Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tytuł: Noir
Gatunek: sensacja, tajemnice, zagadki, dramat.
Typ: seria TV
Ilość epizodów: 26
Rok: 2001
Czerń. Nazwa starożytnego losu. Dwie dziewice władające śmiercią. Ich czarne dłonie chronią pokoju nowo narodzonych.
Noir, pierwsza z trzech serii tzw. girls-with-guns. Opowiada historię dwóch dziewczyn, które chcą poznać prawdę o sobie. Z przeszłości pamiętają tylko pewną melodię i słowo Czerń. Jednak co ono oznacza? Mireille Bouquet, pierwsza z dziewczyn, używa tajemniczego słowa z przeszłości jako pseudonimu zabójcy, natomiast druga, Kirika Yuumura, ma zegarek z tajemniczą melodią. Poza tym potrafią świetnie posługiwać się bronią palną czy białą - są urodzonymi zabójczyniami. Jak potoczą się ich losy? Czy poznają prawdę o przeszłości? Dowiecie się podczas seansu. Jakiś czas temu seria otrzymała piękny remaster na BD, polecamy.
Tłumacz: Goku193
Korekta: Hunter Killer
Linki do paczek z napisami:
Odcinki 1-4
Odcinki 5-8
Odcinki 9-12
Odcinki 13-16
Odcinki 17-20
Odcinki 21-26
Wielkie dzięki za wzięcie tego. Wyszło BD, to trzeba oglądnąć.
Druga paczka już dostępna. Wydajemy je tak szybko, jak bohaterki wykańczają wrogów. Kolejne tajemnice ujawnione, część odpowiedzi uzyskana. Miłego seansu
Informacyjnie:
Doszła nowa czcionka oraz opening się trochę zmienił. Dlatego poszła aktualizacja starszych paczek, nie licząc poprawki błędu.
Dzisiaj tyle napisów wydaliśmy, żeby umilić lekko powrót do szkoły młodszym.
W związku z zakończeniem serii parę ogłoszeń parafialnych:
- seria była świetna, dlatego ją tłumaczyliśmy, a ci, którzy nie oglądali, popełnili błąd.
- czy będziemy tłumaczyć kontynuację, czyli Madlax? Tak, są takie plany, ale raczej czekamy na wersję BD.
- czy Goku193 osiądzie na laurach i ma na wszystko wyje... przez najbliższy miesiąc? Nie, zobaczycie coś nowego szybciej, niż wam się wydaje.
- do powyższej informacji. Nie, nie za godzinę, bez przesady.
Kolejna seria za nami, więc czas na konkurs
Do wygrania Hotline Miami PL (Steam) w postaci gift linka z HB.
Aby go zdobyć, należy odgadnąć wykonawcę oraz tytuł piosenki, której (przetłumaczone) słowa znajdziecie poniżej.
Jestem tym nieszczęśnikiem co jeszcze nie widział. Próbowałem to nadrobić, ale nie mogę znaleźć żyjącej wersji BD. Chociaż jest jedna żyjąca, ale 24 odcinki 720p BD i tylko 2.88 GB wygląda podejrzanie. Poratujecie mnie linkami?
Jestem tym nieszczęśnikiem co jeszcze nie widział. Próbowałem to nadrobić, ale nie mogę znaleźć żyjącej wersji BD. Chociaż jest jedna żyjąca, ale 24 odcinki 720p BD i tylko 2.88 GB wygląda podejrzanie. Poratujecie mnie linkami?
Proszę bardzo
https://animetosho.org/view/noir.752574
Ps. przy okazji dzięki za suby, w końcu mam powód aby oglądnąć serie od nowa
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-09-25 14:39:58)
Dziękuję wam za napisy, dzięki wam dowiedziałem sie o niej i ją obejrzałem Wielkie dzięki.
http://www.nyaa.se/?page=view&tid=528759
Ta też żyje
Widzę, że coś ciężko wam idzie
Mała podpowiedź poniżej.
Ostatnio edytowany przez Goku193 (2014-09-25 21:06:33)
Może pomyślicie, że wybrzydzam, ale link do wersji od wtas pobiera się w 0,31 kb/s lub wcale, a ten od max-kun to "tylko" do wersji 480p. W każdym razie dziękuje za pomoc.
Może pomyślicie, że wybrzydzam, ale link do wersji od wtas pobiera się w 0,31 kb/s lub wcale, a ten od max-kun to "tylko" do wersji 480p. W każdym razie dziękuje za pomoc.
Poczekaj, pewnie pojawi się seed, parę dni temu nawet pobierałem i był. Zrobiłbym upload, ale z moim łączem to by trochę trwało (chyba że ktoś inny ciebie poratuje). Opcjonalnie masz tutaj linki, klik. Wersja ul.to jeszcze śmiga. W ostateczności poczekaj na hardki, kiedyś na pewno powstaną
Widzę, że coś ciężko wam idzie
Mała podpowiedź poniżej.Pokaż spoiler
Śledztwo zaprowadziło mnie do tego:
http://fwamusic.bandcamp.com/track/mrs-teaser
czyli: Fucking Werewolf Asso - MRS. TEASER
Czo ja słucham...
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Śledztwo zaprowadziło mnie do tego:
http://fwamusic.bandcamp.com/track/mrs-teaser
czyli: Fucking Werewolf Asso - MRS. TEASER
Dedukcja jak najbardziej poprawna.