Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15
Miałem wspomnieć, oficjalne stanowisko Kane'a odnośnie napisów w .ansi i ich zamieszczania w bazie (razem z innymi napisami): jako admin pozostaje neutralny, z jednej strony z onlajnem i nie tylko raczej walczyć warto, z drugiej nie popiera ograniczeń odbioru napisów do jednego odtwarzacza.
Czyli summa summarum róbta, co chceta?
Ty dulowaty userze!
Czyli summa summarum róbta, co chceta?
Suma sumarum, jak ktoś to u mnie na kanale ładnie ujął:
O: Akceptowane są tylko pliki z rozszerzeniem "zip" lub "txt", "srt", "ssa", "ass".
W dodawanych plikach mogą być tylko pliki z napisami! Pliki zip z innymi plikami niż tłumaczenia będą kasowane!
O: neutralnosc admina oznacza
O: ze nie mozna ich dodawac ;p
Nie wspomniał o forum, żeby nie było.
Panowie, u mnie każdorazowa próba otwarcia jakiegokolwiek pliku wideo kończy się - Program KryptoAnsi przestał działać. System Windows 8. Jakieś rady jak z tym sobie poradzić??
W sumie .ansi to też plik z napisami zawierający tłumaczenie.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
W sumie .ansi to też plik z napisami zawierający tłumaczenie.
Przecież zaszyfrowane dane mogą mieć również rozszerzenie txt czy ass. Wystarczy, żeby program krypto pozwalał takie wczytać, a inne wyświetlały krzaczki. Wtedy niby wszystko jest zgodne z regulaminem, plik z napisami z akceptowalnym rozszerzeniem.
Chyba że jest jeszcze jakiś zapis w regulaminie
Ostatnio edytowany przez Vincent_Law (2014-01-20 20:05:32)
E tam, nie ma co kombinować. Będą na forum i tyle.
Ty dulowaty userze!
Szkoda tylko, że kryptoansi nie działa z allplayerem, wtedy byłoby w sumie prawie dobrze, bo na ogół wole oglądać na TV, bo jakby nie patrzeć, 24 cale, a 42 to jednak nieporównywalna różnica, no ale trudno, zawsze można przeboleć z przemeblowaniem i dokupieniem odpowiedniego kabla do TV. Ale najbardziej i tak mnie boleć będzie brak allplayera.
Po 22 sekundach odtwarzania czegokolwiek wyświetla się okienko z informacją "wykryto zagrożenie ze strony procesu: svchost.KryptoANSI zostanie zamknięty." Po wyłączeniu avasta problem nadal obecny.
Testowane na procek AM2 4850e, radeon 4550, 8 gb ram, Windows 7 64bit, kodeki ccc 2013-08-01 krypto 0,8,5,20
PS. Wstawki anty onlainowe są ucięte i widać u góry z lewej strony ekranu jedynie jeździ tico. testowane na [Underwater] Mikakunin de Shinkoukei - 01 (720p) [8A3E74AB] ze wstawkami.
PS. Wstawki anty onlainowe są ucięte i widać u góry z lewej strony ekranu jedynie jeździ tico. testowane na [Underwater] Mikakunin de Shinkoukei - 01 (720p) [8A3E74AB] ze wstawkami.
Człowieku, przecież to jest zrobione na movach, więc w trakcie odcinka będzie się przesuwało.
Windows 7 u mnie też wykrywa zagrożenie ze strony krypto ansi i program wyłącza wtf?
Jak dużo jest już zaszyfrowanych napisów?
Zajrzałem w kod i powiem że wygląda interesującą (dekompilator dziwnie pokazuje ale idzie dojść gdzie co jest). Algorytm szyfrujący jest prosty i złamanie go nie zajmuje dużo czasu komuś kto się na tym zna.
Sam pomysł ciekawy ale nie przejdzie. Jak będzie posiadał sporo napisów to pojawią się deszyfratory tych plików. Z nudów mogę napisać jakiś.
btw: serwer ma złą godzinę ustawioną
Ostatnio edytowany przez daw (2014-02-16 02:22:48)
Co rikuo napiszę, aby się dowartościować
Przetestuj sobie program FRAPS. Jak się boisz ściągać.
A tak btw. nie używaj utorenta jest on kupiony przez firmę która monituje ściąganie nielegalne i sciga za nie.
Fraps jest tez alternatywa na kryptoansi ale nie chce mi sie tego testować, możesz w teroi z grac animca do pliku video. I nie musisz sie prosić o napisy których ci nie dadzą.
Pokaż spoilerJak sie boisz wirusów istnieje programem do nagrywania animcow i innych video do pliku video.Przetestuj sobie program FRAPS. Jak się boisz ściągać.
A tak btw. nie używaj utorenta jest on kupiony przez firmę która monituje ściąganie nielegalne i sciga za nie.
Fraps jest tez alternatywa na kryptoansi ale nie chce mi sie tego testować, możesz w teroi z grac animca do pliku video. I nie musisz sie prosić o napisy których ci nie dadzą.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15