Nie jesteś zalogowany.
aiito napisał:Dzięki za 2 ep, gdzieś tam w połowie mi mignęło 'jednów' zamiast 'jenów'.
Jestem niemal pewien, że to wyłapałem.
Masz rację. Obok zdania jest takie coś {jenów}, ale najwidoczniej ktoś zapomniał poprawić. Dzięki za tłumaczenie.
Ostatnio edytowany przez Gerard (2014-01-21 18:18:58)
Na plakacie w 10:29 macie "ciężarowek", w 14:23 powinno być "zaskoczyć", w 20:17 "pójdę".
Dzięki za odcinek.
Dzięki za 1 oraz 2 odcinek. Mam nadzieję że dotrwam z wami do końca.
Jeżeli chodzi o seedowanie, to codziennie od 1.00 w nocy do 12 rano jest włączone ale coś w tych godzinach słabo ludzie ściągają bo z 2 odcinków na razie mam nie całe 200mb udostępnione.
Jako że softy na ansi są gówniane, będziemy to sobie wydawać z BD. Więcej informacji tam, gdzie zawsze - w siedzibie trolli i pokemonów.
Mam nadzieję, że wydacie całą serię bo faktycznie napisy z animesub są ***
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Mam nadzieję, że wydacie całą serię bo faktycznie napisy z animesub są ***
Nie każdemu pasują napisy z ANSI, ja osobiście wolę te pod HorroibleSubs niż z DB.
Nie każdemu pasują napisy z ANSI, ja osobiście wolę te pod HorroibleSubs niż z DB.
DB?
TheBreaker napisał:Nie każdemu pasują napisy z ANSI, ja osobiście wolę te pod HorroibleSubs niż z DB.
DB?
Skłaniam się w kierunku tego, że miało być BD.
Ale jak można woleć wersje TV od Blu-ray? (Szczególnie w przypadku studia Shaft.)
TheBreaker napisał:Nie każdemu pasują napisy z ANSI, ja osobiście wolę te pod HorroibleSubs niż z DB.
DB?
DB kojarzy mi się jedynie z grupą Dattebayo, ale ona już dawno umarła.
TheBreaker napisał:
Mnie osobiście, bardziej w tym zastanawia co za różnica pod jaką grupę napisy będą pasować. Już całkowicie pomijając, że to wydanie wychodzi pod szyldem b&b justaway. A nie jako soft wrzucony do bazy ANSI, więc tym bardziej do mnie to nie dociera.
Życzę abyście wytrwali z tym projektem do końca.
No dokładnie ja uważam, że liczy się jakość napisów a nie do jakiej grupy są one zrobione. W tym wypadku jeśli robi to ekipa b&b justaway to wiem, że napisy będą na bdb poziomie tak jak do tej pory robili. A co do wydania TV a BD to jeśli jest możliwość obejrzenia w BD to mi to pasuje, jeśli jakość jest co najmniej 720p to jest git ;]
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Xandros napisał:TheBreaker napisał:Nie każdemu pasują napisy z ANSI, ja osobiście wolę te pod HorroibleSubs niż z DB.
DB?
Ale jak można woleć wersje TV od Blu-ray? (Szczególnie w przypadku studia Shaft.)
Literówka się wdała, ale i tak większość się zczaiła o co kaman ^^
Literówka się wdała, ale i tak większość się zczaiła o co kaman ^^
Nie bardzo...
Dalej nie wiem, o co ci chodziło.
Ostatnio edytowany przez Xandros (2014-04-22 21:53:00)
wtas napisał:Xandros napisał:DB?
Ale jak można woleć wersje TV od Blu-ray? (Szczególnie w przypadku studia Shaft.)Literówka się wdała, ale i tak większość się zczaiła o co kaman ^^
Jedna osoba to już "większość"?
Ostatnio edytowany przez Besamir (2014-04-23 21:28:58)
Przygoda z tym anime zakończona. Seria okazała się nudna, denna i bolesna w tłumaczeniu.
Jak ktoś się nie załapał, to linki na kanale rozdaje @Solve.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2014-11-08 22:56:42)
Poszukuję osoby, która ma tę serię i podzieli się nią ze mną. Miałem ją na dysku, ale wydarzyło się coś złego i ją straciłem. Besamir jej nie posiada. Mam od Niego pozwolenie na poszukiwanie tej serii.
Przez podzieli się ze mną mam na myśli:
- Upnie ją gdzieś i da mi link
- Stworzy z niej torrent, który mi udostępni (oczywiście seedując)
- Nagra na płytę i wyśle (tu mogę przelać jakieś grosze na konto)
Na tej serii najbardziej mi zależy. Inne albo są, albo zostaną wydane w BD
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2014-12-23 21:14:52)
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=258738 <-- tutaj masz coś ciekawego