Nie jesteś zalogowany.
Myśli może ktoś o tłumaczeniu filmu Majokko Shimai no Yoyo to Nene?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Myśli może ktoś o tłumaczeniu filmu Majokko Shimai no Yoyo to Nene?
A to są napisy angielskie gdzieś? Bo na nyaa widzę tylko rawy.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Witax napisał:Myśli może ktoś o tłumaczeniu filmu Majokko Shimai no Yoyo to Nene?
Umyj oczy.
Witax napisał:Myśli może ktoś o tłumaczeniu filmu Majokko Shimai no Yoyo to Nene?
Watashi wydało
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Demonis Angel napisał:Witax napisał:Myśli może ktoś o tłumaczeniu filmu Majokko Shimai no Yoyo to Nene?
Watashi wydało
A no są, nie znalazło mi, bo tytuł źle wpisałem. Ale i tak nikt tego nie tłumaczy, to co się przejmujemy.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Orientuje się ktoś czy jakaś grupa dokończy Ro Kyu Bu! SS, bo od 8 epka są tylko angielskie napisy.
A Sky girls może też się ktoś skusi dokończcyć.
Proszę o wstawkę napisów do Ghost in the Shell Arise: Border 3.
Proszę o wstawkę napisów do Ghost in the Shell Arise: Border 3.
Tutaj nie ma magików. Nie wyciągnięmy ci ich z kapelusza.
Orientuje się ktoś, czy jest jakaś osoba, która tłumaczy Shounen Hollywood: Holly Stage for 49?
Z 3 odcinki już są po angielsku, a polskiego nie ma ani jednego. Sprawdzałam na liście "kto co tłumaczy" i nie było tego na niej. Możliwe, że ktoś się za to bierze, ale się nie wpisał. Jeśli jednak nie, to byłby ktoś chętny, by robić napisy do tego anime?
Bardzo ładnie proszę
Orientuje się ktoś, czy jest jakaś osoba, która tłumaczy Shounen Hollywood: Holly Stage for 49?
Z 3 odcinki już są po angielsku, a polskiego nie ma ani jednego. Sprawdzałam na liście "kto co tłumaczy" i nie było tego na niej. Możliwe, że ktoś się za to bierze, ale się nie wpisał. Jeśli jednak nie, to byłby ktoś chętny, by robić napisy do tego anime?
Bardzo ładnie proszę
Anime z tego sezonu, więc raczej ten temat: http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 76#p432076
Znajdzie się ktoś chętny dokończyć tłumaczenie Choujikuu Yousai Macross ?. Pozostało 27 odcinków z 36 anime można pobrać tu
Ostatnio edytowany przez Infernus (2014-07-26 23:53:38)
Znajdzie się ktoś chętny dokończyć tłumaczenie Choujikuu Yousai Macross ?. Pozostało 27 odcinków z 36 anime można pobrać tu
Infernus napisał:Znajdzie się ktoś chętny dokończyć tłumaczenie Choujikuu Yousai Macross ?. Pozostało 27 odcinków z 36 anime można pobrać tu
Dzięki
Dmoszku napisał:Proszę o wstawkę napisów do Ghost in the Shell Arise: Border 3.
Dla chcącego, nic trudnego. Profesjonaliści ;]
marek2fgc napisał:Dmoszku napisał:Proszę o wstawkę napisów do Ghost in the Shell Arise: Border 3.
Dobre. Profesjonaliści.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-27 12:16:05)
marek2fgc napisał:Dmoszku napisał:Proszę o wstawkę napisów do Ghost in the Shell Arise: Border 3.
"Dla chcącego, nic trudnego.". Czyli skoro chcesz napisy, to je sobie sam zrobisz.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Planuje ktoś przetłumaczyć Ghost in the Shell: Arise 3?
Ja też pytałem o to samo ale niestety chyba nie będzie ;]