Nie jesteś zalogowany.
Shirogane no Ishi: Argevollen ktoś to tłumaczy lub ma zamiar?
bo z tego co widzę zostało porzucone po 4 epkach :/
Bo to i nikt nie chce tego tłumaczyć.
Gagantous napisał:Jest szansa na przetłumaczenie Hanamonogatari? Emisja zakończyła się trzy tygodnie temu, a po polskich napisach śladu nie ma.
Tam wyszło 5 odcinków na raz, a tekstu i znaków do TS-u jest całe mnóstwo, więc to wszystko trochę potrwa.
Tak jak mówił ~Masa – ASG + oni, do tego dojdzie chyba jeszcze ~Paseri (na jego profilu jest info, że przetłumaczył już 50%).
My wycofujemy się z tego wyścigu, za dużo rozgrzebanych projektów czekających na relka
GG: 1677958
A co z Baby Steps ? Będzie ktoś to tłumaczył? Seria została potraktowana bardzo po macoszemu. Z napisów zrobiono tylko kilka pierwszych odcinków, a dalej nic.
Czy mógłby ktos dokonczyc tlumaczenie anime " Planetes". Tłumaczenie skonczylo sie na 11 odc a jest ich 26
Czy mógłby ktos dokonczyc tlumaczenie anime " Planetes". Tłumaczenie skonczylo sie na 11 odc a jest ich 26
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=258254
Sprawdź spoiler z hardkami.
Czy ktoś tłumaczy lub ma w planach serie live-action
-> GTO: Great Teacher Onizuka (Fuji TV / 2012) *Remake drama series, link 2 z możliwością obejrzenia/przejrzenia odcinków online
lub film -> GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (Fuji TV-KTV / 2012) *SP?
"Wysłuchaj wszystkich, ale miej własny rozum.
Vagabond MMV
Czy ktoś tłumaczy lub ma w planach serie live-action
-> GTO: Great Teacher Onizuka (Fuji TV / 2012) *Remake drama series, link 2 z możliwością obejrzenia/przejrzenia odcinków online
lub film -> GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (Fuji TV-KTV / 2012) *SP?
Na forum dramaqueen mają dział od próśb. Zawsze warto spróbować.
Planuje ktoś przetłumaczyć Kimi no Iru Machi OVA (2 odc.) które wyszły 2014 roku ??
[DeadFish] Kimi no Iru Machi - 01 - OVA [DVD][544p][AAC]
[DeadFish] Kimi no Iru Machi - 02 - OVA [DVD][480p][AAC]
Byłbym ogromnie wdzięczny, za przetłumaczenie tych dwóch odcinków. Pozdrawiam.
Przetłumaczy ktoś ten film? Sora no Otoshimono Final: Eternal My Master
Przetłumaczone - http://animesub.info/szukaj.php?ID=54712
Planuje ktoś przetłumaczyć Kimi no Iru Machi OVA (2 odc.) które wyszły 2014 roku ??
[DeadFish] Kimi no Iru Machi - 01 - OVA [DVD][544p][AAC]
[DeadFish] Kimi no Iru Machi - 02 - OVA [DVD][480p][AAC]Byłbym ogromnie wdzięczny, za przetłumaczenie tych dwóch odcinków. Pozdrawiam.
Niestety to są hardsuby, więc ciężko będzie z tym niestety. Ale może ktoś się skusi
Ostatnio edytowany przez Badder (2014-09-12 01:06:34)
Planuje ktoś dokończyć tłumaczenie Baby Steps ??
Planuje ktoś dokończyć tłumaczenie Baby Steps ??
A planujesz może przeczytanie regulaminu tematu?
sosik102 napisał:Planuje ktoś dokończyć tłumaczenie Baby Steps ??
Przeczytałem w czym problem bo jakoś nie widzę ?
marek2fgc napisał:sosik102 napisał:Planuje ktoś dokończyć tłumaczenie Baby Steps ??
i zbędna spacja.
Czy pisałeś do autorów tłumaczeń?
sosik102 napisał:marek2fgc napisał:A planujesz może przeczytanie regulaminu tematu?
i zbędna spacja.
Czy pisałeś do autorów tłumaczeń?
Powiedz mi jaki sens piszanie do gościa który był ostatnio w maju?
Ostatnio edytowany przez sosik102 (2014-09-13 18:39:52)
marek2fgc napisał:sosik102 napisał:Planuje ktoś dokończyć tłumaczenie Baby Steps ??
Podpowiem - Punkt 3.
Niestety to są hardsuby, więc ciężko będzie z tym niestety. Ale może ktoś się skusi
Przecież Deadfish jest tylko grupą przekodywującą, więc mkv też powinno gdzieś być.
A sam timing to maksimum 60 minut roboty...
sosik102 napisał:marek2fgc napisał:A planujesz może przeczytanie regulaminu tematu?
Podpowiem - Punkt 3.
To i ja podpowiem – jednego gościa nie ma od maja, a drugiemu w ciągu tygodnia stuknie drugi miesiąc.
Na tym forum już chyba o nic się nie można zapytać, bo zaraz jakiś wtas zacznie z regulaminem wyskakiwać.
Nie powiem, gdzie się już tu ludziom poprzewracało.
Z łaski swojej przestańcie to forum traktować jak swoją własność i chociaż sprawdzajcie, czy wpis zgadza się z regulaminem (w tym wypadku – jak najbardziej).
Dobranoc.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-09-13 18:51:28)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Podpowiem - Punkt 3.
Już napisałem do autorów czekam na odzew i jutro składam te same pytanie
wtas napisał:sosik102 napisał:Przeczytałem w czym problem bo jakoś nie widzę ?
Podpowiem - Punkt 3.
To i ja podpowiem – jednego gościa nie ma od maja, a drugiemu w ciągu tygodnia stuknie drugi miesiąc.[...]
Jest jeszcze trzeci.
Trzeci który trzy dni temu zadeklarował tłumaczenie tej serii w temacie podanym w punkcie nr 3 regulaminu.