Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11
Ten trailer był skuteczną akcją marketingu wirusowego. Polacy jak zwykle cwaniaki i umieją robić ludzi w balona.
A wiesz jak potem ludzie narzekali, że w grze tego nie było. To faktycznie taki kłamliwy trailer.
Wiele osób liczyło, że gra będzie właśnie bardziej w takim stylu (choć i tak miała dosyć smutny klimat czyli różne dramaty ludzkie, śmierć itp).
Jednak w grach cenzuruje się brutalne sceny względem dzieci (mimo, że w filmie "Świt Żywych Trupów" pokazali dziewczynkę zombie). Oczywiście niby mogli pokazać zombie dzieci, ale przez to gra mogła być zostać zakazana w niektórych krajach, a co za tym idzie zyski by mogły być mniejsze.
Zresztą z tego co czytałem to nie Polacy robili ten trailer tylko zlecili go komuś innemu.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2011-11-30 19:53:15)
Yo, a ja się zagrywam właśnie w Torchlight 2...
Wszystkim planującym granie w Torchlight II i mającym już doświadczenie w graniu w Diablo 2 odradzam granie poniżej poziomu trodności veteran. Sam wybrałem normal, jestem teraz na NG++ (czyli dwa razy przeszedłem całość) i gra jest stanowczo za łatwa. Ponadto po pierwszym przejściu zaczyna nudzić (czego nigdy nie doświadczyłem grając w D2).
Ma ktoś z was bete TESO?
Bo bym z kimś pograł jak już ten 21gb. klient się zessa...
[ESO Beta Account]
[Beta-Group-Beta Entitlement]
You redeemed a Beta code for Elder Scrolls Online.
Regards,
The Elder Scrolls Online Team
Bo to chyba oznacza ten mail, nie?
Jeżeli ktoś chce sprawdzić betę Elder Scrolls Online, to ma ku temu szansę. Poradnik jak uzyskać dostęp w w 3 minuty.
Ciekawi mnie ile ludków kupiło wersje pre order.
Ja swoją IE już mam zaklepaną )
Imo drogo i kot w worku. W dodatku testerzy w szczepkach informacji podają, że nic nadzwyczajnego. Sam jestem bardzo zainteresowany, ale podchodzę z rezerwą. Zobaczę betę i coś ocenię. Z MMO jest ten problem, że parę miesięcy po premierze ludziom może się odechcieć, a sememu zabawy nie ma, więc rożnie inwestycja wychodzi. Wielce chwalony SWTOR szybko się wyludnił przez słaby end-game. Ale ja specem nie jestem, bo doświadczenie w mmo mam słabe. To pierwsza tego typu gra od lat, która mnie zaciekawiła przez markę (elder scrolls zawsze lubiłem)
200 zł za grę
+ 60 zł miesięcznego abonamantu
+ mikropłatności za niektóre funkcjonalności
...
Ostatnio edytowany przez Sir_Ace (2014-02-06 23:28:43)
Abonament+mikropłatności i do tego gierkę trzeba sobie kupić.
Pograć w betę i poczekać rok, może dwa zanim zejdą do F2P jak Star Warsy czy Age of Conan, wygląda na jedyny sensowny wybór.
Zwłaszcza, że dupy nie urywa wg wczesnych wypowiedzi.
Ostatnio edytowany przez Ariakis (2014-02-06 22:57:12)
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
Looz, na oficjalnej stronie VCMI jest link
http://forum.vcmi.eu/viewtopic.php?t=854
Orientuje się ktoś czy można ewentualnie jak napisać/zmienić skrypt do fifa manager tak, aby przestawić kalendarz o kilka lat do przodu. Konkretnie chciałbym aby sezon w FM11 zaczynał się w np. w lipcu 2014, a nie 2010.
Nie ma tam opcji urlop? Jak jest to ustaw sobie, zostaw kompa na noc i rano masz 2014.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Skyrim - dziwna paczka loli modów (20GB)
READ ME
Dobry. Ma ktoś GTA V na PC? Szukam trzech chętnych osób do grania online - TS, pełna koordynacja etc.
W GTA 5 jako 'członek ekipy' możesz robić misje w dowolnej kolejności, ale jako lider, musisz je robić po kolei i choć grałem głownie jako członek ekipy, osiągnąwszy tym samym level 25 i przechodząc wiele misji, to jako lider muszę zaczynać od początku. Pierwszy napad ogarnąłem, teraz będą potrzebne ekipy czteroosobowe.
Jedna z misji, które zaliczyłem jako członek ekipy, ale nie jako lider, także muszę do niej dojść: https://www.youtube.com/watch?v=nnVc5QaSWmI
Strony Poprzednia 1 … 9 10 11