Nie jesteś zalogowany.
A w Katowicach, Kinoteatr Rialto, od 25 maja do 29 maja, w ramach "12 festiwalu fimów kultowych" o 17.30 : KULTOWE ANIMACJE: HAYAO MIYAZAKI
Cena biletu to 10 zł.25 Nusicaä z doliny wiatru
26 Laputa - zamek w chmurach
27 Laputa - zamek w chmurach
28 Spirited Away. W krainie Bogów
29 Ruchomy zamek Hauru
Nie zastanawia Was czemu zazwyczaj 80% tego typu seansów zawiera produkcje studia Ghibli? To tak jak patrzenie na kino japońskie przez pryzmat twórczości pana Kurosawy.
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
Nie
Odkopie temat, ale tutaj chyba ten news będzie najlepiej pasował
2. Przegląd Filmów Animowanych
Ktoś się wybiera w Krakowie?
Poszedłbym na Ponyo i ewentualnie na Laputa, bo większość pozostałych już widziałem.
edit: hmm, Evangelion też kusi, mimo że widziałem już trzy razy. Ale wrażenia z kina mogą nieco różnić się od tych przy ekranie 15.4".
Ostatnio edytowany przez fri (2011-03-07 14:38:53)
wszystkie filmy widziałem, ale i tak się wybieram do starego browaru. Dzieki za linka.
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Super! Dzięki za link! Na pewno wybiorę się do Wrocławia!
O w mordę GITS na dużym ekranie. Wybiera się ktoś do Silwera w Łodzi.
Kurde zapomniałam na śmierć... a wczoraj niepotrzebnie z Krakowa przyjechałam...
9 sierpnia (sobota) o 11:30 w Multikinie 51 w Poznaniu puszczą za darmo "Zrywa się wiatr" w ramach festiwalu Transatlantyk.
Osoby, które chciałyby się wybrać, a nie mogą zdobyć wejściówki, niech napiszą do mnie PW.
Czekam do 7 sierpnia
Ostatnio edytowany przez Goku193 (2014-08-01 12:41:32)
Od 12 września w kinach studyjnych będzie wyświetlany film "Wilcze dzieci". Na razie będzie grany w następujących miastach:
Warszawa - Luna
Kraków - Mikro i Kijów.Centrum
Katowice - Światowid
Poznań - Malta
Nowy Sącz - Sokół
Odnośnik: https://pl-pl.facebook.com/mayflyPL
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2014-08-07 00:52:29)
Poprawka: Film będzie z pełnym dubbingiem aktorskim. Wiem to z pierwszej ręki .
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life