Nie jesteś zalogowany.
Jak w temacie - mam do sprzedania powyższe tytuły (po polsku). Zainteresowanych zapraszam na priva. Gdyby ktoś był zainteresowany również kupnem Hellsinga, Haibane Renmei i Samurai Champloo, to również posiadam i zapewne będę niedługo sprzedawał.
Shana i Evangelion sprzedane. Zapraszam do kupna Hellsinga, Samurai Champloo i Haibane Renmei.
Ostatnio edytowany przez Sado (2014-11-11 17:37:06)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Nie.
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Jak będziesz sprzedawał Samuraja, daj znać.
Sado napisał:Nie.
Evangelion na BD czy DVD? Haibane Renmei jeśli masz z boxem, to daj znać, gdy będziesz miał zamiar sprzedać
DVD. Przez Box rozumiesz kartonową okładkę, które trzyma te dwa opakowania razem? Jeśli tak - to nie mam.
Jestem zainteresowany Shakugan no Shana i Evangelion 1.11. Dawaj info na pw.
Jestem zainteresowany Shakugan no Shana i Evangelion 1.11. Dawaj info na pw.
Wysłałem odpowiedź niecałe 10 minut temu.
Hunter Killer napisał:Sado napisał:Nie.
Evangelion na BD czy DVD? Haibane Renmei jeśli masz z boxem, to daj znać, gdy będziesz miał zamiar sprzedać
DVD. Przez Box rozumiesz kartonową okładkę, które trzyma te dwa opakowania razem? Jeśli tak - to nie mam.
Tia, a DVD mnie nie interesuje
Shana i Eva poszły. Teraz czas na Hellsinga i Haibane. Zainteresowanych zapraszam na PW.
Champloo dołącza do sprzedaży.
Coś Ci jeszcze zostało?