Nie jesteś zalogowany.
Wczoraj dotarł do mnie 4 tom, ale na razie nie mam czasy by go przeczytać...
Ja swój 5 tom dzisiaj otrzymałem.
6 tom już u mnie, jednak tym razem bez żadnych kolorowych stron - ale również w wydaniu japońskim ich już nie ma od tego tomu .
Mam już 7 tom - to chyba ostatni z prenumeraty .
Tak po szybkim przejrzeniu, to jest to adaptacja 4 tomu LN*, a wizyta w Kumersun - z 3 tomu - jest tylko wspominana.
* który w anime pominęli
Również dostałem tom i po przejrzeniu go na szybko stwierdzam, że pojawia się jakaś piegowata postać, której z anime nie pamiętam, a że Faim napisał iż to pominęli, więc nie ma problemu. Tak, 7 tom to ostatni z tej starej prenumeraty 1-7. Na szczęście mam już zamówione prenumeraty na 8-10 :E
Widział ktoś siódmy tom w empikach? Bo u mnie jakoś ani widu, ani słychu.
W związku z docierającymi do nas głosami klientów innych sklepów
(internetowych i stacjonarnych) narzekających na przeciągające się
dostawy mang z naszego wydawnictwa, informujemy, że w zdecydowanej większości przypadków wina za takie "opóźnienia" nie leży po naszej stronie.Powodem braku wysyłki jest nieregulowanie płatności za nasze faktury w terminie, co skutkuje zablokowaniem realizacji zamówień do czasu ich opłacenia. Jedynym pewnym sposobem na jak najszybszą wysyłkę naszych mang jest zamawianie bezpośrednio u nas. Zapraszamy więc na
Dobre, Waneko, Studio JG i JP wrzucili takie same informacje na swoje profile. Jakaś zmowa czy coś? xD
Pamiętam, że coś podobnego było, gdy Matras im nie płacił.