Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Hej, pociąg zatrzymał się na planecie z nielimitowanym czasem postoju czy co;>? Nie wiem, czy nie przesiąść się do tego softowego. Jak radzisz maszynisto
Nie tylko ripy. Ogólnie BDMV dalszych odcinków jest niedostępne.
Wychodzi około 850zł za box. Trochę przydużo biorąc pod uwagę, że jeszcze 5 ich jest
Faktycznie patrząc dokładniej na anidb nikt jeszcze nie dodał BD powyżej 33 odcinka. Fajnie by było dokończyć oglądanie w lepszej jakości. Oby się udało
Pierwsze 7 odcinków (oznaczone przez "f" dla wygody) zostało wrzucone w poprawionej wersji. Co się zmieniło? Poprawiony timing, wyeliminowano kilka literówek lub innych wpadek i dodano rozdziały. Poprawą timingu zajęła się się minika1004, witamy na pokładzie
Niespodzianka. Ostatnio pobawiłem się skryptami do poprawiania timingu (poprawianie migających linii itd.). Jeśli się spodoba, mogę ogarnąć... ponownie... pozostałe
Panie i panowie, chłopcy i dziewczęta... Pojawiło się oficjalne info odnośnie do spekulacji i dysput oraz szemranych zapowiedzi z paneli. Galaxy Express 999 na BD z eng subem trafi do USA, a potem do nas, bo wiadomo, że to kupię i wam zripuję (po czym sklecimy hardki).
Swoją droga może będzie wyglądało lepiej: "Discotek will release the Galaxy Express 999 television anime in three Blu-ray Disc sets. The show will be in Japanese with subtitles. It is an upscale, but not the same upscale that was released in Japan. Discotek said that its version "preserves more detail and film grain.""
Info.
Strony Poprzednia 1 2 3