Nie jesteś zalogowany.
Jest to niejako edycja specjalna eventa, więc forma, zasady udziału, były podobne tak jak to było z Shigofumi czy Cromartie.
A specjale to też event. Więc przytaczanie regulaminu z głównego eventu ma się nijak do rzeczywistości.
Sama Izumi patronowała temu wydaniu. Optowałem za przydomkiem "specjalny". Wybrano taką a nie inną nazwę. I tyle.
Zapytania poszły do większości grup, które brały udział w poprzednich. Nie wszystkie były chętne, ale to inna bajka.
Macie więc niespodziankę i tyle. xD Chociaż tak na dobrą sprawę niemal wszyscy wiedzieli (tak, był przeciek),
tylko uprawiają tutaj hipokryzję. Czy komuś się to podoba, czy nie to jest kolejna edycja eventu.
I to byłoby na tyle odnośnie informacji w tej sprawie.
Ostatnio edytowany przez Rein (2014-05-14 11:05:49)
coellus napisał:Ja przepraszam, co za debil czyści ten temat?
Pewnie Rein, pasuje do opisu.
Na pewno. Tylko on był z modków online.
Rein, masz ty rozum i godność człowieka?
Czy będziemy się bawić w skriny, a potem znowu pisać na ciebie skargi?
Zarzuty co do zapisów na AE jak najbardziej słuszne. I to nie są zbędne posty.
Ty dulowaty userze!
Czyli nadal nadużycie nazwy, bo 8 edycją bym tego nie nazwał.
Wnoszę również wniosek o nadużycie uprawnień przez moderatora!
Zróbcie sobie temat i tam wylewajcie sobie żale na temat tego, czy to jest AE czy nie.
Przecież to najodpowiedniejsze miejsce, żeby to robić. Po co dublować tematy?
Czasem mam wrażenie, że Rein to taki ukryty troll, który robi największe gównoburze na nazi i usprawiedliwia się modowaniem.
Żal zakładać nowy śmieciotemat, więc pytam: oglądał to ktoś? Zdatne do obejrzenia czy kupa?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Och, mój post z punktem regulaminu poleciał. Buu.
Żaden anfo-event, poza specjalami, nie był ukryty. Regulamin to regulamin. Srsly. Może jakaś grupa chciałaby też tam działać, ale nie dano jej możliwości a zrobiłaby to lepiej?
Jak to ukryty? Nawet ja wiedziałem o tym anfo. To event dla fansuberów, więc nie rozumiem dlaczego trolle i dzieci z przerośniętym ego (rozdające suby dla wybranych) się w ogóle o to plują. Dostali to, na co zasłużyli.
EDIT: Wybaczcie, ominęła mnie cała drama, ale podejrzewam, że właśnie o ot chodzi.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-05-14 08:25:54)
Dobra, tu sobie o tym gadajcie.
Coellus, jeśli masz te logi/screeny, podrzuć Hunterowi, niech wklei do pierwszego posta.
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Tak czy siak, forma wydawania nie powinna mieć nic do rzeczy. Co to zaczęły się tworzyć za śmieszne ograniczenia wobec tych, którzy mają inną politykę? To samo było z tematem Besa.
Ostatnio edytowany przez reddd (2014-05-14 10:14:49)
Nie ma problemu, choć nie zdążyłam zrobić screenów 3 postów - jeden cytowany przeze mnie FAiM na skrinie, jeden mój z "Zajebiste pytanie" i jeden Pacyfikatora z regulaminem AE. Nadgorliwość Reina w usuwaniu postów w kilka sekund po wysłaniu ze zwykłej dyskusji po prostu bije wszystko łeb na szyję. I w sumie tu jest chyba największy problem, a nie w samym AE.
Ty dulowaty userze!
To tak z innej beczki, czemu posty Reina - chociaż były edytowane pierdyliard razy - nie mają na dole informacji o tym, że były edytowane?
Sacredus napisał:Jak to ukryty? Nawet ja wiedziałem o tym anfo. To event dla fansuberów, więc nie rozumiem dlaczego trolle i dzieci z przerośniętym ego (rozdające suby dla wybranych) się w ogóle o to plują. Dostali to, na co zasłużyli.
Czyli moja grupa to trolle i ludzie z przerośniętym ego, bo dajemy wszystkim suby?
Spokojnie. Jak napisałem cała drama mnie ominęła i nie wiem, co tu się działo. Nie mam też pojęcia dlaczego was pominięto. Jednak IMO jednym z głównych powodów tej sytuacji, było wykluczenie trolli z całego tego eventu.
Bardzo to wygodne, szczególnie, że zainteresowani zazwyczaj nie zauważą, że wiadomość była edytowana.
Czyli Anfo-Event to kolejne kółko wzajemnej adoracji... nice .
Screeny! Jeszcze logi z irca i gg poproszę. Brakowało mi tego. Serio.
Jak dla mnie to Anfo w nazwie w ogóle nie na miejscu. Przeróbcie to na Ansi-Event lub cokolwiek innego.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
A jak się to odmienia? Crane'a? Crana? Czy jak? Bo e i tak jest nieczytane, więc ma być apostrof czy nie?
What's the point with pointer?
Szisza jest zła a Demo jeszcze gorsze
Kainote link
Umu umu
Crane'a. Jak George się odmienia. George'a.
Ty dulowaty userze!
Tak czy siak, forma wydawania nie powinna mieć nic do rzeczy. Co to zaczęły się tworzyć za śmieszne ograniczenia wobec tych, którzy mają inną politykę? To samo było z tematem Besa.
Czyżby?
Że tak zapytam - dlaczego ci od "innej formy wydawania" nie znajdą sobie: innej strony, innego forum, innego ANSI?
Albo jestem ślepy, albo ta strona służy do udostępniania napisów... więc niech sobie panowie od "poliżcie mi, to może dostaniecie napisy" idą na inne strony, zamiast zaśmiecać forum.
I nadal jestem oburzony tym, że była taka drama o zamknięcie wiadomego tematu przez Reina - powinien on zostać nie tyle zamknięty, co usunięty (mają własną stronę - mają, więc o co chodzi?).
A administracji oczywiście nie obchodzi to, że w biały dzień robi się tutaj... wiadomo co.
Nikt za to wydanie dupy lizać nie musi, więc nie przyrównuj nas do Bodzia, Besamira, Crane itp.
Przydałaby się opcja "przypnij post".
Crane'a. Jak George się odmienia. George'a.
Ojej...
A tak jeszcze co do samego tematu - więc...?
I tak było sporo grup, można rzec, że mieli komplet.
Najważniejsze jest to, że wydanie zostało udostępnione publicznie, a nie tak, jak robią to wiadome trolle.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000