Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63
1. Jak licencja ma się do wyroku Sądu Najwyższego, który jest przytoczony w regulaminie ANSI, skoro:
a) W dalszym ciągu opracowanie warstwy słownej utwory audiowizualnego nie stanowi jego opracowania jako całości
b) Przekształcenie nie prowadzi do powstania nowego dzieła
c) Napisy nie zmieniają w sposób zasadniczy istoty filmu
Na prawie autorskim się nie znam, ale (póki co) nie widzę jak licencja miałaby zmieniać trzy wymienione przeze mnie podpunkty.
2. Co do filmów i muzyki - czy tutaj nie chodzi czasami o to, że kupując sobie płytę zespołu X, nie kupujesz sobie płyty (w znaczeniu krążka), ale jedynie prawo do puszczania utworów z tej płyty?
O legalności/nielegalności ANSI/fansubów/animu/czegokolwiek - wykładnia dla ubogich?
Cóż można powiedzieć... Przyjdzie taki jeden z drugim, co przeczytali mądrości Szklarskiego (bądź mu podobnych) wyuczone z wikipedii i powtarzają pierdoły rozpoczynając n-ty raz to samą gatkę.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
O legalności/nielegalności ANSI/fansubów/animu/czegokolwiek - wykładnia dla ubogich?
Pokaż spoiler
xD
Jak napiprojekt, jak wsparcie dla inwalidów(głuchoniemych) każdy może im naskoczyć xD
No chyba że idziesz do kina a tam uroczy pan w koncie macha Ci rączkami
Dlatego tutaj nas obowiązuje przestrzeganie licencji.
Ostatnio edytowany przez LagoonCompany (2012-11-23 18:35:04)
xD
Jak napiprojekt, jak wsparcie dla inwalidów(głuchoniemych) każdy może im naskoczyć xD
No chyba że idziesz do kina a tam uroczy pan w koncie macha Ci rączkami
Dlatego tutaj nas obowiązuje przestrzeganie licencji.
Językowy inwalido, o co ci chodzi?
Ostatnio edytowany przez bodzio (2012-11-23 19:00:01)
Bodzio wrócił xD
O twoją lodówkę, co to do mnie zawędrowała (pewnie z braku prądu).
A to wybacz, szukałem jej ostatnio po ludziach, ale żeby tak daleko ją wywaliło...
TPB walczy o prawa autorskie - nie ma to jak dobra parodia .
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
I bardzo dobrze, niech buraki sobie nie pozwalają tylko dlatego, że sami ścigają piratów.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
European ISPs Can Stop Logging User Data, Court Rules
The European Court of Justice has overturned Europe's data retention directive, arguing that it's disproportionate and a violation of people's privacy. The decision has far-reaching consequences for the collection of data from European internet users, including their IP-addresses.
Strony Poprzednia 1 … 61 62 63