Nie jesteś zalogowany.
Premiera coraz bliżej
W gimnazjach już pewnie narasta podniecenie - główni odbiorcy.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
W gimnazjach już pewnie narasta podniecenie - główni odbiorcy.
No, już się nie mogę doczekać!
A tak szczerze mówiąc, to w czasach dzisiejszego przeładowania ecchi, był to jeden z milszych tytułów do oglądania, więc chętnie obejrzę kolejny sezon, mimo że od gimnazjum już sporo mnie dzieli.
Bo dlaczego nie?
edit: tak to jest że są różne gusta, dla mnie bakemonogatarishit to jest gniot. To samo z Black Rock Shooter. Nie do przebrnięcia, musiałem porzucić. Ale czy to powód, żeby jak się nie podoba to mówić, że to dla dzieciaków?
A odnośnie tematu, mam nadzieję że będzie przynajmniej trzymało klimat pierwszego sezonu, nic więcej nie oczekuję, tylko niech tego nie spartaczą
Ostatnio edytowany przez ep!c (2014-07-04 23:55:06)
Też nie jestem fanem pseudointelektualnego "gatari", ale nie w tym rzecz.
Irytuję mnie szum robiony wokół tego, no bądź co bądź - gniota.
I wyjątkowo nie winiłbym tutaj studia adaptującego... autor po prostu nie potrafi pisać i już nigdy się nie nauczy.
Ale i tak dla gimbazy to będzie "najlsepsiejsia bajeczka 2014".
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-07-05 00:14:12)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ale i tak dla gimbazy to będzie "najlsepsiejsia bajeczka 2014".
Anime dekady jak się patrzy.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ja tam się jaram ...
The Hate U Give Little Infants F*ck Everybody
SAO II anime dziesięciolecia bankowo!
Plus nie rozumiem zarzutu wobec monogatari. W końcu jest na podstawie LN, gdzie dialogi oraz przemyślenia głównego bohatera są jej najważniejszą częścią, więc jest tam mnóstwo rozmów na wszelakie tematy, jednak nigdy nie próbowano robić z niego produkcji tylko dla inteligentych ludzi.
Pewnie ci się spodoba kizumonogatari, bo tam nie ma pitu-pitu.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-05 01:03:22)
I wyjątkowo nie winiłbym tutaj studia adaptującego... autor po prostu nie potrafi pisać i już nigdy się nie nauczy.
I napisała to osoba, która sprzedała 0 swoich książek .
Na Anime Expo można było doświadczyć SAO przy użyciu Oculusa:
I po premierze pierwszego odcinka!
W amerykańskim Anime Expo widownia liczyła sobie 2,5 tysiąca, natomiast na francuskim Japan Expo aż 5 tysięcy!
I napisała to osoba, która sprzedała 0 swoich książek .
Tu akurat argument z czapy - krytyk filmowy może być dobry i nie stworzyć żadnego filmu
Monogatari to przegadany gniot. Lepsze są baje dla pryszczatych małolatów - takie jak czajka
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2014-07-05 09:44:27)
Bajka* się nie podoba, okej, ale jaki jest sens pisanie z 50x, że to jest uber słabe? Imo czysty hejt. Odnośnie SAO, kto obstawia, że zakończą anime cliffhangerem z początku Alicizationa?:D Szczerze, chciałbym go zobaczyć i widzieć, jak z 90% fanów dostaje wtf! Ale zobaczymy, bo np. w Grze o tron nie pokwapili się na zakończenie ostatniego sezonu mocnym cliffhangerem.
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-07-05 10:17:00)
Wiem że argument z czapy, ale prawdopodobnie książek i tak nie czytał, więc...
Zresztą jakby Kawahara nie umiał pisać, to SAO nie sprzedałoby się w ponad 11 milionach egzemplarzy .
Zresztą jakby Kawahara nie umiał pisać, to SAO nie sprzedałoby się w ponad 11 milionach egzemplarzy .
Leżę.
To mnie bardzo ciekawi z jakiego powodu np. saga "Zmierzch" sprzedawała się jak świeże bułeczki.
Zapewne była świetna...
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2014-07-05 12:43:56)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
FAiM napisał:Zresztą jakby Kawahara nie umiał pisać, to SAO nie sprzedałoby się w ponad 11 milionach egzemplarzy .
Leżę.
To mnie bardzo ciekawi z jakiego powodu np. saga "Zmierzch" sprzedawała się jak świeże bułeczki.
Zapewne była świetna...
Nie była kierowana do takich osób jak ty, to po primo. Pytaj się kobiet po trzydziestce i wyżej, które narzekają na swoje nudne życie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-05 13:03:33)
Nie była kierowana do takich osób jak ty, to po primo. Pytaj się kobiet po trzydziestce i wyżej, które narzekają na swoje nudne życie.
A widzisz, czyli wystarczy wydać gniot, ale skierowany do odpowiedniej grupy odbiorców.
I wszystko jasne.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
marek2fgc napisał:Nie była kierowana do takich osób jak ty, to po primo. Pytaj się kobiet po trzydziestce i wyżej, które narzekają na swoje nudne życie.
A widzisz, czyli wystarczy wydać gniot, ale skierowany do odpowiedniej grupy odbiorców.
Wystarczy odpowiednio napisać powieść, by dana grupa odbiorców mogła się w nią wciągnąć, zrobić wszędzie ciekawą reklamę, by powiększyć grupę nabywców, resztę pozostawić ludziom i gotowe. Może to być nawet gówno, ale nieważne jaka jest książka, ważne, że o niej mówią.
Oczywiście nie ma tutaj żadnego nawiązania do SAO. Odpowiadam tylko na posta Kama.
Wolę sam się przekonać, czy umie pisać, dlatego przy najbliższej okazji, bo nie chce mi się płacić 40zł, kupię angielskie wydanie.
Jak ktoś ma gdzieś lepszą ofertę, to chętnie poznam sklep.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-05 13:07:56)
Parę obrazków z pierwszego odcinka:
Crunchyroll leży przez premierę SAO.
Dzieciarnia rzuciła się na bajeczkę. oo
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Crunchyroll leży przez premierę SAO.
Dzieciarnia rzuciła się na bajeczkę. oo
haha, nie odpuszczasz co?
Ostatnio edytowany przez ep!c (2014-07-05 19:48:56)
No widzisz, jakbyś się nie rzucił, to by nie padło...