Nie jesteś zalogowany.
Czy planuję ktoś przetłumaczyć Kidou Keisatsu Patlabor TV ? które można pobrać np. tu
Tak, ale kiedy ruszymy z kopyta, to tylko najstarsi mieszkańcy gór wiedzą
Infernus napisał:Czy planuję ktoś przetłumaczyć Kidou Keisatsu Patlabor TV ? które można pobrać np. tu
Przecież SRS to tłumaczy. Może dożyjesz wydania.
To, że od wydania napisów do czwartego odcinka minęło 10 lat to nic nie znaczy. Najwyżej obejrzę całość w następnym życiu
Infernus napisał:Czy planuję ktoś przetłumaczyć Kidou Keisatsu Patlabor TV ? które można pobrać np. tu
Nadzieja umiera ostatnia
bodzio napisał:Infernus napisał:Czy planuję ktoś przetłumaczyć Kidou Keisatsu Patlabor TV ? które można pobrać np. tu
Przecież SRS to tłumaczy. Może dożyjesz wydania.
To, że od wydania napisów do czwartego odcinka minęło 10 lat to nic nie znaczy. Najwyżej obejrzę całość w następnym życiu
29.10.2011 i odcinek 21!
Ostatnio edytowany przez bodzio (2014-08-20 15:55:02)
To może was nawet wyprzedzę. Jakiś Patek chodzi mi po głowie na przyszły rok.
Infernus napisał:bodzio napisał:Przecież SRS to tłumaczy. Może dożyjesz wydania.
29.10.2011 i odcinek 21!
Rzeczywiście na chomikuj jest 21 odcinków z wtopionymi napisami, ale samych napisów nigdzie nie znalazłem.
Hunter Killer napisał:Infernus napisał:Czy planuję ktoś przetłumaczyć Kidou Keisatsu Patlabor TV ? które można pobrać np. tu
To może was nawet wyprzedzę. Jakiś Patek chodzi mi po głowie na przyszły rok.
Byłoby świetnie
Przetłumaczy ktoś ten film? Sora no Otoshimono Final: Eternal My Master
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2014-09-01 11:51:31)
Jestem pewien, że ktoś niedawno pisał, że się za to bierze.
ed. Z tematu "Co kto tłumaczy": Sora no Otoshimono Finale: Eternal my Master - Cryla7
Ostatnio edytowany przez QuariooX (2014-09-01 12:16:01)
A widzisz gdzieś angielskie napisy?
XxBhaalxX napisał:Przetłumaczy ktoś ten film? Sora no Otoshimono Final: Eternal My Master
Napaloną siostrzyczkę (a przynajmniej pierwszy ep) z japońskiego zrobiłeś ( ), to i z tym byś sobie poradził.
Mam prośbę o przetłumaczenie paru starszych filmów i serii anime fantasy. Po pierwsze Legend of Crystania OVA i The Movie dalej Ys dwie serie OAV na sam koniec Record of Lodoss War OAV wiem że do tej serii są napisy ale stare i nie pasują do nowej wersji BD-rip no i nie są w ASS'sie, z góry dzięki.Jakby ktoś chciał te anime z angielskimi napisami proszę do mnie pisać mam je w DvD-ripach i Lodossa w BD-rip 720p.
Mam prośbę o przetłumaczenie paru starszych filmów i serii anime fantasy. Po pierwsze Legend of Crystania OVA i The Movie dalej Ys dwie serie OAV na sam koniec Record of Lodoss War OAV wiem że do tej serii są napisy ale stare i nie pasują do nowej wersji BD-rip no i nie są w ASS'sie, z góry dzięki.Jakby ktoś chciał te anime z angielskimi napisami proszę do mnie pisać mam je w DvD-ripach i Lodossa w BD-rip 720p.
To zrób coś pożytecznego dla fanów anime i wykonaj timing.
Mam prośbę o przetłumaczenie paru starszych filmów i serii anime fantasy. Po pierwsze Legend of Crystania OVA i The Movie dalej Ys dwie serie OAV na sam koniec Record of Lodoss War OAV
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=258605&p=1
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-09-04 07:07:58)
kiba01 napisał:Mam prośbę o przetłumaczenie paru starszych filmów i serii anime fantasy. Po pierwsze Legend of Crystania OVA i The Movie dalej Ys dwie serie OAV na sam koniec Record of Lodoss War OAV
Dzięki nie wiedziałem że wyszło.
XxBhaalxX napisał:Przetłumaczy ktoś ten film? Sora no Otoshimono Final: Eternal My Master
Już są.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jest szansa na przetłumaczenie Hanamonogatari? Emisja zakończyła się trzy tygodnie temu, a po polskich napisach śladu nie ma.
Jest szansa na przetłumaczenie Hanamonogatari? Emisja zakończyła się trzy tygodnie temu, a po polskich napisach śladu nie ma.
Jest. ASG wyda hardka TVRip, a jeżeli nie, to czekaj na nasze wydanie BDRip.
Innych osób nie wliczam.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-09-06 10:11:28)
Tam wyszło 5 odcinków na raz, a tekstu i znaków do TS-u jest całe mnóstwo, więc to wszystko trochę potrwa.
Tak jak mówił ~Masa – ASG + oni, do tego dojdzie chyba jeszcze ~Paseri (na jego profilu jest info, że przetłumaczył już 50%).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A ja bym chciał, aby jakaś grupa subbująca zrobiła wreszcie angielskie napisy do live-action Patlabor The Next Generation
Shirogane no Ishi: Argevollen ktoś to tłumaczy lub ma zamiar?
bo z tego co widzę zostało porzucone po 4 epkach :/