Nie jesteś zalogowany.
Tak. Dlatego dałem na końcu uśmiechniętą emotkę ^^
Pytanko - wie ktoś może na którym chapterze zakończył się drugi sezon Boku wa Tomodachi?
Ale to przecież na podstawie LN.
W dodatku manga jest w tyle. 37 chapter przedstawia to, co dzieje się w 4 odcinku drugiego sezonu.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-05-07 10:37:41)
Pytanko - wie ktoś może na którym chapterze zakończył się drugi sezon Boku wa Tomodachi?
z tego co wiem Anime jest adaptacją LN
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Jak widzę takie posty, upewniam się jedynie w przekonaniu, że będę mieć niezły ubaw jak mangowa adaptacja Spice and Wolf dotrze do 7 tomu
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-05-07 17:02:47)
To se będziesz mieć niezły ubaw. Ja pytam dlatego, że
Nie myśl żeś wszystkie rozumy pozjadał.
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-05-07 17:12:22)
To se będziesz mieć niezły ubaw. Ja pytam dlatego, że
Pokaż spoiler
Jest to sytuacja w mandze, której w anime nie było. Obrazek dotyczy sytuacji, w którejPokaż spoilerKodaka mówi: Przepraszam! Kocham Cię ale ze względu na klub nie mogę być z Tobą" - czy coś w tym styluNie myśl żeś wszystkie rozumy pozjadał.
Ten screen jest z Light Novel.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-05-07 17:14:40)
Ale cytat mniej więcej się zgadza ^^
EDIT:
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-05-07 17:19:14)
Auć, mam nadzieję, że manga za szybko nie dojdzie do materiału z nowego tomu.... Bo spoilery z 10 tomu LN to po prostu
Dla przypomnienia:
Pokaż spoiler rozmowa z Seną“I love you. I want to do various things with you together, various things like d-dirty things with you. I want to do.”
“In order to protect the Neighbor’s Club as such, I won’t go out with you! I won’t go out with anyone else from the Neighbor’s Club either!”
“Sena, In order to protect the Neighbor’s Club, please cooperate with me! Please also endure it together with me!”
A teraz...
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-06-06 22:16:42)
Dni mijają, a Sacredus dalej hejtuje mangowe adaptacje... że też mu się nie nudzi.
Na Tanuki przegrał bitwę na argumenty, więc pociesza się ANSI i forum JT. oo
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
W którym miejscu niby heituję same mangi (ich wydawanie to co innego)? Poza tym, przegrałem? Patrz do czego ich sprowokowałem
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-06-06 22:50:00)
Dajcie linka .
Są gorsze rzeczy od mangowych adaptacji LN - tj. mangowe adaptacje anime na podstawie LN .
Dajcie linka .
Są gorsze rzeczy od mangowych adaptacji LN - tj. mangowe adaptacje anime na podstawie LN .
+10
Kochani! Piszecie o Light Novelkach, my piszemy o tym że chcemy je wydać. Wpadliśmy na pomysł dzięki któremu poznamy Wasze sugestie i marzenia.
WAŻNE! PRZECZYTAJCIE NAJPIERW CAŁY POST!
WARUNKI:
- tytuł musi być wydany przez jedno z następujących wydawnictw: Kodansha, Kadokawa, Media Factory, ASCII MW
- tytuł musi mieć mniej niż 5 tomów i być zakończony (im mniej tym lepiej)Przed podaniem tytułu sprawdźcie czy ktoś inny go już nie podał przeglądając wcześniejsze komentarze i postawcie przy nim lajka - to będzie się liczyć tak samo jak zgłoszenie tytułu.
Tytuły wpisujcie w komentarzach. Starajcie się nie dublować wpisów - ułatwicie nam tym pracę.
Niezależnie od ilości lajków przy tytułach - polubcie ten post jeśli chcecie aby Light Novel były wydawane w Polsce.
Z fb info, możecie szaleć
Z tytułów podanych w komentarzach zalajkowałem Fate/Zero, NHK i Drrr!. No nic, będę na bieżąco obserwować, co tam ludzie wymyślają.
Czyli nieważne, ile lajków będzie przy tytule, oni i tak wybiorą coś, co będzie im odpowiadało. Fate/Zero na pewno do lekkich w tłumaczeniu nie będzie zaliczane. Ciekawe tylko, jak będzie z poziomem ich tłumaczenia.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-07-08 20:13:25)
Te wymagania
EDIT:
21:59:12 sakiu: słabo, mniej jak 5 tomów to przedział otwarty czy zamknięty?
21:59:24 sakiu: bo mniej to wg mnie 4 tomy maks
21:59:27 sakiu: a to kicha nie LN
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-07-08 22:07:21)
Trzeba uważać bo już fanki jaoi żądają wydania dla nich novelki