Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 90 91 92
reddd napisał:Rudy102 napisał:No oficjalnie już Lewego pozyskał Bayern.
Ta, oficjalne info z Pudelka chyba.
A nie, bo z interii.
LINK
Żartujesz? Podajesz interie jako OFICJALNE źródło informacji? Dopóki Borussia nie poinformuje przez media czy na stronie, każdy może sobie pisać o tym transferze co chce.
Oficjalnie tylko Goetze przechodzi do Bayernu. Lewandowskiemu pewnie pensję podwyższą i będą go na siłę w Borussi trzymać
Też mi się zdaje, że tą piątke dadzą Lewemu rocznie. Jeżeli mu nie dadzą tego, a ten odejdzie to będzie to najgorsze posunięcie Borusii jakie mogą zrobić. Gdyby nie grał Lewy tylko Schrieber to zastanawiam się czy by doszli do półfinału LM chociaż.
Oficjalnie tylko Goetze przechodzi do Bayernu. Lewandowskiemu pewnie pensję podwyższą i będą go na siłę w Borussi trzymać
A po co go mają trzymać? Żeby stracić te 40 baniek, które mogliby zgarnąć za transfer? Inna sprawa, że z niewolnika nie ma pracownika.
Moim zdaniem jak ktoś da dobrą cenę, to go puszczą, żeby za rok nie oddać go za friko któremuś klubowi na zasadzie wolnego transferu. Bo BVB to ciągle nie jest gigant, żeby płacić bajońskie kontrakty tak jak np. Bayern to robi.
Inna sprawa, czy odejście z BVB nie zaszkodzi... samemu Lewandowskiemu. Bundesliga to wyraźnie liga dla niego, ale moim skromnym zdaniem na wyspach czy we Włoszech to już może tak nie poszaleć sobie.
Edit: Agent Lewandowskiego: Osiągnięto porozumienie w sprawie transferu
Ostatnio edytowany przez Wojcirej (2013-04-25 16:35:48)
...
No i stało się mamy niemiecki finał po wygranej Bayernu
No i stało się mamy niemiecki finał po wygranej Bayernu
Nie, mamy już zwycięzcę Ligi Mistrzów-Bayern Monachium
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Gdyby finał składał się z dwóch meczów, to byłoby to w zasadzie pewne, ale że mamy tylko jeden... Piłka już nie takie scenariusze pisała.
rudek napisał:No i stało się mamy niemiecki finał po wygranej Bayernu
Nie, mamy już zwycięzcę Ligi Mistrzów-Bayern Monachium
Dobrze gada, polać mu ;p
W sumie nic więcej pisać nie trzeba
Ty dulowaty userze!
W sumie nic więcej pisać nie trzeba
Ale o co ten szum? Przecież Niemcy rozegrali mecz treningowy przed finałem.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-07-09 07:08:14)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ciekawe do kiedy będzie święto narodowe?
Niemcy są mistrzami świata. Polacy pokonali Niemców. Niech się Niemcy cieszą, że nie graliśmy na mundialu, bo by go nie wygrali.
No cóż, nie wierzyłem w zwycięstwo. Może jakiś remis 0-0 cudem mógłby paść. Jednak cieszy mnie zwycięstwo nad Niemcami. W końcu jakaś dobra wiadomość. Zwycięstwo nad Niemcami w czymkolwiek musi cieszyć.
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2014-10-11 23:49:56)
Ciekawe do kiedy będzie święto narodowe?
Do meczu ze Szkocją
No, gdybyśmy teraz ze Szkotami wygrali, to jedną nogą na Euro byśmy byli.
Ale wygranej się nie spodziewałem, remis brałem w ciemno. Oby tylko nie zachłysnęli się tym zwycięstwem, bo jak spadną na ziemię z takiej wysokości, nie będzie co zbierać
Strony Poprzednia 1 … 90 91 92