Nie jesteś zalogowany.
No i po 5 odcinku, w którym ujawniono, że Death Gun jest weteranem z SAO i należał tam do gildii zabójców Laughing Coffin. Ciekawe, czy ludzie, którzy uważali, że to znajomy z reala Sinion, czyli Shinkawa to Death Gun mają teraz mindfucka W końcu w poczekalni widać w tym samym czasie awatar Death Guna i Shinkawy (Spiegel).
No i po 5 odcinku, w którym ujawniono, że Death Gun jest weteranem z SAO i należał tam do gildii zabójców Laughing Coffin. Ciekawe, czy ludzie, którzy uważali, że to znajomy z reala Sinion, czyli Shinkawa to Death Gun mają teraz mindfucka W końcu w poczekalni widać w tym samym czasie awatar Death Guna i Shinkawy (Spiegel).
Kto czytał, ten nie ma mindfucka, bo wie, jak to jest zrobione ^^
KieR napisał:No i po 5 odcinku, w którym ujawniono, że Death Gun jest weteranem z SAO i należał tam do gildii zabójców Laughing Coffin. Ciekawe, czy ludzie, którzy uważali, że to znajomy z reala Sinion, czyli Shinkawa to Death Gun mają teraz mindfucka W końcu w poczekalni widać w tym samym czasie awatar Death Guna i Shinkawy (Spiegel).
Nie psuj zabawy, pisz tutaj jakbyś nie miał wiedzy odnośnie LN Ja mogę, to i ty też
P.S Zobaczymy de_aztec?
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-08-02 22:44:06)
Asparte napisał:KieR napisał:No i po 5 odcinku, w którym ujawniono, że Death Gun jest weteranem z SAO i należał tam do gildii zabójców Laughing Coffin. Ciekawe, czy ludzie, którzy uważali, że to znajomy z reala Sinion, czyli Shinkawa to Death Gun mają teraz mindfucka W końcu w poczekalni widać w tym samym czasie awatar Death Guna i Shinkawy (Spiegel).
Nie psuj zabawy, pisz tutaj jakbyś nie miał wiedzy odnośnie LN Ja mogę, to i ty też
P.S Zobaczymy de_aztec?
No dobzie, dobzie, prosze pana. :c
Oczywiście, że bedzie de_aztec. Skąd wiedziałeś?
KieR napisał:Asparte napisał:Kto czytał, ten nie ma mindfucka, bo wie, jak to jest zrobione ^^
P.S Zobaczymy de_aztec?
No dobzie, dobzie, prosze pana. :c
Oczywiście, że bedzie de_aztec. Skąd wiedziałeś?
Nic innego by bardziej nie pasowało
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-08-02 23:28:37)
Dlaczego mindfuck? Jest kilka sposobów na taką sztuczkę. Nie takie rzeczy się robiło (rozumiem, że to VR, ale nie jest to niemożliwe. Czego to haka nie potrafi...).
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-08-03 00:35:08)
Nie psuj zabawy, pisz tutaj jakbyś nie miał wiedzy odnośnie LN
Weź nie żartuj, taka praktyka jest tu uskuteczniana od dawien dawna.
Podsumowanie 5. - Wiele gier, jedna gildia, by nimi rządzić i w ciemność związać.
Ostatnio edytowany przez JanuszQ (2014-08-03 10:41:23)
Wspominki krucjaty przeciwko Laughing Coffin, 5 walkę Sinoin i finał eliminacji w grupie F Kirito vs Sinon... Czyli przerobili 5 tom w 6ep.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-08-07 13:07:03)
Obrazki z 7 odcinka :
A mnie się tam podobało ukazanie syndromu wietnamskiego I dobry przerywnik przed finałowym etapem BoB, czyli potyczką FFA/Battle royal (nawalanki każdy na każdego), jak zwał tak zwał.
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-08-17 23:37:03)
Obrazki z 8 odcinka:
A mnie się tam podobało ukazanie syndromu wietnamskiego I dobry przerywnik przed finałowym etapem BoB, czyli potyczką FFA/Battle royal (nawalanki każdy na każdego), jak zwał tak zwał.
No tak, syndrom "Czekaj, czekaj, też gdzieś miałem to PTSD... O jest! ".
Na animate.tv oraz dengekionline.com pojawiły się obrazki z 8 odcinka.
Epek 9 screeny
Źródło główne
Prosiłbym o linkowanie do źródeł by szanować autorów.
Błędy są po to by iść do przodu, determinacja to twoja siła.