Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Temat stworzony, aby każdy mógł podzielić się ze społecznością ansi swoim "bólem dupy". Jako, że ostatnimi czasy zauważyłem wzmożoną aktywność tej strasznej choroby (Czyżby to właśnie ból dupy miał zakończyć panowanie człowieka na Ziemi? Jeśli wszyscy będziemy zbytnio zaciskać pośladki to pewnego dnia wszyscy wybuchniemy ) postanowiłem stworzyć miejsce, gdzie nasze pośladki będą miały szansę trochę odpocząć. Zapewne w związku z tym, że zluzujemy te jakże ważne mięśnie pojawi się tu dużo smrodu - być może i , ale lepiej zebrać to w jednym miejscu niż aby miało walać się po całym forum. Drodzy państwo jeśli nie boicie się trochę ubrudzić ten temat jest dla was. Nie znajdziecie tu masek gazowych i ochronnych kombinezonów. Jest to wątek dla prawdziwych wirtuozów fekalii. Jak przystało na gospodarza tematu zacznę pierwszy. Eeee...aaa..eee mam ból dupy ponieważ... to trochę krepujące... ponieważ jakiś jak ktoś go nazwał "przydupas Kiry" nazwał mnie szarakiem tylko z tego powodu, że jestem zwykłym użytkownikiem tego forum. Także wypraszam sobie takie komentarze na mój temat. Tym bardziej, że nie zaszła między nami żadna wymiana poglądów/rozmowa, czy też inna forma komunikacji. Tak więc czuję się bardzo zniesmaczony tym, że wyrażając swoje poglądy na temat dystrybucji napisów/hardsubów grupy RTT obraziłeś wszystkich użytkowników ansi nie zajmujących się tłumaczeniem. Jakby ktoś się nie domyślił pisałem do użytkownika Shinuta.
Czy zatem jeszcze ktoś ma ochotę na podzielenie się przypadłościami swojej dupy?
Dla tych co będą chcieli zjeść mnie za moją znajomość języka polskiego macie tu garść przecinków na uspokojenie .
Z tego co pamiętam, nazywają to chorobą hemoroidalną i można to leczyć. Wystarczy się pofatygować do lekarza rodzinnego, on doradzi, co i jak.
Z tego co pamiętam, nazywają to chorobą hemoroidalną i można to leczyć. Wystarczy się pofatygować do lekarza rodzinnego, on doradzi, co i jak.
Wystarczy maść, klik.
sebainter napisał:Z tego co pamiętam, nazywają to chorobą hemoroidalną i można to leczyć. Wystarczy się pofatygować do lekarza rodzinnego, on doradzi, co i jak.
Wystarczy maść, klik.
Nie znam się na farmakologii, w każdym razie, da się to leczyć.
Wystarczy maść, klik.
Hmmm, nic o składzie. A jak będzie zawierała orzeszki albo seler, a ktoś jest uczulony .
A tak na serio, to środku nic nie ma, pusta tubka (można wasabi napełnić jak ktoś lubi ).
Nie no, jeśli w środku nic nie ma, to być może tubka jest po to, żeby sobie ją włożyć tu i ówdzie?
Ty dulowaty userze!
Nie no, ale nazwa tematu z dupy.
Nie no, ale nazwa tematu z dupy.
To esencja moich przemyśleń z dnia dzisiejszego.
Oraz przedstawie niepodważalne dowody, że ból dupy to nie to samo co hemoroidy
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/B%C3%B3l_dupy
Ostatnio edytowany przez Muird (2014-01-20 23:34:40)
Nic, tylko czekać, aż się pojawi gość honorowy tego wieczoru, w końcu się odgrażał, że stworzy temat z niewygodną prawdą
Ty dulowaty userze!
Nic, tylko czekać, aż się pojawi gość honorowy tego wieczoru, w końcu się odgrażał, że stworzy temat z niewygodną prawdą
Włożyłem tyle pracy w napisanie tego wszystkiego, aby przygotować scenę dla gwiazdy. By wybawca uciśnionych nie musiał się męczyć, by mógł od razu skupić się na tym co najważniejsze, by mógł od razu wyrwać prawdę na wierz z wszechobecnego .
PS: No nic muszę teraz żyć z tym niedopatrzeniem - zrzucę to na kotłujące się we mnie emocje przez które ledwo mogę się skupić na pisaniu
Ostatnio edytowany przez Muird (2014-01-20 23:44:10)
Nie chciało mi się czytać scrollowałem w dół
tl;dr
Gdzie nasza Miranda, gwiazda wieczoru?
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Skoro boli cie tyłeczek autorze Ty mój wielki, proponuję ci bezzwłocznie się tym zając, aby wyeliminować ten syf, który może zagrażać zyciu Twoim, twojej rodzinie i znajomych z jakże zacnego forum na którym właśnie się znajdujesz!
Moja recepta na to (stworzona na podstawie obserwowania kilku nieznanych mi trolli, więc wyleczy każdego trolla):
1. Posmaruj tyłek masłem orzechowym (chyba, że już jest)
2. Wystaw go komuś stąd.
3. Licz, że ci go wyliże jakiś użytkownik lub użytkowniczka (na mnie nie licz)
4. Jeśli jednorazowa pomoc nie pomoże, próbuj do skutku, zwiększając ilość masła.
5. Jak tyłek przestanie piec, poproś o zamknięcie tego bezsensownego tematu.
Jest też lepszy sposób, na zaradzenie twojemu problemowi, drogi użytkowniku:
Przestawić się orientacyjnie na właściwe tory.
Który ktokolwiek sposób wybierzesz, cieszę się, że mogłem ci pomoc. Dziękuję i do widzenia.
P.S Coe przydało by się zrobić to samo, widać ze zbyt dużo ostatnio w nią "włazili" xD
Pierwszy i ostatni mój post w troll temacie jak ten. Have a fun w pisaniu tutaj ludki!
Ostatnio edytowany przez Shinuta (2014-01-21 00:38:20)
Skoro boli cie tyłeczek autorze Ty mój wielki, proponuję ci bezzwłocznie się tym zając, aby wyeliminować ten syf, który może zagrażać zyciu Twoim, twojej rodzinie i znajomych z jakże zacnego forum na którym właśnie się znajdujesz!
Moja recepta na to:
2. Wystaw go komuś stąd.
4. Jeśli jednorazowa pomoc nie pomoże, próbuj do skutku, zwiększając ilość masła.
5. Jak tyłek przestanie piec, poproś o zamknięcie tego bezsensownego tematu.Jest też lepszy sposób, na zaradzenie twojemu problemowi, drogi użytkowniku:
Przestawić się orientacyjnie na właściwe tory.Który ktokolwiek sposób wybierzesz, cieszę się, że mogłem ci pomoc. Dziękuję i do widzenia.
Pierwszy i ostatni mój post w troll temacie jak ten. Have a fun w pisaniu tutaj ludki!
Od razu widać, że masz największe doświadczenie w leczeniu tej przykrej przypadłości.
Jak często próbowałeś masła orzechowego, senseiu?
Ty dulowaty userze!
I mówisz do mnie, Panie Kierowniku.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
P.S Coe przydało by się zrobić to samo, widać ze zbyt dużo ostatnio w nią "włazili" xD
Co, dżubej, brak odwagi, żeby napisać to w osobnym poście, tylko tchórzliwą edytką?
Ty dulowaty userze!
Moja recepta na to (stworzona na podstawie obserwowania kilku nieznanych mi trolli, więc wyleczy każdego trolla):
2. Wystaw go komuś stąd.
5. Jak tyłek przestanie piec, poproś o zamknięcie tego bezsensownego tematu.Jest też lepszy sposób, na zaradzenie twojemu problemowi, drogi użytkowniku:
Przestawić się orientacyjnie na właściwe tory.Który ktokolwiek sposób wybierzesz, cieszę się, że mogłem ci pomoc. Dziękuję i do widzenia.
Cały dzień planowania! Na marne. Mimo moich prób nawet do pięt nie sięgam szacownemu panu w trollowaniu. Ja tu o sponiewieraniu przez twoją osobę milionów użytkowników międzynarodowej społeczności ansi, a ty mi podajesz przepis na swoją ulubioną potrawę. Choć przeraża mnie jak wiele wysiłku musiało kosztować cię uzyskanie gibkości pozwalającej na takie egzotyczne spożywanie masła orzechowego. Dlaczego też masło orzechowe, a nie zwykłe masło? Bądź miód? Ile produktów spożywczych sprawdziłeś zanim doszedłeś do wniosku, że to właśnie masło orzechowe najlepiej nada się do tego by spożywać je w ten niecodzienny sposób. Oczywiście jak już temat będzie zbędny poproszę o jego zamknięcie, ale zawsze doskwierają nam większe, bądź mniejsze bolączki więc jeszcze trochę czasu może upłynąć zanim do tego dojdzie.
Ostatnio edytowany przez Muird (2014-01-21 01:47:13)
Bez żadnego bólu zamykam...
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Strony 1