Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Gdzie dorwę jakiś zipiący torrent tudzież inne źródło?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Czy ja wiem. Odpowiedni dział i nazwa tematu, bardziej twoja odpowiedź jest nieprzyzwoita i za takie coś imo warn się należy
Ostatnio edytowany przez KieR (2014-06-14 01:22:07)
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
W ogóle na co ci wydanie TV Eclipse, gdy można zassać BD od [Coalgirls], gdzie torki bardziej żywe.
Albo jak nie narzekasz na jakość, to oficjalnie masz 63 odcinki na youtube (nie ma ostatniego) w HD z polskimi napisami do wyboru.
https://www.youtube.com/watch?v=MsScL3z … DCDE1C3C47
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-06-14 08:29:20)
W ogóle na co ci wydanie TV Eclipse, gdy można zassać BD od [Coalgirls], gdzie torki bardziej żywe.
Ale [Coalgirls] to czyje napisy ma w swoim wydaniu?
Z tego, co wyczytałem - oni biorą napisy od innych grup i dodają swoje dziadowskie kodowanie, po którym plik waży milion GB.
Torrent sprawdzę potem, dzięki.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Coalgirls wstawiło od Eclipse właśnie. A ich kodowanie nie jest czymś dziwnym, 600-800 MB na odcinek, przy dźwięku FLAC i dużej ilości efektownych scen w anime to norma. I jeśli wg ciebie Coalgirls ma dziadowskie kodowanie, to musisz być BARDZO wybredny...oglądasz to pod lupą, czy jak? xD
Coalgirls wstawiło od Eclipse właśnie. A ich kodowanie nie jest czymś dziwnym, 600-800 MB na odcinek, przy dźwięku FLAC i dużej ilości efektownych scen w anime to norma. I jeśli wg ciebie Coalgirls ma dziadowskie kodowanie, to musisz być BARDZO wybredny...oglądasz to pod lupą, czy jak? xD
Pewnie gammę ustawił sobie wysoko.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-06-14 10:40:55)
Coalsi kodują poprawnie, wszelakie zachwyty i krytyka jest zwykle przesadą. Waga jak to napisali przedmówcy jest spowodowana przez dźwięk.
"Kodowanie" to nie tylko obraz, dźwięk też.
W dupie się chyba poprzewracało. "Poszukuję" leży piętro niżej. Chryste.
Strony 1