Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Czy tylko mi wyskakuje błąd w czasie pobierania 12 odcinka? Reszta pobrała się bez kłopotu.
Czy tylko mi wyskakuje błąd w czasie pobierania 12 odcinka? Reszta pobrała się bez kłopotu.
U mnie wszystko elegancko działało - ściągnięte i obejrzane wszystkie odcinki. Spróbuj później, bo czasami pobieranie się zawiesza.
Ostatnio edytowany przez Robal15 (2014-05-10 18:33:03)
"Humans aren't just comprised of a single color, but with many different ones. What our true colors are, what our own colors are, we will never know and no one else knows. Progress colorfully and continue to live colorfully. "
Nie wiem 10 maja pobierałem wszystkie odcinki i tylko przy 12 wyskoczył error , dziś spróbowałem raz jeszcze i bez kłopotu pobrałem odcinek nr12.
Zaczynamy BD-box 2!
17. odcinek już gotowy do pobrania. Przy okazji informuję o starcie stronki Maszynistów! Zostanie dodana na forum w swoim czasie
Czy tylko ja ma ten problem, że mega ściąga do pewnego momentu, po czym wyskakuje błąd?
"Ore no Imouto jednak miało jakieś tam przesłanie czyli, że 14 latka może grać w zboczone, incestowe gry +18 pod warunkiem, że się dobrze uczy i nie sprawia innych problemów" - Ken-chan
Czy tylko ja ma ten problem, że mega ściąga do pewnego momentu, po czym wyskakuje błąd?
To jest powszechny problem. Polecam ściągnąć do mozilli lub Chrome plugin MEGA lub ściągać przez JDownloader.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna