Nie jesteś zalogowany.
Planuje ktoś tłumaczenie Break Blade?
Planuje ktoś tłumaczenie Break Blade?
Break Blade jest przetłumaczone. A jeśli chodzi Ci o Break Blade TV, to nieodpowiedni temat sobie wybrałeś.
Ups. Sorki, masz rację.
Czy ktoś przetłumaczy Majin Bone i Dragon Collection od horriblesubs...?
czy ktoś mógłby dokończyć serie Maken Ki Two ??
czy ktoś mógłby dokończyć serie Maken Ki Two ??
I na cholerę piszesz w 2 tematach o tym samym?
Może ktoś dokończyć tłumaczenie Ginga Kikoutai Majestic Prince ??
proszę o przetłumczenie napisów Hakuouki Sekkaroku OVA odcinki 4,5,6
Planuje może ktoś przełożyć na polski Kara no Shoujo?
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Jeśli jest taka możliwość to czy mógłby ktoś dokończyć tłumaczenie anime Log Horizon.
To raptem tylko 4 odcinki.
Jeśli jest taka możliwość to czy mógłby ktoś dokończyć tłumaczenie anime Log Horizon.
Zapoznaj się z zasadami w pierwszym poście w tym temacie. Poza tym Syriusz dokończy tłumaczenie w swoim czasie.
Nie 4, tylko 3.
Syriusz w swoim czasie dokończy, jednak jeżeli nie chce Ci się czekać, seria jest przetłumaczona w całości na wbijam.
Czy ktoś mógłby przetłumaczyć Kenritsu Chikyuu Boueigun?
oraz JoJo's Bizarre Adventure: Phantom Blood
Ostatnio edytowany przez Zurako (2014-04-25 17:30:11)
Bardzo pokornie blagam, niech ktos przetlumaczy Cardfight! Vanguard! Anime ma 100 odcinkow i nadal wychodzi, a nie wiem czemu tlumaczenie go skonczylo sie bodaj na 14 odcinku, i od tamtej pory gdy ten 14 odcinek wyszedl nic wiecej nie ma, a bardzo by mi zalezalo by to obejrzeć. : (
Z wyrazami szacunku. Ja
Nawet jeśli ni w ząb nie czaisz angielskiego, to i tak szybciej będzie, jak się go nauczysz i wtedy zaczniesz oglądać. To jedna z tych serii, która zapewne nigdy nie zostanie przetłumaczona.
Planuje może ktoś film kinowy Sakasama no Patema niedawno wyszło na BD? z tego co wiem OVA zrobił senami najbardziej liczę na jego odp.
Ostatnio edytowany przez Witax (2014-04-27 08:44:39)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Planuje może ktoś film kinowy Sakasama no Patema niedawno wyszło na BD? z tego co wiem OVA zrobił senami najbardziej liczę na jego odp.
Który to już raz? Spójrz do tematu "Co kto tłumaczy". :|
przetłumaczy ktoś Tiger & Bunny Movie 1 i 2