaj pograć
EDIT:
Znalazłem fajną stronkę, która pokazuje wszystkie posiadane skórki . Tu na przykład moje:
http://www.elophant.com/league-of-legen … 0704/skins
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-09-28 16:48:57)
Dziś mnie prawdopodobnie znów nie będzie .
Proponuję zbiórkę dzisiaj o 19. Ostatnią grę dzisiaj mogę rozpocząć o 21:30 (jutro wcześniej do roboty). Będzie piątka z teamu to gramy, nie będzie to nie, a że Abyss na urlopie liczę na 'rzadkie' mordy takie jak Killtech, Wooren, psyche czy nawet Iruel
Do 'rzadkich' nie zaliczają się stali bywalcy, czyli Vessin, Quariox i Oromis
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-09-29 16:57:38)
kończę gierkę i gram
Beka.
Beka i to jeszcze jaka xD Zastanawiam się jak wyście tą drugą grę przegrali xD. Czyżby poleciał throw?
Edit.
@up haha teraz zauważyłem xD ale nie ma się co dziwić skoro Jax'a przeciwnik miał to wiele wyjaśnia
Ostatnio edytowany przez Diablos (2014-09-30 10:37:43)
Nie chodzi akurat o te 3v3, co do ostatniej gry to po prostu uparliśmy się, by zdobyć drugi inhibitor i nie zdążyliśmy cofnąć xD
Nie chodzi akurat o te 3v3, co do ostatniej gry to po prostu uparliśmy się, by zdobyć drugi inhibitor i nie zdążyliśmy cofnąć xD
W sumie to byśmy zdążyli, ale ich Braum dostał speeda z dupy i wszystkich po kolei z pasywki ściągał. Dodatkowo nasz team ma to od siebie, że raczej woli nie zostawiać sojusznika na śmierć i wbijają wszyscy po kolei zamiast uciekać mimo wszystko. Ta druga gra jest w moim odczuciu wygrana. Niestety nie statystycznie.
A te 3v3 graliśmy 2 razy przeciwko tej samej, zgranej drużynie. My tym składem graliśmy pierwszy raz, więc tu luzik.
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-09-30 19:04:23)
Wyczuwam pierwsze miejsce
Przy okazji wczoraj udało się odrobić straty wcześniejsze xD
Ostatnio edytowany przez QuariooX (2014-10-01 14:31:16)
Przy okazji wczoraj udało się odrobić straty wcześniejsze
Oby tak dalej