Nie jesteś zalogowany.
Ożeż ty, taki wujek to skarb.
Update mojego bajkowego szrotu. Nie chciało mi się tego wypisywać, więc zrobiłem parę foteczek. W zdjęciu ogólnym po lewej są polskojęzyczne mangi, w środku gazetki, LN, Mega Mangi, niejapońskie pozycje i inne duperele, a po prawej anglojęzyczne mangi.
Widok ogólny
Lewa górna strona
Lewy dolna strona
Środek
Prawa strona
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-08-19 18:54:11)
Nisemonogatari - Oshino Shinobu - 1/8 (Kotobukiya)
Hunter xD
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ma mnie odwiedzić w sierpniu. Powiedziałem, że bez Nisemono boxu nie wpuszczam
Chyba nie zna się na żartach
A to kupiłem wcześniej, ale jakoś zapomniałem fotki podrzucić.
Hunter Killer napisał:Ma mnie odwiedzić w sierpniu. Powiedziałem, że bez Nisemono boxu nie wpuszczam
Chyba nie zna się na żartach
Daj namiary na wujka, może jest też moim wujkiem.
Moim wujkiem jest mój portfel :/
Reedycja Bakemonogatari PVC Statue 1/8 Shinobu Oshino 20 cm
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Dzisiaj zdałem sobie sprawę, że nie pochwaliłem się prezentem świątecznym. To lecimy.
Durarara!!
Fate/Stay Night
Jeszcze jeden prezent nie dotarł przez pocztę polską, ale i tak mam co robić
Brakujący prezent.
Garden of Sinners
Chyba cała premia roczna poszła na te prezenty.
Hunter Killer napisał:Brakujący prezent.
Garden of Sinners
Chyba cała premia roczna poszła na te prezenty.
To jest wznowione wydanie DVD-boxu. Aż takich kosmosów cenowych nie ma
Aniplex podobno przekodował obraz z płyt BD, by uzyskać lepszą jakość od tej, która była oryginalnie na DVD (+ na DVD oryginalnie nie było epilogu). Jakościowo wypada naprawdę dobrze, a wydanie BD jest nieosiągalne cenowo dla zwykłych śmiertelników, he he.
Fajniutkie te prezenty
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Dawno nic nie wrzucałem, więc "parę" ciekawszych
Tu ciekawostka, dostałem to przez pomyłkę i nie musiał zwracać przedmiotu/kasy. Polecam takie wpadki, Hunter Killer
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2015-11-09 22:10:06)
Obrazki się nie wyświetlają. Po wejściu w link bezpośredni ukazuje się Błąd 403 - brak dostępu.