Nie jesteś zalogowany.
Cześć
Coś mnie ominęło przez te prawie pół roku?
Forum jest tylko bardziej martwe.
Qwig nie trolluje.
Vodeon wydaje filmy premium.
Animce są coraz głupsze.
A tak się zastanawiałem, o co chodzi z tym premium. Jeden mój trafił do tej kategorii xD
Czyli tak właściwie nic nowego. Mogę zająć się starymi animu
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Twój chociaż gdzieś trafił, moje to nawet się nie pokazują. Choć w sumie mała strata.
U mnie podobnie z tą stratą, bo tylko "List" i ruska produkcja są dobre. Resztę przemilczmy xD
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Mogę zająć się starymi animu
Obecnie, w czasach wujowych nowości i BD remasterów, na nic innego nie warto się oglądać.
Quithe napisał:Mogę zająć się starymi animu
Obecnie, w czasach wujowych nowości i BD remasterów, na nic innego nie warto się oglądać.
Bardziej miałem na myśli tłumaczenia, które zacząłem xD
Sir_Ace napisał:Quithe napisał:Mogę zająć się starymi animu
Bardziej miałem na myśli tłumaczenia, które zacząłem xD
Kaiji S2 proszę.
Potem ewentualnie Akagi
albo zrób to co ja na upierdliwych sąsiadów. Poświęć się z dwa razy w sobotę i niedzielę i wstań o 6:00(bo już nie obowiązuje cisza nocna) weź młotek w łapą i coś metalowego i zacznij nawalać w to tak przez 1h zobaczysz jak od razu zmiękną
ps załóż jakieś ochraniacze na uszy bo idzie ogłuchnąć.Nie o to tam nie była podana cena był kiedyś jeszcze taki program z 2 lata temu jeśli mnie pamięć nie myli
załóż jakieś ochraniacze na uszy bo idzie ogłuchnąć
W mojej okolicy musiałbyś założyć ochraniacze na całe ciało, bo za coś takiego idzie zejść z tego świata.
U mnie to się robi tak - o 6 rano po imprezach brat jeździ swoim K-750 lub reguluje gaźnik.
A bodzio jeździ Astrą bez tłumika.
Jak ktoś chciałby sobie pograć w pierwsze Fallouty, to na GOG-u rozdają je przez 2 dni za darmo.
http://www.gog.com/promo/fallout_series … promo_2013
Tyle że przez duże zainteresowanie strona nie wyrabia, więc można albo się trochę pomęczyć, albo po prostu poczekać na mniejszy ruch.
Jak ktoś chciałby sobie pograć w pierwsze Fallouty, to na GOG-u rozdają je przez 2 dni za darmo.
http://www.gog.com/promo/fallout_series … promo_2013
Tyle że przez duże zainteresowanie strona nie wyrabia, więc można albo się trochę pomęczyć, albo po prostu poczekać na mniejszy ruch.
Lepiej się spieszcie, bo ta gra ma być od nowego roku (pierwszego lub drugiego tygodnia) wycofana ze sprzedaży na gog-u.
Dzięki za info Camizi. Co prawda Fallouta 1 i 2 już mam, ale że pakiet za free to chętnie Tactics wezmę.
Ostatnio edytowany przez Nighthanter (2013-12-14 00:09:00)
Heh pamiętam jak kiedyś w warzywniaku kupiłem całą sagę Fallouta na 1 płycie DVD z dodatkami za 5 zł.
Wyszedł dawno, ale na torrentach nie widzę.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime