Nie jesteś zalogowany.
LN SAO wydano już w: Japoni, Korei, Chinach, Tajwanie i Tjandi. W całej Azji sprzedano się już łącznie 11 milionów tomików SAO.
Planowane w : USA, Wielkiej Brytanii, Francji, Niemczech, Włoszech, Austrii, Kanadzie i Szwajcarii.
Już widzę to ogłoszenie mangowej adaptacji SAO w naszym kraju...
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-01-06 22:06:40)
Już widzę to ogłoszenie mangowej adaptacji SAO w naszym kraju...
Nie zdziwiłoby mnie jakby Yanek się za to zabrał. xD
W waszych postach nie mogę odczytać, czy widzieliście dzisiejszy wpis JG na fejsie
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Jesteśmy w trakcie rozmów otwierających drogę do eksperymentu z light novel jaki mógłby ewentualnie się rozpocząć w trzecim i czwartym kwartale 2014.
Masz na myśli to?
A mangi SAO nawet za darmo bym nie wziął .
W waszych postach nie mogę odczytać, czy widzieliście dzisiejszy wpis JG na fejsie
Nie śledzę ich ryjbooka aż tak, jak niektórzy.
Spice and Wolf. Już kilkukrotnie o tym mówili, jak ktoś się upominał, że wydają mangową adaptację zamiast LN.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-01-06 23:01:21)
Lol, to już lepiej, żeby coś świeżego wydali niż LN, którą już mają jako manga. Ale kto ich tam wie, czołgistki wydadzą...
Faim, SAO bym nie ruszał w żadnej formie, chyba że dostanę grę do recenzji xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Wydanie czegoś nowego byłoby zbyt ryzykowne. Tylko ciekawi mnie, jak to ogłoszą... W końcu ich newsie o mangowej adaptacji SaW napisali:
iż jedna z nowości to uwielbiana przez otaku z całego świata seria "Spice and Wolf"!
W każdym razie, mam złą opinię o tym wydawnictwie, więc nie wierzę w ich dobre intencje.
EDIT: Znaczy się to są oczywiście jedynie moje przypuszczenia, ale na pewno wspominali coś kiedyś, że wydanie SaW mogliby rozważyć.
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2014-01-07 00:52:52)
Witam ktoś wie może czy Sony planuje wydać tą grę na jakąś swoją stacjonarną konsole(PS3) czy tylko na PS Vita???
Na twoim miejscu bałbym się, czy wyjdzie to w ludzkim języku. Zwłaszcza że to pierdółka.
Mości panowie! na cześć onych przyszłych pokoleń! Niechże im Bóg błogosławi i pozwoli ustrzec tej spuścizny, którą im odrestaurowaną naszym trudem, naszym potem i naszą krwią, zostawujem. Niech, gdy ciężkie czasy nadejdą, wspomną na nas i nie desperują nigdy, bacząc na to, że nie masz takowych terminów, z których by się viribus unitis przy Boskich auxiliach podnieść nie można.
Sinon wygląda fajnie. Ciekawe, czy dużo pokażą jej fanserwisu, skoro w pierwszym trailerze zaczęli już od jej du--- znaczy pośladków. A co do Kirito - so much trap.
Na taiwańską telewizję została nałożona kara w wysokości 210 tysięcy yuanów (ok. 105 tysięcy złotych) za wyemitowanie "sceny gwałtu" w przedostatnim odcinku. <<źródło>>
Dla przypomnienia:
Ostatnio edytowany przez FAiM (2014-02-21 18:34:40)
Pograłoby się, gdyby było w jakimś jadalnym języku...
Na taiwańską telewizję została nałożona kara w wysokości 210 tysięcy yuanów (ok. 105 tysięcy złotych) za wyemitowanie "sceny gwałtu" w przedostatnim odcinku. <<źródło>>
Dla przypomnienia:
Pokaż spoiler
Więc niech najlepiej tajwańska telewizja w ogóle nie emituje anime skoro nawet za takie sceny są nakładane na nią kary.
Nie dosyć tego, że anime to jeszcze wirtualny świat.
Ciekawe jaka w Polsce byłaby reakcja, gdyby w ogólnodostępnej telewizji wyemitowano SAO.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2014-02-21 20:30:38)
Emisja 2 sezonu - tak jak przewidywałem - rozpocznie się w lipcu!